ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 15:45
 

Φ. Φαίδωνος: Το Kings Avenue Mall λειτουργεί χωρίς άδεια

«Εχει συμπληρώσει ακριβώς πέντε χρόνια λειτουργίας και εξακολουθεί να λειτουργεί χωρίς καμία άδεια», δήλωσε ο Δήμαρχος της Πάφου

Newsroom K

Θέμα λειτουργίας του Mall Πάφου (σ.σ. Kings Avenue Mall) χωρίς άδεια θέτει ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος. Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Πάφου μετά από επιτόπια επίσκεψη που πραγματοποίησε σήμερα, συνοδευόμενος από λειτουργούς του Δήμου, εξέφρασε λύπη του γιατί «παρόλες τις υποσχέσεις που κατά καιρούς δίνονται, το Mall Πάφου έχει συμπληρώσει ακριβώς πέντε χρόνια λειτουργίας και εξακολουθεί να λειτουργεί χωρίς καμία άδεια».

Όπως δήλωσε ο κ. Φαίδωνος, το Mall «δεν διαθέτει πιστοποιητικό τελικής έγκρισης και δεν έχει πολεοδομική άδεια και άδεια οικοδομής για την υφιστάμενη κατάσταση».

Υποστήριξε περαιτέρω πως στους φακέλους «έχει εντοπιστεί ότι υπάρχει πολεοδομική άδεια για κτήρια 26.000 τ.μ. και επιτόπου υπάρχει κτίριο 34.000 τ.μ.», ότι λειτουργούν εντός του Mall υποστατικά «χωρίς άδειες ποτού, χωρίς άδειες λειτουργίας», προσθέτοντας πως οι υπεύθυνοι δηλώνουν ότι «θα τα ετοιμάσουν και ότι επειδή ήδη λειτουργούν δεν μπορούν να βάλουν στην ανεργία ήδη τόσο κόσμο».

Ο Δήμος Πάφου, είπε ο κ. Φαίδωνος, ζήτησε από το Δικαστήριο την έκδοση διατάγματος αναστολής εργασιών, ωστόσο το Δικαστήριο δεν ενέκρινε την έκδοση.

Ο Δήμαρχος Πάφου έκανε αναφορά και σε συγκεκριμένο κατάστημα το οποίο, όπως είπε, επισκέφτηκε, στην παρουσία και λειτουργών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Αναφέρθηκε σε κλειστές εξόδους διαφυγής, θέματα πυρασφάλειας, κ.λπ.

Τα πάντα είναι απολύτως νόμιμα, λέει το ΥΠΕΣ

Τα πάντα είναι απολύτως νόμιμα, ήταν η αντίδραση του Υπουργείου Εσωτερικών όταν ρωτήθηκε για τις δηλώσεις του Δημάρχου Πάφου, ο οποίος ενωρίτερα σήμερα έθεσε θέμα λειτουργίας του Mall Πάφου χωρίς άδεια.

Το ΚΥΠΕ επικοινώνησε για το θέμα με το Υπουργείο Εσωτερικών, το οποίο ανέφερε ότι "τα πάντα είναι απολύτως νόμιμα".

Πρόστιμα για τσιγάρα και ποτά

Το απόγευμα 21 Δεκεμβρίου 2018, μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου και Λειτουργοί, του Δήμου και του Τμήματος Τελωνείων Πάφου, πραγματοποίησαν συντονισμένη επιχείρηση, με σκοπό τον έλεγχο κατοχής άδειας πώλησης οινοπνευματωδών ποτών και τσιγάρων, σε υποστατικά τα οποία λειτουργούν εντός του KINGS AVENUE MALL στην Πάφο.

Από τις έρευνες, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν στη βάση δικαστικών ενταλμάτων έρευνας, διαπιστώθηκε ότι και τα 7 υποστατικά που ελέχθησαν, λειτουργούσαν χωρίς τις απαιτούμενες άδειες πώλησης οινοπνευματωδών ποτών ή / και τσιγάρων.

Όλες οι υποθέσεις συμβιβάστηκαν εξώδικα με την καταβολή συνολικού χρηματικού ποσού ύψους €1700.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Ανέβηκαν 12 σεντ τα καύσιμα σε ένα χρόνο

«Την ίδια ώρα, μερίδα κόσμου που θέλει να κατευνάσει τις ανησυχίες περί αύξησης των τιμών -όπως το Υπουργείο- ...»
YIANNOULIS  |  14:15

Ανέβηκαν 12 σεντ τα καύσιμα σε ένα χρόνο

«Το Κράτος, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΙΔΕΙ στους πολίτες !!! ΠΑΝΤΑ πέρνει, πέρνει ΠΕΡΝΕΙ !!!!!!!»
YIANNOULIS  |  14:02

Δημοψήφισμα ΠΣΕΜ για ολοήμερη αποχή

«Γιατί θα πρέπει να συνεχίζουμε να βασανίζουμε τα παιδιά μας με εξετάσεις; Στα Δημοτικά τις έχουμε σταματήσει ...»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  12:46

#PoliticsBlog Οι χρυσές συμβουλές των χρυσών συμβούλων και ο τραυματισμός Γεάδη

«Πληρώνουμε 103 χιλιάδες ευρώ το χρόνο για 2 μόνο συμβούλους του κ.Χριστοδουλίδη. Οι πιο ακριβοπληρωμένοι ...»
Rikkos  |  12:41

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X