ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Favorina: Τα γλυκά που «γλυκαίνουν» τις καρδιές μας

Προωθητική Ενέργεια

Είχα περάσει από όλους τους διαδρόμους. Αυτό κάνω κάθε φορά, όσα πράγματα κι αν έχω να ψωνίσω, δεν παει να ‘ναι γάλα και τυρί, δεν πάει να ‘ναι τα ψώνια του μήνα, η ίδια πάντα διαδρομή: Ξεκινάω από τον πρώτο, τον κατεβαίνω, μετά τον δεύτερο τον ανεβαίνω και πάει λέγοντας μέχρι το τέλος. Κοντοστάθηκα. Εξέτασα εξονυχιστά το καρότσι, ήτανε όντως γεμάτο, διπλοτσέκαρα τη χειρόγραφη μου λίστα, τα είχα πάρει όλα. Κι όμως κάτι σαν να ‘λειπε. Μεταβολή. Ξανά πάνω-κάτω τους διαδρόμους με αλεπάλληλα οπτικά σκαναρίσματα στα ράφια να εντοπίσω τι ήταν αυτό που μου είχε ξεφύγει και δεν μ’ άφηνε να πάω στο ταμείο για check out.

«Τι λες τώρα;», λέω στον εαυτό μου και μου δίνω μια με την παλάμη στο μέτωπο. Μα πώς ήτανε δυνατόν να τα ξεχάσω αυτά; Ήμουνα στο διάδρομο με τα γιορτινά. Τα γλυκά, καλέ!   Πού να σ’ τα λέω: σοκολατάκια, γλυκά, μπισκότα, καραμέλες, gingerbread, εδέσματα γιορτινά και παραδοσιακά, πραλίνες, φιγούρες σοκολατένιες με αγιοβασίληδες, χιονανθρώπους, τάρανδους, ζωάκια, λαμπερές συσκευασίες σε σχήματα και μεγέθη που δεν ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις.

Δεν μπερδεύτηκα. Το πήγα με σύστημα. Ένα - ένα αυτά τα καλούδια έμπαιναν στο καρότσι. Πήρα για το σπίτι, πήρα για τους γονείς, για τους φίλους, για τα παιδιά στο γραφείο, για το βαφτιστήρι, για τις θείες, για τ’ ανίψια. Αφού ξέρω ότι θα τους αρέσουν. Τα έχω δοκιμασμένα, τα Favorina - είναι το brand που με βγάζει ασπροπρόσωπη σε όλες τις γιορτές και περιστάσεις - έχει, βλέπεις, απίστευτη γκάμα επιλογών κι έτσι βρίσκω πάντα για όλους, μικρούς και μεγάλους!

Φρόντισα να πάρω όσες πιο πολλές συσκευασίες μπορούσα, γιατί το ‘κανα για καλό σκοπό: με οποιαδήποτε συσκευασία Favorina αγοράζουμε, η Lidl Κύπρου προσφέρει €0,25 στον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου. Κι έτσι, με τα χρήματα αυτά, η Lidl Κύπρου αναλαμβάνει τα λειτουργικά έξοδα του Επισιτιστικού Προγράμματος του Κέντρου (αυτό το κάνει για πέμπτη χρονιά φέρος) και παράλληλα στηρίζει το Πρόγραμμα Υιοθέτησης Δωματίων στο Κέντρο Ανακουφιστικής Φροντίδας “Αροδαφνούσα”, το οποίο φέτος το κάνει για δεύτερη χρονιά. 

Στην ουρά για το check out σκεφτόμουνα μπας και ξέχασα κανέναν που δεν του πήρα φέτος Favorina. Mετά σκέφτηκα πως όλο αυτό θα συνεχιστεί μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου, γι’ αυτό έχω ακόμη μέρες για να πάρω κι άλλες συσκευασίες. Και μετά πάλι χτύπημα με την παλάμη στο κούτελο: αφού θα επιστρέψω στο Lidl και γι’ άλλα ψώνια μέχρι τότε. Αφού, μέχρι την παραμονή του χρόνου θα πωλούνται κι εκείνες οι βασιλόπιτες που παίρνω κάθε χρόνο. Favorina μεν, αλλά επειδή συνεργάζονται με τοπικό παραγωγό και έχουν πέρα για πέρα παραδοσιακή γεύση και είναι σαν σπιτική!

Αυτό θα κάνω φέτος τις γιορτές. Θα δωρίσω στους αγαπημένους μου τ’ αγαπημένα μας γλυκά και την ίδια στιγμή θα συμβάλω σε μια συλλογική προσπάθεια για να νιώσουνε κάποιοι συνάνθρωποί μας την αγάπη, τη ζεστασιά, την αλληλεγγύη. Τι πιο όμορφο δώρο μπορείς να δωρίσεις σε κάποιον, αυτές τις μέρες, δεν συμφωνείς; 

Όλα αυτά που σου λέω, μπορείς να τα βρεις και στα 18 καταστήματα Lidl στην Κύπρο. Kι αν έχω ξεχάσει κάποια λεπτομέρεια, θα βρεις όλες τις πληφορίες στην ιστοσελίδα, στα social media και στα φυλλάδια της Lidl. Κουνήσου, μη χάνεις χρόνο, αφού είπαμε είναι για καλό σκοπό!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Προωθητική Ενέργεια

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση