ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

GoDeals με μειωμένες τιμές σε οικόπεδα, σπίτια, κτήρια, γραφεία και αποθήκες από την Gordian

Δελτίο Τύπου

Ένα νέο πακέτο GoDeals προωθεί στην αγορά η Gordian, που περιλαμβάνει σπίτια, οικιστικά οικόπεδα, εμπορικά κτήρια, γραφεία, αποθήκες, τουριστικά και αγροτικά ακίνητα σε μειωμένες τιμές, που ξεκινούν από 3,500 ευρώ μόνον.

Το χαρτοφυλάκιο περιλαμβάνει μοναδικές ευκαιρίες ακίνητων σε όλη την ελεύθερη Κύπρο που αποτελούν ιδανικές επιλογές, τόσο για ιδιωτική, όσο και για επιχειρηματική επένδυση.

Μερικά από τα πιο αξιοσημείωτα ακίνητα αφορούν:

Κατοικία στην Ερήμη, Λεμεσός

Το ακίνητο είναι μια διώροφη κατοικία στην Ερήμη. Βρίσκεται 370μ από το κέντρο της κοινότητας και 850μ από τον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Πάφου. Είναι μέρος ενός συγκροτήματος κατοικιών που αποτελείται από 11 συνεχόμενες κατοικίες. Διαθέτει εσωτερικό εμβαδόν 115 τ.μ., 16 τ.μ. καλυμμένες βεράντες, 17 τ.μ. ακάλυπτες βεράντες και σοφίτα 32 τ.μ..

Το ισόγειο περιλαμβάνει έναν ενιαίο χώρο με σαλόνι - τραπεζαρία και κουζίνα, WC επισκεπτών και δύο καλυμμένες βεράντες. Ο πρώτος όροφος διαθέτει δύο υπνοδωμάτια, ένα μπάνιο και δύο καλυμμένες βεράντες. Υπάρχει επίσης ένα υπνοδωμάτιο στη σοφίτα.

Το συγκρότημα διαθέτει κοινόχρηστη πισίνα, κήπο και κοινές θέσεις στάθμευσης στο υπόγειο.

Η μειωμένη τιμή πώλησης του ακινήτου ανέρχεται στις €170.000 από τις €250.000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Οικιστικό Οικόπεδο στον Λυθροδόντα, Λευκωσία

Το ακίνητο αφορά οικιστικό οικόπεδο στον Λυθροδόντα. Βρίσκεται 420 μ. από το κέντρο του Λυθροδόντα και 520 μ. από τον κεντρικό δρόμο Λυθροδόντα - Μαθιάτη. Το οικόπεδο διαθέτει εμβαδόν 767 τ.μ., 90% συντελεστή δόμησης και επωφελείται από 15 μ. οδικής πρόσοψης. Προσφέρει εγγύτητα σε ανέσεις όπως σχολείο, ιατρικό κέντρο, σούπερ μάρκετ, αρτοποιεία και καφετέριες. Η μειωμένη τιμή πώλησης του ακινήτου ανέρχεται στις €42.000 από τις €57.000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Γραφείο στους Αγίους Ομολογητές, Λευκωσία

Το ακίνητο αφορά γραφείο στους Αγίους Ομολογητές. Βρίσκεται 300 μ. από το Υπουργείο Εσωτερικών και 1,5 χλμ. από το κέντρο της πόλης. Είναι μέρος ενός επταώροφου κτηρίου μικτής χρήσης που περιλαμβάνει 22 γραφεία. Το γραφείο καταλαμβάνει ολόκληρο τον 4ο όροφο και έχει εσωτερικό εμβαδόν 331 τ.μ.. Διαθέτει επίσης αποκλειστικό δικαίωμα χρήσης 2 ακάλυπτων και 4 καλυμμένων θέσεων στάθμευσης.

Εσωτερικά το ακίνητο αποτελείται από 8 ξεχωριστούς χώρους γραφείων, 4 τουαλέτες, δωμάτιο server, λόμπι και μικρή κουζίνα. Η διάταξη του γραφείου προσφέρει τη δυνατότητα ενοικίασης του ως ένα ενιαίο χώρο ή ως εξυπηρετούμενα γραφεία.

