ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Φεύγει η Wargaming από Ρωσία και Λευκορωσία

Η εταιρεία τεχνολογίας που είναι μεγαλομέτοχος της Ελληνικής Τράπεζας, προχωρά σε ανασκόπηση των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της παγκοσμίως

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Η Wargaming, αποφάσισε ότι δεν θα διατηρεί, ούτε θα λειτουργεί επιχειρήσεις στη Ρωσία και τη Λευκορωσία.

Τις τελευταίες εβδομάδες, η Wargaming διεξάγει μια στρατηγική ανασκόπηση των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της σε όλο τον κόσμο. Η εταιρεία αποφάσισε ότι δεν θα διατηρεί, ούτε θα λειτουργεί επιχειρήσεις στη Ρωσία και τη Λευκορωσία και ότι θα αποχωρήσει και από τις δύο χώρες.

Από τις 31 Μαρτίου, η εταιρεία μετέφερε τις δραστηριότητες που αφορούν τα παιχνίδια της στη Ρωσία και τη Λευκορωσία στην τοπική διοίκηση του Lesta Studio, το οποίο δεν συνδέεται πλέον με τη Wargaming. Η εταιρεία δεν θα επωφεληθεί από αυτή τη διαδικασία, ούτε σήμερα, ούτε στο μέλλον. Αντίθετα, αναμένουμε να υποστούμε σημαντικές απώλειες ως άμεση συνέπεια αυτής της απόφασης.

"Ως εταιρεία, θα ολοκληρώσουμε τη λειτουργική μετάβαση με όλη τη δέουσα σημασία, παραμένοντας σε πλήρη συμμόρφωση με όλους τους νόμους και διασφαλίζοντας τη συνεχή ασφάλεια και υποστήριξη των εργαζομένων μας. Κατά τη διάρκεια της μεταβατικής περιόδου, τα προϊόντα της Wargaming θα παραμείνουν διαθέσιμα στη Ρωσία και τη Λευκορωσία και θα λειτουργούν από τον νέο ιδιοκτήτη", σημειώνει σχετικά.

H Wargaming έχει επίσης ξεκινήσει τη διαδικασία κλεισίματος του στούντιό της στο Μινσκ της Λευκορωσίας.

"Θα παρέχουμε όσο το δυνατόν περισσότερες αποζημιώσεις και υποστήριξη στους υπαλλήλους μας που επηρεάζονται από αυτή την αλλαγή. Παρά το μέγεθος αυτής της απόφασης, ως εταιρεία είμαστε σίγουροι για το μέλλον της επιχείρησής μας και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να παρέχουμε ποιοτικά παιχνίδια στους παίκτες μας", καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση