ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Gordian: Επιστρέφει με ανανεωμένο GoDeals χαρτοφυλάκιο με απίστευτα μειωμένες τιμές

Δελτίο Τύπου

Το GoDeals χαρτοφυλάκιο της Gordian επανέρχεται δυναμικά με μια πλειάδα ακινήτων ποικίλων χρήσεων, σε μειωμένες τιμές ευκαιρίας. Τα ακίνητα του χαρτοφυλακίου βρίσκονται σε όλες τις επαρχίες της ελεύθερης Κύπρου, και μπορούν να καλύψουν όλες τις ανάγκες όσων ψάχνουν για ακίνητα είτε για ιδιωτική χρήση είτε για επένδυση.
Μερικές από τις πιο προνομιακές επιλογές περιλαμβάνουν:

Εμπορικό οικόπεδο στον Άγιο Παύλο, Λευκωσία

Το ακίνητο αφορά εμπορικό οικόπεδο στην ενορία του Αγίου Παύλου στον Άγιο Δομέτιο. Βρίσκεται 250 μ. από την Εκκλησία του Αγίου Παύλου και 550 μ. από τον Ιππόδρομο Λευκωσίας. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 716 τ.μ., συντελεστή δόμησης 140% και επωφελείται από πρόσοψη δρόμου 25μ.. Εντός του οικοπέδου, υπάρχει ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι.
Το ακίνητο προσφέρει εγγύτητα σε όλες τις ανέσεις και εύκολη πρόσβαση στο κέντρο της Λευκωσίας. Είναι ιδανικό για την ανάπτυξη γραφείων ή κτηρίου μικτής χρήσης (καταστήματα, γραφεία, διαμερίσματα). Η τιμή πώλησης του ακινήτου ανέρχεται από €580.000 τώρα μόνο €530,000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Μερίδιο εμπορικού τεμαχίου στην Λακατάμια, Λευκωσία

Το ακίνητο είναι μερίδιο 50% ενός εμπορικού τεμαχίου στην περιοχή Αγίου Νικολάου στον Δήμο Λακατάμιας. Βρίσκεται 2 χλμ. από το κέντρο του Δήμου και 6 χλμ. από τον αυτοκινητόδρομο. Το τεμάχιο έχει συνολικό εμβαδόν 6,180 τ.μ. με συντελεστή δόμησης 100%. Εφάπτεται σε δυο δρόμους, τη Λεωφόρο Γιάννου Κρανιδιώτη και την οδό Πεύκου, με συνολική οδική πρόσοψη 220μ. Προσφέρει εγγύτητα σε όλες τις ανέσεις και εύκολη πρόσβαση στον αυτοκινητόδρομο. Η τιμή πώλησης του ακινήτου ανέρχεται από €660.000 τώρα μόνο €600.000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Τουριστικά τεμάχια στο Νέο Χωριό, Πάφος

Το ακίνητο αποτελείται από δυο εφαπτόμενα τουριστικά τεμάχια στο Νέο Χωριό. Τα τεμάχια βρίσκονται 300 μ. από τον δρόμο Ηλία Ταύρου και 850 μ. από το κέντρο του χωριού. Το ακίνητο έχει συνολικό εμβαδόν 13,899 τ.μ., συντελεστή δόμησης 30% και επωφελείται από πρόσοψη δρόμου 60 μ..
Προσφέρει πανοραμική θέα στη Μεσόγειο θάλασσα. Το Λατσί, ένας από τους πιο περιζήτητους τουριστικούς προορισμούς στην Κύπρο, απέχει μόλις 5 λεπτά οδικώς. Το ακίνητο προσφέρει εγγύτητα σε παραλίες, ψαροταβέρνες, εστιατόρια, μπαρ και σε όλες τις ανέσεις. Είναι ιδανικό για την ανάπτυξη ενός τουριστικού χωριού που να περιλαμβάνει διαμερίσματα, μπανγκαλόου και επαύλεις, ή για την ανάπτυξη μεμονωμένων πολυτελών κατοικιών. Η συνολική τιμή πώλησης του ακινήτου ανέρχεται από €985.000 τώρα μόνο €930.000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Τρία αγροτεμάχια στην Ασγάτα, ΛεμεσόςΤο ακίνητο αφορά τρία αγροτεμάχια στην Ασγάτα. Τα τεμάχια έχουν συνολικό εμβαδόν 41,807 τ.μ. και συντελεστή δόμησης 6% - 10%. Δυο από τα τεμάχια είναι γειτονικά. Βρίσκονται 1χλμ. από το κέντρο της Ασγάτας και από το δρόμο Ασγάτα - Καλαβασός. Το τρίτο τεμάχιο βρίσκεται 2χλμ. από το κέντρο της Ασγάτας και 880μ από τον δρόμο Ασγάτα - Βάσα. Επωφελείται από 75μ πρόσοψη δρόμου. Το ακίνητο πωλείται από €40.500 τώρα μόνο €37.000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Οικιστικό τεμάχιο στην Πέγεια, Πάφος


Το ακίνητο αφορά οικιστικό τεμάχιο στην Πέγεια. Βρίσκεται 1.5 χλμ. από τη Λεωφόρο Αγίου Γεωργίου και 400 μ. από τον πλησιέστερο δρόμο. Το τεμάχιο έχει εμβαδόν 12,993 τ.μ. και συντελεστή δόμησης 25%. Παρέχει εύκολη πρόσβαση στον Κόλπο των Κοραλλίων, σε εστιατόρια, παραλίες και σε όλες τις απαραίτητες ανέσεις. Το ακίνητο πωλείται από €400.000 τώρα μόνο €333.000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις ενδιαφέροντος σχετικά με όλα τα ακίνητα του GoDeals χαρτοφυλακίου της Gordian ΕΔΩ.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση