ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

H Ελληνική Τράπεζα μέλος του διεθνούς οργανισμού FCI

Η ένταξη στον FCI αποτελεί ορόσημο για το τμήμα Factoring της Τράπεζας καθώς το φέρνει σε επαφή με αυτό το παγκόσμιο δίκτυο χρηματοοικονομικών οργανισμών, αναφέρει η ανακοίνωση της Τράπεζας

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Ακόμα μια σημαντική διεθνή αναγνώριση έλαβε η Ελληνική Τράπεζα, αυτή τη φορά όσον αφορά το τμήμα Factoring του Ομίλου, καθώς η Τράπεζα έγινε μέλος του διεθνούς οργανισμού FCI.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση της τράπεζας, ο FCI είναι το μοναδικό παγκόσμιο σώμα που απαρτίζεται από χρηματοοικονομικούς οργανισμούς οι οποίοι προσφέρουν υπηρεσίες Factoring. Διαθέτοντας εμπειρία 50 ετών, ο FCI αριθμεί περίπου 400 μέλη τα οποία πληρούν αυστηρά κριτήρια οικονομικής ευρωστίας και εξυπηρέτησης υψηλού επιπέδου. Τα μέλη αυτά εδρεύουν σε περισσότερες από 90 χώρες προσφέροντας ένα μοναδικό δίκτυο για συνεργασίες στο διεθνές factoring.

O FCI βοηθά τα μέλη του να αποκτήσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην παροχή χρηματοοικονομικών υπηρεσιών που αφορούν το διεθνές εμπόριο με το να παρέχει ένα αξιόπιστο νομικό πλαίσιο και μία σύγχρονη και αποτελεσματική πλατφόρμα επικοινωνίας που διευκολύνουν τη διενέργεια συναλλαγών μεταξύ των μελών. Οι συναλλαγές των μελών του FCI αντιπροσωπεύουν περίπου το 90% του όγκου των συναλλαγών factoring σε παγκόσμιο επίπεδο.

«Η ένταξη στον FCI αποτελεί ορόσημο για το τμήμα Factoring της Ελληνικής Τράπεζας καθώς το φέρνει σε επαφή με αυτό το παγκόσμιο δίκτυο χρηματοοικονομικών οργανισμών. Αυτό θα ενισχύσει τις διεθνείς συναλλαγές factoring του Ομίλου, δίνοντας τη δυνατότητα στην Ελληνική Τράπεζα να εξυπηρετήσει ακόμα καλύτερα τις ανάγκες των πελατών της όσον αναφορά το Εξαγωγικό και το Εισαγωγικό Factoring», τονίζει ο Δημήτρης Ζαχαρούδης, Διευθυντής Factoring & Trade Finance Solutions της Ελληνικής Τράπεζας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Αγία Σοφία: Ένα αιώνιο πολιτικό σχέδιο

«Εν τω μεταξύ η δύση και η Ρωσσία σφυρούν αφιάφορα....»
Αρμαγεδών  |  08:48

Αρμόδιον ζητώ!

«Και ο κτίστης θα ηθελε ( μπορεί και είναι) καλλιτέχνης, όπως και πολλοί άλλοι ιδιώτες... βασικά όλοι ...»
Αρμαγεδών  |  20:40

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

Νέα εποχή για το Life Tsai

Νέα εποχή για το Life Tsai

Επαναλανσάρεται σε νέα συσκευασία και 3 σειρές και διανέμεται στην Κύπρο, από τη Χαραλαμπίδης Κρίστης: World Recipes, Super ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
X