Το ακίνητο κατέχει προνομιούχα θέση στο επιχειρηματικό κέντρο της Λευκωσίας, προσφέροντας εξαιρετική πρόσβαση σε όλες τις ανέσεις και υπηρεσίες. Είναι ιδανικό για άμεση ενοικίαση με υψηλό μηνιαίο εισόδημα. Η μειωμένη τιμή πώλησης του ακινήτου ανέρχεται στις €570.000 από την αρχική που ήταν στις €670.000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Βιομηχανική αποθήκη στο Στρόβολο, Λευκωσία

Το ακίνητο αποτελείται από τρεις μισθωμένες βιομηχανικές αποθήκες στη Βιομηχανική Περιοχή Στροβόλου. Βρίσκεται σε απόσταση 200 μ. από τον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού και εφάπτεται σε δημόσιο δρόμο προς τα νότια, δυτικά και βόρεια σύνορά του. Το ακίνητο έχει εσωτερικό εμβαδόν 2,081 τ.μ. και αποτελείται από αποθήκη, γραφεία, χώρο παραγωγής και κουζίνα. Ο χώρος γραφείων είναι 424 τ.μ. και ο υπόλοιπος είναι βιομηχανικός χώρος. Το ακίνητο προσφέρει εύκολη πρόσβαση στις κύριες περιοχές της Λευκωσίας. Το ακίνητο ενοικιάζεται προσφέροντας υψηλή απόδοση. Η τιμή πώλησης του ακινήτου έχει μειωθεί στις €565.000 από την αρχική των €595.000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Μερίδιο κτηρίου μικτής χρήσης στην Αγία Νάπα, Αμμόχωστος

Το ακίνητο αφορά μερίδιο (49%) ενός κτηρίου μικτής χρήσης στην Αγία Νάπα. Βρίσκεται στη διασταύρωση των οδών Αρχιεπισκόπου Μακαρίου και Τεύκρου Ανθία και σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από την κεντρική πλατεία της Αγίας Νάπας.

Το κτήριο αποτελείται από καφετέρια/εστιατόριο στο ισόγειο και ένα διαμέρισμα στον πρώτο όροφο. Το ισόγειο αποτελείται από εμβαδόν 265 τ.μ. και 70 τ.μ. καλυμμένες βεράντες, ενώ ο πρώτος όροφος αποτελείται από εμβαδόν 185 τ.μ. και 25 τ.μ. καλυμμένες βεράντες. Το ακίνητο είναι κτισμένο σε τεμάχιο με εμβαδόν 1,067 τ.μ..

Προσφέρει εγγύτητα σε καταστήματα, εστιατόρια, διαμερίσματα και στην παραλία. Καλύπτεται από όλες τις υπηρεσίες κοινής ωφέλειας (νερό και ηλεκτρικό ρεύμα). Υπάρχει επίσης συμφωνία διανομής.

Η τιμή πώλησης του ακινήτου έχει μειωθεί στα €710.000 από την αρχική των €775.000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Οικιστικό Τεμάχιο στον Κάθηκα, Πάφος

Το ακίνητο αφορά οικιστικό τεμάχιο στον Κάθηκα. Βρίσκεται 300 μ. από το κέντρο της κοινότητας και 40 μ. από τον κεντρικό δρόμο που συνδέει τον Κάθηκα με τις γύρω περιοχές. Το τεμάχιο έχει εμβαδόν 1,747 τ.μ. και συντελεστή δόμησης 30%. Προσφέρει εγγύτητα σε ανέσεις όπως μίνι μάρκετ, εστιατόρια και καφετέριες, αλλά και εύκολη πρόσβαση στις γειτονικές κοινότητες. Το ακίνητο εμπίπτει σε Κρατική Χορηγία. Πωλείται στις €29.000 από τις €40.000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις ενδιαφέροντος σχετικά με όλα τα ακίνητα του GoDeals χαρτοφυλακίου της Gordian ΕΔΩ

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση