ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 21:00
 

H Iron Mountain Google Cloud - Partner of the Year για Artificial Intelligence και Machine Learning

Το βραβείο αναγνωρίζει την πλατφόρμα InSight της Iron Mountain η οποία αξιοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη και τη μηχανική μάθηση

Δελτίο Τύπου

Η Iron Mountain Incorporated® (NYSE: IRM), παγκόσμιος ηγέτης στις υπηρεσίες διαχείρισης πληροφοριών, βραβεύτηκε με το “2018 Google Cloud Global Technology Partner of the Year - AI and Machine Learning Award”.

Το βραβείο αναγνωρίζει την πλατφόρμα InSight της Iron Mountain η οποία αξιοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη και τη μηχανική μάθηση του Google Cloud, προσφέροντας ευκαιρίες ανάπτυξης των επιχειρηματικών εσόδων και επιτάχυνσης του ψηφιακού μετασχηματισμού, μέσω βέλτιστης διαχείρισης των πληροφοριών του κάθε οργανισμού.

O Kevin Ichhurani, VP Global Partner Ecosystem στο Google Cloud δήλωσε. "Είμαστε στην ευχάριστη θέση να αναγνωρίσουμε την Iron Mountain ως συνεργάτη της χρονιάς για το 2018 για το AI & Machine Learning, για το καινοτόμο έργο τους για λογαριασμό των πελατών του Google Cloud. Το οικοσύστημα συνεργατών μας οδηγεί σε τεράστια καινοτομία και το Iron Mountain InSight είναι ένα καλό παράδειγμα. Είμαστε περήφανοι που προσφέρουμε αυτό το βραβείο στην Iron Mountain και προσβλέπουμε να συνεχίσουμε να χτίζουμε μαζί".

Το Iron Mountain InSight είναι μία από τις πρώτες συνδρομητικές πλατφόρμες που πετυχαίνουν την ενσωμάτωση του φυσικού και ψηφιακού περιεχόμενου από πολλαπλές πηγές δεδομένων, απορροφώντας δεδομένα από διαφορετικές πηγές, χρησιμοποιεί μοντέλα μηχανικής μάθησης για ταχύτητα και κλίμακα ανάλυσης, ταξινόμησης, εμπλουτισμού και συσχέτισης και επιτρέπει πρόσβαση μέσω dashboards. Επιπλέον, το Iron Mountain Insight ενσωματώνει έναν κορυφαίο μηχανισμό privacy για να βοηθήσει τις εταιρείες στη συμμόρφωση με κανονισμούς και νομοθεσίες όπως το GDPR.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Στα €20,74 δισ. το χρέος της κεντρικής κυβέρνησης το 2019

«Αν αποφεύγονταν διάφορα έξοδα όπως για παράδειγμα η `συντήρηση` των παρασιτικών συνοδών του προέδρου ...»
ΑΚΑ  |  09:33

Διαγράφηκαν δάνεια εκτοπισθέντων γεωργοκτηνοτρόφων από την ΣΚΤ

«Γειά σου, Κάντε αυτό το έτος ένα αξιοσημείωτο και τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα. Κάντε αίτηση ...»
Martin Laura  |  16:38

#PoliticsBlog Αυτή τη λιμουζίνα ποιος θα την πάρει;

«Θα ήταν πολύ ενδιαφέρον ο γνωστός βουλευτής να μας έλεγε και τι στάση κράτησε όταν ο γνωστός συρφετός ...»
leo  |  13:09

#PoliticsBlog Αυτή τη λιμουζίνα ποιος θα την πάρει;

«Θα ήταν πολύ ενδιαφέρον ο γνωστός βουλευτής να μας έλεγε και τι στάση κράτησε όταν ο γνωστός συρφετός ...»
leo  |  13:08

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X