ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Gordian: Εμπορικά και τουριστικά οικόπεδα για ανάπτυξη στο χαρτοφυλάκιο GoLand

Δελτίο Τύπου

Το χαρτοφυλάκιο GoLand της Gordian περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τουριστικά και εμπορικά οικόπεδα σε στρατηγικά προνομιακές περιοχές σ’ ολόκληρη την Κύπρο. Ιδανικά για τουριστικές αναπτύξεις όπως ξενοδοχεία, επαύλεις, μπανγκαλόου, θέρετρα διακοπών ή/και για εμπορικές αναπτύξεις όπως γραφεία και καταστήματα. Μερικά από τα ιδανικότερα τεμάχια στις πιο ελκυστικές περιοχές του νησιού αφορούν:

Μερίδια εμπορικών τεμαχίων στη Λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού, Λεμεσός

Το ακίνητο αποτελείται από δύο μερίδια (50%) τεμαχίων σε προνομιακή τοποθεσία στα Κάτω Πολεμίδια. Βρίσκεται σε στρατηγική θέση στη συμβολή των Λεωφόρων Σπύρου Κυπριανού και Πάφου, 2 χλμ. από τον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Πάφου. Το συνολικό εμβαδόν και των δύο τεμαχίων ανέρχεται στα 3,218 τ.μ. με συντελεστή δόμησης 100%. Το ακίνητο επωφελείται από πεζόδρομο και προσφέρει εξαιρετική εγγύτητα σε πολλές ανέσεις και δημόσιες υπηρεσίες που βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή. Είναι ιδανικό για εμπορική ανάπτυξη. Πωλείται στις €615.000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Τουριστικό τεμάχιο στη Σωτήρα, Αμμόχωστος

Το ακίνητο αφορά τουριστικό τεμάχιο στη Σωτήρα. Βρίσκεται μόλις 330 μ. από τη θάλασσα, απολαμβάνοντας υπέροχη θέα. Απέχει μόλις 7 λεπτά από τη Μαρίνα της Αγίας Νάπας και την παραλία Μακρόνησος. Το τεμάχιο έχει εμβαδόν 6,766 τ.μ., συντελεστή δόμησης 40% και εφάπτεται σε δρόμο με 90 μ. οδική πρόσοψη. Είναι ιδανικό για τουριστικές αναπτύξεις όπως ξενοδοχεία, επαύλεις, μπανγκαλόου, θέρετρα διακοπών ή/και για οικιστική ανάπτυξη. Η τιμή πώλησης του ακινήτου ανέρχεται στις €650.000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Τουριστικά τεμάχια στο Νέο Χωριό, Πάφος

Το ακίνητο αφορά δυο εφαπτόμενα τουριστικά τεμάχια στο Νέο Χωριό. Τα τεμάχια βρίσκονται 300 μ. από τον δρόμο Ηλία Ταύρου και 850 μ. από το κέντρο του χωριού. Το ακίνητο έχει συνολικό εμβαδόν 13,899 τ.μ., συντελεστή δόμησης 30% και επωφελείται από πρόσοψη δρόμου 60 μ.. Προσφέρει πανοραμική θέα στη θάλασσα, ενώ το Λατσί, ένας από τους πιο περιζήτητους τουριστικούς προορισμούς στην Κύπρο, απέχει μόλις 5 λεπτά οδικώς. Το ακίνητο προσφέρει εγγύτητα σε παραλίες, ψαροταβέρνες, εστιατόρια, μπαρ και σε όλες τις ανέσεις. Είναι ιδανικό για την ανάπτυξη ενός τουριστικού χωριού με διαμερίσματα, μπανγκαλόου και επαύλεις, ή για την ανάπτυξη μεμονωμένων πολυτελών κατοικιών. Το ακίνητο πωλείται στις €985.000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Εμπορικά τεμάχια στη Δρομολαξιά - Μενεού, Λάρνακα

Το ακίνητο αποτελείται από δύο γειτονικά τεμάχια στη Δρομολαξιά - Μενεού. Βρίσκεται 1,2 χλμ. από το Διεθνές Αεροδρόμιο Λάρνακας και 70 μ. από τη Λεωφόρο Μακαρίου. Τα τεμάχια έχουν συνολικό εμβαδόν 36,999 τ.μ., συντελεστή δόμησης 90% / 120% και συνολική πρόσοψη δρόμου 440 μ.. Εμπίπτουν στη ζώνη ειδικών εγκαταστάσεων του αεροδρομίου που έχει παρόμοια χαρακτηριστικά με μια εμπορική ζώνη. Το ακίνητο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αναπτυχθούν κατοικίες και διαμερίσματα, μπουτίκ ξενοδοχεία, καταστήματα με μικτό εμβαδόν άνω των 250 τ.μ., υπεραγορές και εμπορικές αναπτύξεις πολλαπλών χρήσεων, γραφεία, επιχειρήσεις εξειδικευμένης χρήσης (ενοικίαση αυτοκινήτου / χώροι στάθμευσης), αθλητικές εγκαταστάσεις, αίθουσες ψυχαγωγίας. H τιμή πώλησης του ακινήτου ανέρχεται στα €2.955.000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Τουριστικά τεμάχια στο Πισσούρι, Λεμεσός

 

Το ακίνητο αποτελείται από τέσσερα τουριστικά τεμάχια στο Πισσούρι. Βρίσκονται 2,5 χλμ. από τον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Πάφου και 1 χλμ. από το τουριστικό κέντρο του κόλπου Πισσουρίου. Τα τεμάχια, τα οποία γειτνιάζουν, διαθέτουν συνολικό εμβαδόν 161,527 τ.μ. και συντελεστή δόμησης 25%. Το ακίνητο προσφέρει ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα και τη γύρω περιοχή.

Το Πισσούρι, που βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία μεταξύ των πόλεων Λεμεσού και Πάφου (35 χλμ.), είναι ένα γραφικό χωριό χτισμένο σε λόφο, με αμμώδεις παραλίες με Γαλάζια Σημαία. Έχει εξελιχθεί σε δημοφιλές τουριστικό θέρετρο με ένα πανέμορφο παρθένο τοπίο. Τα εν λόγω τεμάχια παρέχουν εύκολη πρόσβαση σε εστιατόρια, στο Aphrodite Hills Golf Club και στο εντυπωσιακό Ακρωτήρι Άσπρο.

Η συνολική τιμή πώλησης του ακινήτου ορίζεται στα €7.329.000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις ενδιαφέροντος σχετικά με όλα τα ακίνητα του GoLand χαρτοφυλακίου της Gordian ΕΔΩ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση