ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 13:05
 

Φώτος Φωτιάδης Διανομείς: Μεγάλη επένδυση ανάπτυξης στη Ρουμανία

Υπερσύγχρονο κέντρο αποθήκευσης και διανομής που αλλάζει τα δεδομένα 7.750m² (τ.μ.)

Δελτίο Τύπου

Η Φώτος Φωτιάδης Διανομείς, στο πλαίσιο υλοποίησης της αναπτυξιακής στρατηγικής της, ολοκλήρωσε πρόσφατα μια μεγάλη επένδυση: το υπερσύγχρονο κέντρο αποθήκευσης και διανομής των προϊόντων της στην αγορά της Ρουμανίας. Μια μεγάλη επένδυση συνολικού ύψους 5.07 εκατομμυρίων ευρώ, η οποία αλλάζει τα δεδομένα στο χώρο, μέσα από την υιοθέτηση συστημάτων τελευταίας τεχνολογίας.

Το νέο κέντρο αποθήκευσης και διανομής διαθέτει λειτουργικούς χώρους 7.750m² (τ.μ.) σε μια συνολική έκταση 17.000m². Η χωρητικότητά του ανέρχεται στις 9500 παλετοθέσεις. Οι νέες εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν γραφεία και ειδικά διαμορφωμένους χώρους υποδοχής και συνεδριάσεων. Η τοποθεσία, θεωρείται στρατηγικής σημασίας καθώς βρίσκεται σε κομβικό σημείο για εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην αναπτυσσόμενη αγορά της Ρουμανίας, σε ένα από τα μεγαλύτερα Logistics Parks του Βουκουρεστίου.

Ο κ. Αλέξης Φωτιάδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Φώτος Φωτιάδης Διανομείς, τόνισε: «Ο υψηλός ετήσιος ρυθμός ανάπτυξης του κύκλου εργασιών μας στην απαιτητική αγορά της Ρουμανίας, επέβαλλε την υλοποίηση επένδυσης στον κρίσιμο τομέα της αποθήκευσης και διανομής προϊόντων. Η νέα επένδυση υπηρετεί τη στρατηγική επίτευξης της αριστείας, ενσωματώνει τεχνολογίες αιχμής και αποτελεί πρότυπο στον κλάδο. Άλλωστε αυτή είναι η φιλοσοφία που εφαρμόζει η εταιρεία Φώτος Φωτιάδης Διανομείς, σε όλες τις χώρες που δραστηριοποιείται: Κύπρο, Ρουμανία, Κροατία και Σλοβενία. Η επιχειρησιακή αριστεία είναι στην καρδιά όλων των εργασιών μας και ο κύριος συντελεστής ανάπτυξής μας».

Η PPD Romania ξεκίνησε τη δράση της το 2007 ως θυγατρική της εταιρείας Φώτος Φωτιάδης Διανομείς Λτδ. Στα 12 χρόνια λειτουργίας της, καταγράφει συνεχείς γοργούς ρυθμούς ανάπτυξης, ενώ τα τελευταία 3 χρόνια ο ρυθμός ανάπτυξης έφτασε το 44% οδηγώντας την εταιρεία σε κύκλο εργασιών πέραν των 70 εκ. ευρώ. Η εταιρεία επενδύει διαρκώς στην εκπαίδευση και ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού της, του πιο σημαντικού της κεφαλαίου, που σήμερα αποτελείται από 100 εξειδικευμένους επαγγελματίες.

Μετά από 12 χρόνια λειτουργίας, η PPD Romania είναι η μεγαλύτερη εταιρεία διανομής premium ποτών στη Ρουμανία και ο βασικός συνεργάτης εταιρειών κολοσσών παγκοσμίου φήμης όπως Diageo, Gruppo Campari, San Pelegrino, Jose Cuervo και πολλών άλλων.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

«Η Τουρκία βρίσκεται στο «8» και ασχολούμαστε εάν υπάρχει διγλωσσία Προεδρικού-ΥΠΕΞ»

«Πότε πάει σπίτι του ο άνθρωπος που είχε ως ύψιστο καθήκον του την πραστασία των οικονομικών της οικογένειας ...»
ΑΚΑ  |  11:07

«Η Τουρκία βρίσκεται στο «8» και ασχολούμαστε εάν υπάρχει διγλωσσία Προεδρικού-ΥΠΕΞ»

«Η ανικανότητά σας να χειριστείτε το τεράστιο θέμα επιβίωσής μας ως κράτος είναι που μας απασχολεί, όχι ...»
Ai Em  |  10:19

«Η Τουρκία βρίσκεται στο «8» και ασχολούμαστε εάν υπάρχει διγλωσσία Προεδρικού-ΥΠΕΞ»

«Η ανικανότητά σας να χειριστείτε το τεράστιο θέμα επιβίωσής μας ως κράτος είναι που μας απασχολεί, όχι ...»
Ai Em  |  10:19

Επιπλέον 200 ευρώ σε χαμηλοσυνταξιούχους

«https://www.alphanews.live/cyprus/giannakis-spetsiotis-o-anthropos-poy-diekdikei-gia-toys-hamilosyntaxioyhoys ...»
Αντωνης Φωτεινος  |  08:34

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

Η Κίνα παραμένει στην κορυφή του πιο πρόσφατου Δείκτη, κυρίως λόγω του μεγέθους των επενδύσεων που γίνονται στην περιοχή.

EY: Οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας είναι μόνο μέρος της λύσης για την επίτευξη των στόχων για μηδενικές εκπομπές αερίων

Για να υλοποιηθεί το σενάριο του Διεθνούς Οργανισμού Ενέργειας, οι επενδύσεις σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας θα πρέπει να ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
X