ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

H MetLife ανακοίνωσε τον Κύκλο των Επίλεκτων Ασφαλιστών

Διακρίθηκαν για το υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού τόσο σε ποιοτικό όσο και σε ποσοτικό επίπεδο

Δελτίο Τύπου

Τους επίλεκτους Senior Agents για τη χρονιά που πέρασε ανακοίνωσε η MetLife Κύπρου. Παρόλο που το 2020 ήταν μια ιδιαίτερη χρονιά για όλους, οι συνεργάτες του Κύκλου των Επίλεκτων Ασφαλιστών διακρίθηκαν για το υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού τόσο σε ποιοτικό όσο και σε ποσοτικό επίπεδο.  

Προκειμένου κάποιος ασφαλιστής να λάβει αυτές τις διακρίσεις, λαμβάνονται υπόψη συγκεκριμένα κριτήρια. Μεταξύ άλλων, τα παραγωγικά αποτελέσματα, ο υψηλός δείκτης διατηρησιμότητας συμβολαίων, καθώς και η συμβολή στην ενίσχυση της φήμης της εταιρίας και στην ουσιαστική προώθηση και ανάπτυξη του θεσμού της ιδιωτικής ασφάλισης στη χώρα μας.  

Με βάση τα παραπάνω, τα οποία αποτελούν έναν από τους βασικότερους πυλώνες της Πολιτικής Πωλήσεων της MetLife για το 2020 και ανάλογα με τον βαθμό επιτυχίας, οι ανώτερες διακρίσεις είναι οι ακόλουθες: Silver Agent, Gold Agent, Platinum Agent, ενώ την υψηλότερη διάκριση αποτελεί η Diamond Agent.

«Είμαστε υπερήφανοι που οι άνθρωποί μας διατηρούν τον πήχη ψηλά κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Είμαστε βέβαιοι ότι θα συνεχίσουν να εργάζονται πάντοτε με τον ίδιο ζήλο και επαγγελματισμό και με την ίδια αίσθηση ευθύνης που έχουν απέναντι στον κάθε υφιστάμενο ή υποψήφιο πελάτη. Δεν είναι τυχαίο που η MetLife Κύπρου έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των ασφαλισμένων της, χάρη στην ποιότητα του ασφαλιστικού έργου που προσφέρει για πάνω από έξι δεκαετίες. Κάτι τέτοιο δεν θα ήταν δυνατό χωρίς την καθοριστική συμβολή των εξειδικευμένων επαγγελματιών μας, οι οποίοι παρέχουν εξατομικευμένες λύσεις και λειτουργούν ως σύμβουλοι και σύμμαχοι ζωής για κάθε ασφαλισμένο», ανέφεραν σχετικά ο Χρίστος Σοφοκλέους, Διευθυντής Πωλήσεων και ο Ζαχαρίας Τζερμνιάς Διευθυντής F2F της MetLife Κύπρου.

Οι ασφαλιστές της MetLife Κύπρου που ξεχώρισαν για τις επιδόσεις τους το 2020 ανά κατηγορία είναι οι εξής:

Silver Agents

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ

ΡΕΝΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΜΑΡΚΟΣ ΜΑΡΚΟΥ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΑΚΟΦΕΓΓΙΤΟΥ

ΑΝΝΑ ΒΑΡΝΑΒΑ 

ΝΕΟΠΤΟΛΕΜΟΣ ΛΟΥΤΣΙΟΣ

ΛΙΑΝΑ ΚΑΛΛΗ

ΜΑΡΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

ΕΛΕΝΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

ΑΡΙΣΤΟΣ ΚΑΡΤΟΥΔΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΑΧΑΡΙΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΡΗΣ 

ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

 

Platinum Agent

ΜΑΡΙΑ ΠΙΠΙΝΓΚΑ 

 

Diamond Agents

ΠΟΠΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΝΙΚΟΣ ΜΕΤΤΟΥΡΗΣ

ΑΝΘΟΣ ΣΑΒΒΑ

ΑΝΤΡΕΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΥΛΙΔΟΥ

ΜΑΡΙΑ ΚΑΚΟΥΡΗ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΚΑΝΑΡΗ

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΑΥΓΟΥΣΤΗ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΙΣΙΑΛΗ

ΑΝΤΙΓΟΝΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ

ΑΛΕΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

ΠΙΕΡΑΣ ΦΙΤΙΚΙΔΗΣ

 

Gold Agents

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΟΛΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΗ

ΚΩΣΤΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΙΕΡΗ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση