ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Φ.Λεβέντης: Αναβάλλονται τα μέτρα μετά τα έκτροπα της Κυριακής

Δεν θέλουν να δοθεί αφορμή μέσα από τις κινητοποιήσεις τους για να προκληθούν ανάλογα προβλήματα

Της Μαρίας Ηρακλέους

Με αφορμή όσα έγιναν την Κυριακή, ο Σύνδεσμος Κέντρων Αναψυχής αποσύρει τις κινητοποιήσεις που είχε προγραμματισμένες γιατί όπως υπογραμμίζεται, δεν θέλει να δώσει την οποιαδήποτε αφορμή να παρεισφρύσουν μέσα στις εκδηλώσεις τέτοια στοιχεία και να εκμεταλλευτούν την όποια κατάσταση με σκοπό να προκληθούν προβλήματα.

Μιλώντας στην «Κ» ο πρόεδρος του συνδέσμου Φάνος Λεβέντης τονίζει ότι ο σύνδεσμος διαφωνεί κάθετα και καταδικάζει με κάθε τρόπο το πώς κατέληξε η εκδήλωση διαμαρτυρίας. Για τον ίδιο λόγο, αναφέρει, είχαν και οι ίδιοι κάποιες ανησυχίες στην εκδήλωση της Παρασκευής και έτσι περιόρισαν τον όγκο της. «Καλέσαμε τις επαρχίες να έχουν μικρή εκπροσώπηση, ώστε ο αριθμός των αυτοκινήτων να είναι ελεγχόμενος και μικρός και προσδώσαμε τον χαρακτήρα της συμβολικής εκδήλωσης διαμαρτυρίας και όχι το ύφος το οποίο αρχικά είχε προγραμματιστεί» αναφέρει σχετικά.

Όσο αφορά τον έλεγχο του safe pass, ανέφερε ότι οι ίδιοι οι ιδιοκτήτες προσπαθούν να ανταποκριθούν αλλά και αντιλαμβάνεται η αστυνομία τις δυσκολίες και ασκείται μια αστυνόμευση βασιζόμενη και στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα κέντρα αναψυχής.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Της Μαρίας Ηρακλέους

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση