ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Finnair: Ξεκινά απευθείας πτήσεις Λάρνακα- Ελσίνκι

Απευθείας πτήσεις, δύο φορές την εβδομάδα, από τον Απρίλιο

Με δύο πτήσεις την εβδομάδα η Finnair ενώνει την Κύπρο με την Φινλανδία. Σύμφωνα με τον Υπουργό Μεταφορών, Γιάννη Καρούσο, η εταιρεία αρχίζει απευθείας πτήσεις Λάρνακα- Ελσίνκι, δύο φορές την εβδομάδα. Όπως ανέφερε σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Καρούσος οι πρώτοι Φινλανδοί τουρίστες θα φτάσουν στο νησί το προσεχές καλοκαίρι.

Από την πλευρά του ο Υφυπουργός Τουρισμού Σάββας Περδίος χαρακτήρισε ως πολύ σημαντική αυτή την εξέλιξη, χαρακτηρίζοντας την φινλανδική αγορά ως μια πάρα πολύ καλή αγορά. « Πρόκειται για μια αγορά που πρέπει να επαναφέρουμε στην Κύπρο. Έχουν μειωθεί πάρα πολύ οι αριθμοί τις τελευταίες δεκαετίες. Είναι κρίμα, γιατί κάποτε είχαμε στην Κύπρο σχεδόν 200 χιλιάδες Φινλανδούς».

Ανέφερε ότι υπάρχει η προοπτική για αύξηση των αριθμών από την συγκεκριμένη αγορά, αφού η νεολαία της Φινλανδίας και των Σκανδιναβικών χωρών ταξιδεύει πολύ περισσότερο σε σχέση με τις προηγούμενες γενιές. «Έχουμε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία να μπούμε ξανά σε αυτές τις αγορές, με νέο τρόπο μάρκετινγκ και προβολής και νέα ταυτότητα», ανέφερε ο Υφυπουργός.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση