ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

GORDIAN: Γραφεία υψηλών αποδόσεων στο κέντρο της Λευκωσίας

Δελτίο Τύπου

Η Gordian διαθέτει προς πώληση μια σειρά ακινήτων που αφορούν προνομιακούς γραφειακούς χώρους στο επιχειρηματικό κέντρο της Λευκωσίας, για άμεση επαγγελματική στέγαση ή για επένδυση με προοπτικές υψηλών αποδόσεων.  

Γραφεία στην περιοχή Τρυπιώτη, Λευκωσία

Τα ακίνητα αφορούν τρεις διαφορετικές γραφειακές εγκαταστάσεις που τοποθετούνται αντίστοιχα στον πρώτο, δεύτερο και τρίτο όροφο ενός κτηρίου μικτής χρήσης, στη συνοικία Τρυπιώτη στην Λευκωσία.

Το ακίνητο που βρίσκεται στον 1ο όροφο διαθέτει συνολικό εμβαδόν 203 τ.μ. και επωφελείται τριών θέσεων στάθμευσης, ενώ το αντίστοιχο στον 2ο όροφο διαθέτει συνολικό εμβαδόν 196 τ.μ. και επωφελείται 2 θέσεων στάθμευσης. Παράλληλα, το ακίνητο του 3ου ορόφου διαθέτει συνολικό εμβαδόν 221 τ.μ. με 3 θέσεις στάθμευσης.

Το κτήριο κατέχει προνομιακή θέση στο επιχειρηματικό κέντρο της Λευκωσίας και περιβάλλεται από όλες τις ανέσεις, υπηρεσίες, εμπορικές και οικιστικές αναπτύξεις. Και τα τρία γραφεία προς πώληση αποτελούν μια ιδανική επενδυτική ευκαιρία με υψηλές αποδόσεις. Οι τιμές των ακινήτων ανέρχονται στις €500.000, €510.000 και €560.000, αντίστοιχα. Για περισσότερες πληροφορίες για το ακίνητο 1ου ορόφου ΕΔΩ, 2ου ορόφου ΕΔΩ, 3ου ορόφου ΕΔΩ.

Γραφεία στους Αγίους Ομολογητές, Λευκωσία

Τα ακίνητα αφορούν δύο γραφεία στους Αγίους Ομολογητές που αποτελούν μέρος ενός επταώροφου κτηρίου μικτής χρήσης με 22 γραφεία συνολικά. Το κτήριο βρίσκεται 300 μ. από το Υπουργείο Εσωτερικών και 1,5 χλμ. από το κέντρο της πόλης.

Τα δύο γραφεία είναι πανομοιότυπα και καταλαμβάνουν ολόκληρους τους ορόφους 4 και 5 αντίστοιχα. Διαθέτουν εμβαδόν 331 τ.μ. εσωτερικών χώρων και αποκλειστικό δικαίωμα χρήσης δύο ακάλυπτων θέσεων στάθμευσης στο ισόγειο και τεσσάρων καλυμμένων θέσεων στάθμευσης στο υπόγειο το καθένα.

Το ακίνητο του 4ου ορόφου αποτελείται εσωτερικά από 8 ξεχωριστούς γραφειακούς χώρους, τέσσερις τουαλέτες, ένα δωμάτιο server, λόμπι και μικρή κουζίνα, ενώ το αντίστοιχο του 5ου ορόφου αποτελείται εσωτερικά από 9 ξεχωριστούς γραφειακούς χώρους, τέσσερις τουαλέτες, ένα δωμάτιο server, λόμπι και μπάνιο.

Η διάταξη του κάθε γραφειακού χώρου ξεχωριστά προσφέρει τη δυνατότητα ενοικίασης του ως ένα ενιαίο χώρο ή ως εξυπηρετούμενα γραφεία.
Το κτήριο βρίσκεται σε προνομιακή θέση στο επιχειρηματικό κέντρο της Λευκωσίας, παρέχοντας εξαιρετική πρόσβαση σε όλες τις ανέσεις και υπηρεσίες. Και τα δύο ακίνητα είναι ιδανικά για άμεση ενοικίαση με υψηλό μηνιαίο εισόδημα. Η τιμή πώλησης των ακινήτων ανέρχεται στα €670.000 το καθένα. Για περισσότερες πληροφορίες για το ακίνητο του 4ου ορόφου ΕΔΩ και του 5ου ΕΔΩ.

Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις ενδιαφέροντος σχετικά με όλα τα ακίνητα του GoYield χαρτοφυλακίου της Gordian ΕΔΩ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση