ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Η Ακαδημία της KPMG πραγματοποιεί σειρά διαδικτυακών σεμιναρίων πάνω σε τεχνικά ζητήματα

Επαγγελματίες από όλους τους κλάδους έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν διαδικτυακά σεμινάρια σε λογικές τιμές

Δελτίο Τύπου

Με στόχο την άμβλυνση των επιπτώσεων της πανδημίας στο επιχειρηματικό γίγνεσθαι και με γνώμονα την ταχύτερη ανάκαμψη της οικονομίας, η Ακαδημία της KPMG ενισχύει τις προσπάθειές της στο να προσφέρει συμβουλές και πρακτικές πληροφορίες από εμπειρογνώμονες.

Ως εκ τούτου, ανακοινώνει την έναρξη μιας σειράς διαδικτυακών σεμιναρίων πάνω σε τεχνικά ζητήματα. Επαγγελματίες από όλους τους κλάδους έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν διαδικτυακά σεμινάρια σε λογικές τιμές. Τα σεμινάρια αναμένεται να αναβαθμίσουν τις γνώσεις των συμμετεχόντων σε τρέχοντα ζητήματα και να αναπτύξουν περαιτέρω τις δεξιότητές τους, με απώτερο σκοπό την ενίσχυση της ανθεκτικότητας των τοπικών επιχειρήσεων.

Σήμερα, η ανθρωπότητα είναι αντιμέτωπη με νέες προκλήσεις, οι οποίες έχουν επιφέρει αστάθεια στην παγκόσμια οικονομία και τις κοινωνικές δομές. Την ώρα που το μέλλον του επιχειρηματικού κόσμου φαντάζει αβέβαιο, είναι απαραίτητο να δοθεί ιδιαίτερη σημασία στη συνεχή και εποικοδομητική επικοινωνία, καθώς και την ανταλλαγή τεχνογνωσίας και εμπειριών μεταξύ επαγγελματιών.

Υλοποιώντας τη δέσμευσή της για παροχή εκπαιδευτικών προγραμμάτων που ενσωματώνουν την εμπειρία και τεχνογνωσία της Εταιρείας από το 2009, η Ακαδημία της KPMG θα συνεχίσει να επενδύει στη διά βίου μάθηση, η οποία έχει αποδειχθεί ότι αποτελεί βασικό παράγοντα για επιχειρηματική και κοινωνική ανάπτυξη.

Δείτε όλα τα διαθέσιμα διαδικτυακά σεμινάρια στον ακόλουθο σύνδεσμο. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, επικοινωνήστε με την Ειρήνη Αβραάμ στο τηλέφωνο +357 22 207 460 ή με ηλεκτρονικό μήνυμα στο academy@kpmg.com.cy 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Σε χαμηλό βαρομετρικό οι πολιτικοί αρχηγοί

«Δηλαδή, όλοι οι ΄πολιτικοί΄μας για τη χωματερή. »
ΑΚΑ  |  22:38

Λεμεσός: Άνοιξε καφετέρια - Θαμώνες παρακολουθούσαν ποδόσφαιρο

«Kανονικά θα έπρεπε να τους έδιναν από μια σφαλιάρα και μια κλωτσιά στα πισινά! »
ΑΚΑ  |  08:23

«Ανοίγουν» οι αιθέρες από 1η Μαρτίου - Όλα όσα θα ισχύουν

«ΤΑ ΓΥΜΝΑΣΙΑ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΛΕΙΣΤΑ. ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΟΡΟΥΝ ΜΑΣΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ...»
ΚΥΠΡΙΑΝΟΣ  |  12:18

Σε προεκλογικό άμυνας ο ΔΗΣΥ

«Πραγματικά, είναι απίστευτα άδικο αυτό που συμβαίνει εναντίον της κυβέρνησης καί τής Κας Γιολιτη. Αντί, ...»
Αλέξης Σταυρινίδης  |  16:00

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση