ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

H Columbia πρωτοπορεί στην προώθηση των Γυναικών που εργάζονται στη ναυτιλία

Με την εκστρατεία «CSM TogetHER».

Δελτίο Τύπου

Με στόχο να υποστηρίξει τις συνεχείς προσπάθειες του ΙΜΟ (International Maritime Organization), για ενδυνάμωση του γυναικείου φύλου στον τομέα της ναυτιλίας, η CSM ούσα μια εταιρεία που εργοδοτεί μεγάλο αριθμό γυναικών, πήρε την πρωτοβουλία να λανσάρει αυτήν την εκστρατεία την Ημέρα της Γυναίκας.

Για την έναρξη αυτής της προσπάθειας, η CSM έχει καλέσει την πρόεδρο του Διεθνούς Οργανισμού WISTA (Women’s International Shipping & Trading Association), κ. Δέσποινα Παναγιώτου Θεοδοσίου, να μιλήσει στο προσωπικό της εταιρείας για τις «Γυναίκες στη Ναυτιλία». Παρούσα και η πρόεδρος της WISTA Κύπρου κ. Άννα Βούργου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας έχει δεσμευτεί σ’ ένα μακροπρόθεσμο σχέδιο δράσης που περιλαμβάνει τη δημιουργία ενός προγράμματος καθοδήγησης και εκπαίδευσης, καθώς και τη χορηγία ενός αριθμού γυναικών που επιθυμούν να αποτελέσουν μέλη της ομάδας του Οργανισμού WISTA. Ως πρώτο βήμα, η CSM Κύπρου έχει εντάξει δυο γυναίκες δόκιμους από την Κυπριακή Ακαδημία Ναυτιλίας και ταυτόχρονα το γραφείο μας στο St.Petersburg έχει επίσης εντάξει την πρώτη γυναίκα δόκιμο.

O Mark Ο’Neil, Πρόεδρος της CSM, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι: «Στην Columbia αναγνωρίζουμε τις ικανότητες του κάθε ατόμου και κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να μπορέσουν να εφαρμόσουν τις δεξιότητές τους σ’ ένα διαφορετικό περιβάλλον ίσων ευκαιριών».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Όπως ήδη ελέχθη, αυτή η ιστορία είναι και το Βαρερλώ του Άντρου Κυπριανού και του κόμματος του βεβαίως! ...»
ΑΚΑ  |  21:01

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Αγία Σοφία: Ένα αιώνιο πολιτικό σχέδιο

«Εν τω μεταξύ η δύση και η Ρωσσία σφυρούν αφιάφορα....»
Αρμαγεδών  |  08:48

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X