ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 17:20
 

H Iron Mountain Google Cloud - Partner of the Year για Artificial Intelligence και Machine Learning

Το βραβείο αναγνωρίζει την πλατφόρμα InSight της Iron Mountain η οποία αξιοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη και τη μηχανική μάθηση

Δελτίο Τύπου

Η Iron Mountain Incorporated® (NYSE: IRM), παγκόσμιος ηγέτης στις υπηρεσίες διαχείρισης πληροφοριών, βραβεύτηκε με το “2018 Google Cloud Global Technology Partner of the Year - AI and Machine Learning Award”.

Το βραβείο αναγνωρίζει την πλατφόρμα InSight της Iron Mountain η οποία αξιοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη και τη μηχανική μάθηση του Google Cloud, προσφέροντας ευκαιρίες ανάπτυξης των επιχειρηματικών εσόδων και επιτάχυνσης του ψηφιακού μετασχηματισμού, μέσω βέλτιστης διαχείρισης των πληροφοριών του κάθε οργανισμού.

O Kevin Ichhurani, VP Global Partner Ecosystem στο Google Cloud δήλωσε. "Είμαστε στην ευχάριστη θέση να αναγνωρίσουμε την Iron Mountain ως συνεργάτη της χρονιάς για το 2018 για το AI & Machine Learning, για το καινοτόμο έργο τους για λογαριασμό των πελατών του Google Cloud. Το οικοσύστημα συνεργατών μας οδηγεί σε τεράστια καινοτομία και το Iron Mountain InSight είναι ένα καλό παράδειγμα. Είμαστε περήφανοι που προσφέρουμε αυτό το βραβείο στην Iron Mountain και προσβλέπουμε να συνεχίσουμε να χτίζουμε μαζί".

Το Iron Mountain InSight είναι μία από τις πρώτες συνδρομητικές πλατφόρμες που πετυχαίνουν την ενσωμάτωση του φυσικού και ψηφιακού περιεχόμενου από πολλαπλές πηγές δεδομένων, απορροφώντας δεδομένα από διαφορετικές πηγές, χρησιμοποιεί μοντέλα μηχανικής μάθησης για ταχύτητα και κλίμακα ανάλυσης, ταξινόμησης, εμπλουτισμού και συσχέτισης και επιτρέπει πρόσβαση μέσω dashboards. Επιπλέον, το Iron Mountain Insight ενσωματώνει έναν κορυφαίο μηχανισμό privacy για να βοηθήσει τις εταιρείες στη συμμόρφωση με κανονισμούς και νομοθεσίες όπως το GDPR.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Ο γ.γ ΑΚΕΛ ξέρει καλά την πορεία στον κατήφορο, λέει ο Προδρόμου

«Την ανηφόρα στην οποίαν αυτοδοξάζεστε ότι μας οδηγήσατε Περιπλανώμενε γιά χρόνια ψευδές σκαρίφημα ...»
Γιάννης Σαβεριάδης  |  15:53

Αβέρωφ: Δε βοηθούν οι δηλώσεις Άντρου

«…ενώ η χολή που εκρέει από το στόμα του Προέδρου και των συναγερμικών λατζιναρκών είναι απείρως ...»
Ai Em  |  15:39

Α. Κυπριανού: Προσερχόμενοι στην κάλπη γινόμαστε η αλλαγή που θέλουμε για την ΕΕ

«Aγαπητέ ΑΚΑ, Έχετε δίκαιο αλλά αυτοί οι άνθρωποι λόγω των ανεπαρκειών του εκλογικού σώματος των ...»
Γιάννης Σαβεριάδης  |  15:07

Αβέρωφ: Δε βοηθούν οι δηλώσεις Άντρου

«"...δεν βοηθά στην προσπάθεια από τη μια να καταδικαστεί η τουρκική προκλητικότητα και από την άλλη ...»
Γιάννης Σαβεριάδης  |  15:00

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X