ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 23:19
 

Gan Direct Advisory Tool: Το εργαλείο για το ασφαλιστικό συμβόλαιο

Η διαδικασία γίνεται απόλυτα εξατομικευμένα και real time με λίγα και απλά βήματα

Δελτίο Τύπου

Με το νέο online εργαλείο της, η Gan Direct καθοδηγεί βήμα - βήμα τους πελάτες της ώστε να διασφαλίσουν τη μέγιστη κάλυψη στο χαμηλότερο δυνατό κόστος κάνοντας χρήση όλων των πιθανών συνδυασμών προσφορών, προνομίων και εκπτώσεων. 

Με το Advisory Tool, η διαδικασία γίνεται απόλυτα εξατομικευμένα και real time με λίγα και απλά βήματα μέσα από το www.gandirect.com.
Όταν ο ενδιαφερόμενος πελάτης έχει ολοκληρώσει την προσαρμογή των συμβολαίων του σύμφωνα με τις προσωπικές του ανάγκες, το ίδιο το σύστημα υποδεικνύει όχι μόνο τα περιθώρια βελτίωσης του τελικού κόστους ασφάλισης, αλλά και ποιες ακριβώς προσφορές του αντιστοιχούν και δεν έχει αξιοποιήσει προς όφελός του.

Η ευελιξία που διαθέτει το συγκεκριμένο εργαλείο επιτρέπει επίσης στον πελάτη να επιλέξει την περίοδο κάλυψης, το διαθέσιμο ποσό, αλλά και τον τρόπο πληρωμής σύμφωνα με τον προϋπολογισμό του. Και όλα αυτά πάντα με Gan Guarantee για την πιο ανταγωνιστική πρόταση της αγοράς σε τιμή, κάλυψη και εξυπηρέτηση.

Όπως τονίζει ο κ. Γιώργος Νικολαϊδης, CEO της Gan Direct: “Σήμερα κορυφώνεται για εμάς μια προσπάθεια 25 ετών. Όλα αυτά τα χρόνια, η ομάδα της Gan Direct εξυπηρετεί τους πελάτες της δημιουργώντας καινοτομικά εργαλεία που κάνουν τη ζωή του πιο εύκολη, αλλά και διασφαλίζοντας το συμφέρον του μέσα από τις πιο ανταγωνιστικές προτάσεις εξοικονόμησης.

Με το πιο σύγχρονο εργαλείο μας, το Advisory Tool, επιβραβεύουμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας αναδεικνύοντας τις μοναδικές τους ανάγκες και βοηθώντας τους να κερδίσουν όσο το δυνατόν περισσότερα από την ασφάλεια τους. Τη μέγιστη δηλαδή κάλυψη και εξυπηρέτηση στο χαμηλότερο δυνατό κόστος. Με το τεχνολογικό άλμα του Advisory Tool είμαστε εκεί που οι άλλοι θέλουν θα έρθουν!”
Το Advisory Tool αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη ασφαλιστική επιλογή για τους καταναλωτές που αναζητούν τις πιο συμφέρουσες λύσεις ασφάλισης καθώς συνοψίζει όλες τις εκπτώσεις, deals, προσφορές και προνόμια που προσφέρει η ηλεκτρονική πλατφόρμα της Gan Direct.

Συγκεκριμένα:

Έξυπνη κίνηση #1: Επιλέγοντας αποκλειστικά Gan Direct για όλα τα συμβόλαια, ο πελάτης εξοικονομεί περίπου €2.000 κατά μέσο όρο σε σχέση με την προηγούμενή του εταιρεία, με τις ίδιες καλύψεις!

Έξυπνη κίνηση #2: Με τη νέα υπηρεσία Συνδυαστικής Ασφάλισης και την ενοποίηση ουσιαστικά δύο συμβολαίων σε ένα, η έκπτωση φτάνει το 15%!

Έξυπνη κίνηση #3: Με την πρωτοποριακή υπηρεσία All In One της Gan Direct, ο πελάτης συγκεντρώνει όλα του τα βασικά συμβόλαια Υγείας, Περιουσίας, Αυτοκινήτου σε ένα «πακέτο» με μία κοινή ημερομηνία ανανέωσης, εξασφαλίζοντας περαιτέρω έκπτωση που φτάνει το 20%.

Έξυπνη κίνηση #4: Κλείνοντας τα συμβόλαιά του με το Ιnsurance On the Go, τον έξυπνο, online τρόπο ασφάλισης για το όχημα, την υγεία και την περιουσία, κερδίζει επιπλέον έκπτωση 10%.

Έξυπνη κίνηση #5: Με την επιλογή της αυτόματης ανανέωσης συμβολαίου στις ανωτέρω προσφορές προστίθεται επιπλέον έκπτωση μέχρι 5%.

Περισσότερες πληροφορίες στην ανανεωμένη ιστοσελίδα της Gan Direct www.gandirect.com.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Διαγράφηκαν δάνεια εκτοπισθέντων γεωργοκτηνοτρόφων από την ΣΚΤ

«Γειά σου, Χρειάζεστε ένα άνετο δάνειο για την ικανοποίησή σας; Προσφέρουμε ένα προσιτό δάνειο επιτόκιο ...»
3% Απλή και προσιτή προσφορά δανείου  |  21:53

Μπήκαν σε κόντρα Χριστοδουλίδης – ΑΚΕΛ για την εξωτερική πολιτική

«Όταν όμως ο πεθερός πλήρωνε την προεκλογική Χριστόφια στη Λεμεσό το 2008 με την ελπίδα πως θα τον διόριζε ...»
Rikkos  |  17:01

Εξοφλήθηκαν τα ακριβά δάνεια της κρίσης

«ΛΗΨΕΤΕ ΚΑΡΤΑ ΑΚΑΤΕΡΓΑΣΤΗΣ ΑΤΜ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΣΗΜΕΙΑ Μπορείτε να χαράξετε και να συνδεθείτε ...»
MARK DOROTHY  |  16:58

Εξοφλήθηκαν τα ακριβά δάνεια της κρίσης

«Get ATM Raw Card and Make it Complete You can hack and log on to ATMs without having to carry it Arms. ...»
MARK DOROTHY  |  16:53

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

Η Κίνα παραμένει στην κορυφή του πιο πρόσφατου Δείκτη, κυρίως λόγω του μεγέθους των επενδύσεων που γίνονται στην περιοχή.

EY: Οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας είναι μόνο μέρος της λύσης για την επίτευξη των στόχων για μηδενικές εκπομπές αερίων

Για να υλοποιηθεί το σενάριο του Διεθνούς Οργανισμού Ενέργειας, οι επενδύσεις σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας θα πρέπει να ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
X