ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 23:46
 

H DP World γιόρτασε την Ημέρα της Γυναίκας

Η εταιρεία διοργάνωσε σεμινάριο με θέμα την ενδυνάμωση των γυναικών στον χώρο εργασίας

Δελτίο Τύπου

Η DP World Limassol γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, ενισχύοντας έμπρακτατις γυναίκες στο χώρο εργασίας. Η εταιρεία διοργάνωσε μονοήμερο σεμινάριο, στο οποίο συμμετείχαν όλες οι γυναίκες που εργάζονται στην DP World Limassol και είχαν την ευκαιρία να μοιραστούν τις απόψεις και σκέψεις τους για το όραμα του Ομίλου DP World όσον αφορά την ενδυνάμωση των γυναικών στον λιμενικό κλάδο.

Στη διάρκεια του σεμιναρίου, το οποίο συντόνιζε η Σύμβουλος Ανθρώπινου Δυναμικού, Muriel Matta, οι συμμετέχουσες μοιράστηκαν ιδέες και απόψεις, με άλλους συναδέλφους τους καθώς και την Ανώτερη Διευθυντική ομάδα της εταιρείας, αναφορικά με την ενδυνάμωση των γυναικών και τη σημασία του ρόλου τους στο μέλλον της λιμενικής βιομηχανίας. Μεταξύ άλλων, συζητήθηκαν, θέματα που αφορούν την παροχή ίσων ευκαιριών στο χώρο εργασίας, τη μάθηση και την ανάπτυξη, την ποικιλομορφία και την ενσωμάτωση, την πολιτική και στρατηγική προσλήψεων αλλά και τις διάφορες αντιλήψεις που υπάρχουν σε σχέση με τις γυναίκες που εργοδοτούνται σε ένα παραδοσιακά ανδροκρατούμενο κλάδο όπως αυτός των λιμανιών.

Σε δηλώσεις του, ο Γενικός Διευθυντής της DP World Limassol, Charles Meaby ανέφερε πως «Πιστεύουμε ότι κάνοντας τολμηρά βήματα για τη δημιουργία ενός πολύμορφου χώρου εργασίας χωρίς αποκλεισμούς, θα οδηγήσει σε καλύτερες ιδέες, πιο δυνατή συνεργασία και στη διαμόρφωση μίας δυναμικής κουλτούρας, που θα στηρίζει τον σκοπό μας. Παγκόσμια δέσμευσή μας, ως οργανισμός, είναιη αύξηση του ποσοστού των γυναικών στο σύνολο του ανθρώπινου δυναμικού μας και σε αυτό το πλαίσιο λαμβάνουμε δραστικά μέτρα για να επιταχύνουμε την πρόοδο μας».

Ακολούθως, ο κ. Meaby εξήγησε πως «η ισότητα των φύλων είναι ευθύνη όλων μας. Θα χρειαστεί η προσπάθεια όλων, ανδρών και γυναικών που εργάζονται δίπλα-δίπλα, για να επιτύχουμε τον κοινό μας στόχο. Εκ μέρους της διευθυντικής ομάδας, θα ήθελα να εκφράσω το πόσο περήφανοι είμαστε για το αξιόλογο έργο που επιτελείταιαπό όλο το προσωπικό μας, και ειδικά, με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας,θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τις γυναίκες συναδέλφους μας στην DP World Limassol και να επαναβεβαιώσω τη δέσμευσή μας για παροχή ίσων ευκαιριών και ισότητας των φύλων. Στην DPWorld η προώθηση της ισότητας των φύλων είναι ένα από τα σημαντικότερα εργαλεία για τη δημιουργία μίας κουλτούραςπου ενθαρρύνει την ποικιλομορφία και ένα περιβάλλον εργασίας χωρίς αποκλεισμούς, ώστε να συνεχίσουμε να παρέχουμε έξυπνες λύσεις που να ανταποκρίνονται στις ανάγκες και προκλήσεις των πελατών μας».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Brexit: Αποσύρθηκε από την ψηφοφορία η συμφωνία Τζόνσον

«Αν θέλουν να φύγουν, ας πάνε συτο καλό, θέλουν να μείνουν ας μείνουν σαν καλά παιδιά. Εμάς να μας αφήσουν ...»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  17:36

Μειώθηκε κατά 10% το προσωπικό της Τράπεζας Κύπρου

«Δυστυχως θα ακολουθησει και αλλο σχεδιο σε ενα χρονο ! Οι υπεραριθμοι ειναι πολυ περισσοτεροι !»
Ντόμπρος Κελαήδης  |  07:58

Μειώθηκε κατά 10% το προσωπικό της Τράπεζας Κύπρου

«Δυστυχως θα ακολουθησει και αλλο σχεδιο σε ενα χρονο ! Οι υπεραριθμοι ειναι πολυ περισσοτεροι !»
Ντόμπρος Κελαήδης  |  07:58

Η ουσία της κατάπαυσης του πυρός στην Συρία

«η ίδια ανακωχή όπως έγινε στην Κύπρο το 74. το μεγαλύτερο μέρος της καταλήφθηκε σε εκεχειρία.»
Χαριθέα  |  12:43

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X