ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

HELLENIC LIFE - Με οδηγό την πελατοκεντρική προσέγγιση

Αυτή τη στιγμή έχει 37 άτομα προσωπικό, ενώ εξυπηρετεί περισσότερα από 80.000 ασφαλιστικά συμβόλαια

Η Hellenic Life είναι ασφαλιστική εταιρεία ζωής η οποία δραστηριοποιείται στην κυπριακή αγορά από το 2001. Αυτή τη στιγμή έχει 37 άτομα προσωπικό, ενώ εξυπηρετεί περισσότερα από 80.000 ασφαλιστικά συμβόλαια. Με επίκεντρο τις ανάγκες των πελατών της, δραστηριοποιείται στους ασφαλιστικούς κλάδους ζωής, ατυχημάτων και υγείας, ενώ η γκάμα των προϊόντων της σε αυτούς τους κλάδους μπορεί να ικανοποιήσει όλες τις ανάγκες των πελατών της.

Το Future Plus + Advance που προσφέρει η Hellenic Life, μεταξύ άλλων, είναι ένα ολοκληρωμένο ασφαλιστικό σχέδιο που προνοεί για τις σπουδαστικές ανάγκες των παιδιών, για τις συνταξιοδοτικές ανάγκες, ή/και για την εξασφάλιση φορολογικών ελαφρύνσεων και για τις υψηλές καλύψεις από συμπληρωματικά ωφελήματα. Το προϊόν παρέχει έως και €500.000 ασφάλεια πρόσκαιρης διάρκειας, €30.000 για σοβαρές ασθένειες ή μόνιμη ολική ανικανότητα και €200.000 για σύνταξη θανάτου από ατύχημα. Το Future Plus + Advance προσφέρει την επιλογή τριών επενδυτικών ταμείων (Basic, Balanced and Dynamic) για επένδυση των ασφαλίστρων, με οποιοδήποτε συνδυασμό, με ελάχιστη επένδυση 10% ανά επενδυτικό ταμείο.

Το Σχέδιο Σοβαρών Ασθενειών και Μόνιμης Ολικής Ανικανότητας, παράλληλα, υπάρχει για να προσφέρει άμεση κάλυψη τη στιγμή που χρειάζεται, με χαμηλό ασφάλιστρο €10 - €20 μηνιαίως, ευρεία ηλικία εισδοχής από 18 έως 55 ετών, επιλογή ανανέωσης ως το 65ο έτος του ασφαλισμένου και απλές διαδικασίες ένταξης.

Ψηφιακή αναβάθμιση

Βασική προτεραιότητα της εταιρείας είναι η αναβάθμιση όλων των λογισμικών συστημάτων της, έτσι ώστε να μειωθούν τα κόστη και να βελτιωθεί η αποτελεσματικότητα προώθησης και διαχείρισης των προϊόντων που διαθέτει. Από το τέλος Σεπτεμβρίου 2021, έχουν τεθεί σε εφαρμογή πέντε νέα συστήματα που ήδη χρησιμοποιούνται από το προσωπικό και τους διαμεσολαβητές της Εταιρείας.

Η αναβάθμιση των λογισμικών συστημάτων της Hellenic Life θα μειώσει τις χρονοβόρες διαδικασίες και θα επιτρέψει την ταχύτερη δημιουργία προϊόντων, τα οποία θα ανταποκρίνονται ακόμα καλύτερα στις ανάγκες των πελατών της.
Στόχος παραμένει η αύξηση του μεριδίου στην κυπριακή αγορά μέσα από τη δημιουργία καινοτόμων προϊόντων και την ψηφιακή αναβάθμιση των υπηρεσιών.

Επικοινωνία 
HELLENIC LIFE
Εγγεγραμμένο γραφείο: Λεωφόρος Γρίβα Διγενή 66,
1095 Λευκωσία, Κύπρος
Τηλέφωνο: 8000 5433
E-mail: life@hellenicbank.com 
Ιστοσελίδα: www.helleniclife.com 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση