ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Gulf Air: Ξεκινά απευθείας πτήσεις Λάρνακας-Αθήνας

Οι πτήσεις αρχίζουν από 18 Ιουνίου 2021 και θα πραγματοποιούνται δύο φορές την εβδομάδα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Απευθείας πτήσεις μεταξύ Λάρνακας και Αθήνας ξεκινά η Gulf Air, από τις 18 Ιουνίου. Σύμφωνα με δελτίου Τύπου της Orthodoxou Aviation η οποία είναι ο Γενικός Αντιπρόσωπος Πωλήσεων της Gulf Air στην Κύπρο από το 2013, Οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται με τα νέα Airbus Α320neo δύο φορές την εβδομάδα, κάθε Παρασκευή και Κυριακή.

εθνικός αερομεταφορέας του Βασιλείου του Μπαχρέιν, θα εκτελεί απευθείας πτήσεις μεταξύ της Λάρνακας στην Κύπρο και της Αθήνας στην Ελλάδα από τις 18 Ιουνίου 2021. Με τα νέα Airbus A320neo της αεροπορικής εταιρείας, οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται δύο φορές την εβδομάδα, Παρασκευή και Κυριακή. Η νέα προσθήκη θα προσφέρει στους κατοίκους της Κύπρου και της Ελλάδας την ευκαιρία να ζήσουν την αραβική φιλοξενία της Gulf Air μαζί με τα μπουτίκ προϊόντα και τις υπηρεσίες της στο νέο στόλο, με βολικό πρόγραμμα και συχνότητες μετακίνησης μεταξύ των δύο πόλεων.

Τον περασμένο μήνα, η αεροπορική εταιρεία η οποια είναι ο εθνικός αερομεταφορέας του Βασιλείου του Μπαχρέιν, ανακοίνωσε ότι όλες οι πτήσεις της θα εκτελούνται από 100% εμβολιασμένο πλήρωμα, συμπεριλαμβανομένων πιλότων και αεροσυνοδών. Η αεροπορική εταιρεία ξεκίνησε την εσωτερική καμπάνια εμβολιασμού για το πλήρωμα και το προσωπικό της πρώτης γραμμής από τον Δεκέμβριο του 2020 και είναι περήφανη που είναι μία από τις πρώτες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο που μπορεί να προσφέρει σιγουριά σε όλους τους επιβάτες που ταξιδεύουν προς οποιονδήποτε προορισμό του αναπτυσσόμενου δικτύου της . Επιπλέον, πρόσφατα η Gulf Air ανακοίνωσε την προσφορά δωρεάν ταξιδιωτικής ασφάλειας COVID-19 σε όλους τους κατόχους εισιτηρίων, συμπεριλαμβανομένων των εξόδων υγείας και καραντίνας, στις απροσδόκητες συνθήκες διάγνωσης ή επαφής COVID-19 κατά τη διάρκεια των ταξιδιών των επιβατών.

Σημειώνεται ότι όλα τα εισιτήρια, σε πτήσεις Gulf Air για ταξίδια από τις 10 Μαΐου έως τις 10 Νοεμβρίου 2021 καλύπτονται αυτόματα με ασφάλιση COVID-19 χωρίς επιπλέον κόστος. Όλοι οι επιβάτες, σύμφωνα με το πρόσφατα ανακοινωθέν ασφαλιστήριο συμβόλαιο και στην ατυχή περίπτωση διάγνωσης με COVID-19 ενώ ταξιδεύουν στο εξωτερικό, θα καλυφθούν για έξοδα επαναπατρισμού, ιατρικά και νοσοκομειακά έξοδα στο εξωτερικό, καθώς και έξοδα διαμονής σε καραντίνα. Η κάλυψη ισχύει για πτήσεις της Gulf Air με αριθμούς εισιτηρίων Gulf Air που αγοράζονται μέσω του ιστότοπου της αεροπορικής εταιρείας, του τηλεφωνικού κέντρου, των γραφείων πωλήσεων της Gulf Air ή των ταξιδιωτικών πρακτόρων.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

Ακόμα μία χρονιά τα METRO στηρίζουν έμπρακτα τα αδέσποτα ζώα της Κύπρου.
Δελτίο Τύπου
 |  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