ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Gordian: Οικιστικά και εμπορικά οικόπεδα για ανάπτυξη σε περιοχές υψηλής ζήτησης

Δελτίο Τύπου

Ευκαιρίες επένδυσης για όλα τα πορτοφόλια προσφέρει η Gordian, αφού στο GoLand χαρτοφυλάκιό της περιλαμβάνεται μια σειρά από οικόπεδα σε Λευκωσία και Αμμόχωστο, ιδανικά για ανάπτυξη.

Πέντε από τα πιο ελκυστικά τεμάχια του GoLand χαρτοφυλακίου που βρίσκονται στις επαρχίες Λευκωσίας και Αμμοχώστου είναι:

Οικιστικό τεμάχιο στο Τσέρι, Λευκωσία

Το ακίνητο αφορά ένα οικιστικό τεμάχιο στο Τσέρι. Βρίσκεται 600 μ. από το δημοτικό σχολείο Τσερίου και 100 μ. από τον δρόμο Αναλιόντα – Τσερίου. Το ακίνητο έχει εμβαδόν 2,221 τ.μ., συντελεστή δόμησης 90% και πρόσοψη δρόμου 22 μ. Προσφέρει εγγύτητα σε όλες τις ανέσεις και εύκολη πρόσβαση στον αυτοκινητόδρομο. Το τεμάχιο πωλείται στις €225.000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Εμπορικό οικόπεδο στη Λακατάμια, Λευκωσία

 

Το ακίνητο αφορά ένα εμπορικό οικόπεδο στη Λακατάμια. Βρίσκεται 220 μ. από την Λεωφόρο Αρχ. Μακαρίου ΙΙΙ. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 517 τ.μ., συντελεστή δόμησης 100% και 28 μ. οδική πρόσοψη. Στην περιοχή υπάρχουν όλες οι ανέσεις - φαρμακείο, καφετέριες, λούνα παρκ και εστιατόρια. Το ακίνητο προσφέρει εύκολη πρόσβαση στο κέντρο της Λευκωσίας και τον αυτοκινητόδρομο που οδηγεί στις ορεινές περιοχές. Πωλείται στην τιμή των €235,000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Οικιστικό τεμάχιο στο Στρόβολο, Λευκωσία

Το ακίνητο αφορά ένα οικιστικό τεμάχιο στο Στρόβολο. Βρίσκεται 340 μ. από τα φανάρια της Λεωφ. Σταυρού και σε πολύ κοντινή απόσταση από το ιδιωτικό σχολείο FALCON. Παρέχει εύκολη πρόσβαση στο κέντρο της Λευκωσίας και σε όλες τις ανέσεις. Το τεμάχιο επωφελείται από δύο αδιέξοδους δρόμους, έχει εμβαδόν 2,397 τ.μ. και συντελεστή δόμησης 90%.

Μπορεί να διαχωριστεί σε μικρότερα οικόπεδα και είναι κατάλληλο για ανάπτυξη κατοικιών ή διαμερισμάτων. Η γύρω περιοχή είναι οικιστική. Η τιμή του ακινήτου ανέρχεται στις €550.000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Οικιστικό τεμάχιο στο Τσέρι, Λευκωσία

Το ακίνητο αφορά ένα οικιστικό τεμάχιο στο Τσέρι. Βρίσκεται 1 χλμ. από το κέντρο του Δήμου και 300 μ. από τη λεωφόρο Τσερίου. Έχει εμβαδόν 7,971 τ.μ., συντελεστή δόμησης 60% και μεγάλη πρόσοψη δρόμου 165 μ.. Το ακίνητο βρίσκεται κοντά σε όλες τις ανέσεις και παρέχει εύκολη πρόσβαση στη Λευκωσία. Τιμή πώλησης €685.000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Οικιστικό οικόπεδο στη Δερύνεια, Αμμόχωστος

Το ακίνητο αφορά ένα οικιστικό οικόπεδο στη Δερύνεια. Βρίσκεται 400 μ. από το Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου και 200 μ. από τη Λεωφόρο Ελευθερίας. Το ακίνητο διαθέτει εμβαδόν 1,849 τ.μ., συντελεστή δόμησης 90% και 35 μ. οδική πρόσοψη. Βρίσκεται μόλις λίγα λεπτά μακριά από φούρνο, τράπεζα, ταχυδρομείο, γυμναστήριο κι άλλες ανέσεις. Η παραλία Κάππαρη απέχει οδικώς μόνο 10 λεπτά. Η τιμή πώλησης του ακινήτου ανέρχεται στις €300.000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις ενδιαφέροντος σχετικά με όλα τα ακίνητα του GoLand χαρτοφυλακίου της Gordian ΕΔΩ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση