ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

GORDIAN: Εμπορικά κτήρια για επενδύσεις με υψηλές αποδόσεις

Δελτίο Τύπου

Η Gordian, με γνώμονα την άμεση εξυπηρέτηση της αγοράς, θέτει προς πώληση μια σειρά από περιζήτητα ακίνητα υψηλών αποδόσεων σε όλη την ελεύθερη Κύπρο.

Η χρονιά καταγράφει μια σταθεροποίηση στη συνολική αγορά ακινήτων, με τις τιμές πώλησης αλλά και ενοικίασης επαγγελματικών χώρων να σημειώνουν σημαντική άνοδο. Η ανοδική αυτή πορεία λοιπόν καθιστά τα εμπορικά κτήρια ιδανικές επιλογές για επενδύσεις με υψηλές αποδόσεις.

Μερικές από τις πιο περιζήτητες επιλογές αφορούν:

Εμπορικό κτήριο στον Στρόβολο, Λευκωσία

Το ακίνητο αφορά τετραώροφο εμπορικό κτήριο στον Στρόβολο. Βρίσκεται στη Λεωφόρο Αθαλάσσας προσφέροντας εξαιρετική πρόσβαση σε πολλές ανέσεις και δημόσιες υπηρεσίες στην ευρύτερη περιοχή. Το κτήριο έχει συνολικό καλυμμένο εμβαδόν 2028 τ.μ. και καταλαμβάνει δύο οικόπεδα με συνολικό εμβαδόν 1052 τ.μ.. Είναι προσβάσιμο από τη Λεωφόρο Αθαλάσσας και την οδό Πεντέλης.

Αποτελείται από δύο υπόγεια, ένα κατάστημα στο ισόγειο και τρεις ενιαίους ορόφους γραφείων. Τα υπόγεια έχουν εμβαδόν 1694 τ.μ., ενώ το ισόγειο 567 τ.μ. και οι τρεις όροφοι διαθέτουν συνολικό εμβαδόν 1461 τ.μ. (487 τ.μ. ο κάθε όροφος).

Το ακίνητο είναι ιδανικό για χρήση ως σούπερ μάρκετ ή ως πολυκατάστημα. Η τιμή πώλησης του ακινήτου ανέρχεται στα €2.200.000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Κτήριο μικτής χρήσης στον Άγιο Θεόδωρο, Πάφος

Το ακίνητο αφορά τριώροφο κτήριο μικτής χρήσης στον Άγιο Θεόδωρο, Δήμο Πάφου. Βρίσκεται στη Λεωφόρο Νικολάου Νικολαΐδη, 275 μ. από τo Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου.

Το κτήριο διαθέτει καλυμμένο εμβαδόν 556 τ.μ. και υπόγειο 265 τ.μ. που χρησιμοποιείται ως χώρος στάθμευσης. Το ισόγειο χρησιμοποιείται ως κατάστημα και έχει εμβαδόν 180 τ.μ.. Ο πρώτος όροφος έχει εμβαδόν 186 τ.μ. και αποτελείται από λόμπι, χώρο γραφείου, κουζίνα, δύο τουαλέτες, ντους, αποδυτήρια, αποθήκη και χωλ. Ο δεύτερος όροφος αποτελείται από ένα διαμέρισμα με εμβαδόν εσωτερικών χώρων 190 τ.μ.. Αποτελείται από ενιαίο χώρο καθιστικού/τραπεζαρίας και κουζίνα, τρία υπνοδωμάτια (το ένα en-suite) και ένα μπάνιο. Η τιμή πώλησης του ακινήτου ανέρχεται στις €650.000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Κτήριο στους Αγίους Ομολογητές, Λευκωσία

Το ακίνητο αφορά κτήριο μικτής χρήσης στους Αγίους Ομολογητές στη Λευκωσία. Βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία, στη Λεωφόρο Γρίβα Διγενή. Το υπόγειο του κτηρίου αποτελείται από 2 επίπεδα στάθμευσης, το ισόγειο από 5 ανεξάρτητους χώρους που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως καταστήματα ή γραφεία, ενώ οι υπόλοιποι έξι όροφοι αποτελούνται από γραφειακούς χώρους.

Μέρος του κτηρίου είναι μισθωμένο: Το ισόγειο γωνιακό κατάστημα, το γραφείο αρ. 5 καθώς και γραφεία στους ορόφους 2 - 4.

Μέρος του κτηρίου είναι κενό: Στο ισόγειο τα γραφεία αρ. 2, 3 και γραφεία στους ορόφους 5-6.

