ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Gan Direct: Κάλυψη υλικών ζημιών από σεισμό από το πρώτο ευρώ

Ασφαλίστε τώρα την κατοικία σας ή ανανεώστε το ήδη υπάρχον συμβόλαιό σας χωρίς όρια απαλλαγής και αφαιρετέα ποσά

Δελτίο Τύπου

Για πρώτη φορά ασφαλιστική εταιρεία στην Κύπρο αφαιρεί από τις καλύψεις του σεισμού τους συνήθεις όρους των παραδοσιακών συμβολαίων που περιλαμβάνουν ποσοστά ή ελάχιστα όρια απαλλαγής επί του ασφαλιζόμενου κεφαλαίου.

Συνήθως με τις ασφαλιστικές εταιρείες ισχύει το εξής: εάν για παράδειγμα στο ασφαλιστήριο υπάρχει πρόβλεψη για ποσοστό απαλλαγής 2% επί ασφαλιζομένου κεφαλαίου €100.000, αυτό σημαίνει πως σε ζημιά από σεισμό, με κόστος αποκατάστασης τα €10.000, η ασφαλιστική αποζημιώνει τον ασφαλισμένο με €8.000. Αντίστοιχα, σε περίπτωση που στο ασφαλιστήριο προβλέπεται ελάχιστο όριο απαλλαγής €10.000, τότε ο ασφαλισμένος δεν δικαιούται καμία αποζημίωση.

Τώρα, με οποιοδήποτε νέο ή ανανέωση υπάρχοντος συμβολαίου κατοικίας που περιλαμβάνει κάλυψη από σεισμό, η Gan Direct διασφαλίζει ακόμα περισσότερο τους πελάτες της, αφού τους αποζημιώνει για το σύνολο των υλικών ζημιών που μπορεί να προκληθούν και συνδέονται με το γεγονός.

Με αυτό τον τρόπο η Gan Direct επιβεβαιώνει έμπρακτα τη δέσμευσή της για την ανταγωνιστικότερη πρόταση στην αγορά σε τιμή, κάλυψη και εξυπηρέτηση (Gan Guarantee) προς όφελος των προνοητικών πελατών της, μαζί με τα μοναδικά προνόμια που προβλέπονται χωρίς καμία επιβάρυνση όπως:

- η άμεση ανταπόκριση 24/7 με επιτόπια επίσκεψη των συνεργατών της Gan Direct για επείγοντα περιστατικά,
- η 24ωρη Βοήθεια Ακίνητης Περιουσίας συμπεριλαμβανομένης της κάλυψης εξόδων εργασίας και αποκατάστασης για έκτακτα περιστατικά
- η 24ωρη Διευθέτηση των Απαιτήσεων
- η υπηρεσία Απογραφής Περιεχομένων που καθιστούν τη διαδικασία διευθέτησης της απαίτησης ευκολότερη και γρηγορότερη.

Παράλληλα, με κάθε μεταφορά της ασφάλειας της περιουσίας στην Gan Direct, η εταιρεία εξοικονομεί στους πελάτες της 33% από την υφιστάμενη, ενώ με μια Ευρωπεριεκτική Ασφάλεια Οικίας εξασφαλίζουν 50% έκπτωση στο ασφάλιστρο των Περιεχομένων.

Και όλα αυτά με επιπλέον έκπτωση μέχρι 10% κλείνοντας τα συμβόλαια με το Ιnsurance On the Go, τον έξυπνο, online τρόπο ασφάλισης για το όχημα, την υγεία και την περιουσία στην οποία προστίθεται ακόμα 5% με την επιλογή της αυτόματης ανανέωσης.

Περισσότερες πληροφορίες στην ανανεωμένη ιστοσελίδα της Gan Direct www.gandirect.com

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Αγία Σοφία: Ένα αιώνιο πολιτικό σχέδιο

«Εν τω μεταξύ η δύση και η Ρωσσία σφυρούν αφιάφορα....»
Αρμαγεδών  |  08:48

Αρμόδιον ζητώ!

«Και ο κτίστης θα ηθελε ( μπορεί και είναι) καλλιτέχνης, όπως και πολλοί άλλοι ιδιώτες... βασικά όλοι ...»
Αρμαγεδών  |  20:40

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

Νέα εποχή για το Life Tsai

Νέα εποχή για το Life Tsai

Επαναλανσάρεται σε νέα συσκευασία και 3 σειρές και διανέμεται στην Κύπρο, από τη Χαραλαμπίδης Κρίστης: World Recipes, Super ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
X