Σημειώνεται ότι τα γραφεία ισογείου με αριθμό 1 και 6 καθώς και οι γραφειακοί χώροι στον 1ο όροφο, δεν συμπεριλαμβάνονται στο ακίνητο προς πώληση.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Το ακίνητο βρίσκεται σε εξαιρετική τοποθεσία στο επιχειρηματικό κέντρο της Λευκωσίας. Προσφέρει εγγύτητα σε όλες τις ανέσεις, σε δημόσιες υπηρεσίες, σε μπαρ και εστιατόρια. Είναι μια εξαιρετική επενδυτική ευκαιρία που προσφέρει τη δυνατότητα ενοικίασης με υψηλό σταθερό εισόδημα. Η τιμή του ακινήτου ανέρχεται στα €5.500.000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Κτήριο στη Λεωφόρο Στροβόλου, Λευκωσία

Το ακίνητο αφορά εξαώροφο εμπορικό κτήριο σε προνομιακή θέση στη Λεωφόρο Στροβόλου. Βρίσκεται κοντά στις κεντρικές Λεωφόρους Αθαλάσσας και Σταυρού, παρέχοντας εξαιρετική πρόσβαση σε πολλές ανέσεις και δημόσιες υπηρεσίες στην ευρύτερη περιοχή. Καταλαμβάνει γωνιακή θέση, με ορισμένους ορόφους να έχουν πανοραμική θέα στην πόλη και το γραμμικό πάρκο Πεδιαίου.

Το κτήριο αποτελείται από 23 χώρους στάθμευσης στο υπόγειο, κατάστημα/εκθεσιακό χώρο στο ισόγειο/πρώτο όροφο και ξεχωριστούς γραφειακούς χώρους στους επάνω ορόφους. Το υπόγειο έχει εμβαδόν 482 τ.μ., ενώ το κατάστημα έχει συνολικό εμβαδόν 681 τ.μ.. Οι υπόλοιποι όροφοι διαθέτουν εσωτερικό εμβαδόν 253 τ.μ. ο κάθε ένας. Τα γραφεία έχουν ενιαία διαρρύθμιση και περιλαμβάνουν κουζίνα, δύο αποχωρητήρια και δωμάτιο διακομιστή (server room).

Το κτήριο ανακαινίστηκε πρόσφατα με τις υψηλότερες προδιαγραφές. Το ακίνητο ενοικιάζεται σε αξιόπιστες εταιρείες προσφέροντας υψηλή ετήσια απόδοση. Η τιμή πώλησης του ακινήτου ανέρχεται στα €3.300.000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Κτήριο μικτής χρήσης στην Αγλαντζιά, Λευκωσία

Το ακίνητο αφορά διώροφο κτήριο μικτής χρήσης σε προνομιακή τοποθεσία στη Λεωφόρο Λεμεσού. Εφάπτεται με το Aluminium Tower και απέχει 1,5 χλμ. από το κέντρο της πόλης.
Το ισόγειο αποτελείται από τρεις εμπορικές μονάδες με συνολικό εμβαδόν 550 τ.μ. και 268 τ.μ. μεσοπάτωμα. Ο πρώτος όροφος αποτελείται από διαμέρισμα με εμβαδόν 134 τ.μ. (το οποίο χρησιμοποιείται ως γυμναστήριο) και κενά γραφεία με εμβαδόν 252 τ.μ..
Το κτήριο επωφελείται από υπόγειο χώρο στάθμευσης. Η τιμή του ακινήτου ανέρχεται στα €3.700.000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Κτήριο στο Παραλίμνι, Αμμόχωστος

Το ακίνητο αφορά εμπορικό κτήριο μικτής χρήσης στο Παραλίμνι και βρίσκεται 630 μ. από την οδό 1ης Aπριλίου, έναν από τους εμπορικότερους κεντρικούς δρόμος του Παραλιμνίου και κοντά στον κυκλικό κόμβο Δερύνειας - Παραλιμνίου.

Το κτήριο είναι σε άριστη κατάσταση και είναι ιδανικό για χρήση ως εκθεσιακός χώρος ή γραφεία. Το ακίνητο έχει συνολικό καλυμμένο εμβαδόν 2649 τ.μ. και είναι χτισμένο σε έκταση γης 5085 τ.μ. Επιπλέον, το ακίνητο περιλαμβάνει έκταση 1859 τ.μ. (τεμάχιο 160) που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως επιπλέον χώρος στάθμευσης ή για περαιτέρω ανάπτυξη.

Το κτήριο έχει εξαιρετική πρόσβαση σε πολλές ανέσεις. Ενοικιάζεται με μακροπρόθεσμο συμβόλαιο προσφέροντας υψηλή απόδοση. Το ακίνητο πωλείται στην τιμή των €2.800.000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις ενδιαφέροντος σχετικά με όλα τα ακίνητα του GoYield χαρτοφυλακίου της Gordian ΕΔΩ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση