ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Η ΑΛΦΑΜΕΓΑ Έγκωμης σας επιβραβεύει με δωροεπιταγές και εκπτωτικά κουπόνια

Οι δωροεπιταγές και τα εκπτωτικά κουπόνια μπορούν να εξαργυρωθούν στα καταστήματα Marks & Spencer Kids store, Beauty Line, Famous Sports, Scholl και Holland & Barrett

Δελτίο Τύπου

Κάθε εβδομάδα, κατά την περίοδο Ιουνίου-Ιουλίου, κάνοντας αγορές από την ΑΛΦΑΜΕΓΑ Έγκωμης αξίας €40 και άνω σε μια απόδειξη, χρησιμοποιώντας την κάρτα βαθμών Social Family, παίρνετε μια δωροεπιταγή ή ένα εκπτωτικό κουπόνι για εξαργύρωση αποκλειστικά σε επιλεγμένα καταστήματα της υπεραγοράς ΑΛΦΑΜΕΓΑ Έγκωμης.

Οι δωροεπιταγές και τα εκπτωτικά κουπόνια μπορούν να εξαργυρωθούν στα καταστήματα Marks & Spencer Kids store, Beauty Line, Famous Sports, Scholl και Holland & Barrett. Με αφορμή την επαναλειτουργία των καταστημάτων και σε συνεργασία με τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ, οι κάτοχοι της Social Family card απολαμβάνουν ειδικά προνόμια.

Κάθε εβδομάδα σας περιμένει μια νέα δωροεπιταγή ή ένα νέο εκπτωτικό κουπόνι για εξαργύρωση σε διαφορετικό κατάστημα, αποκλειστικά εντός της υπεραγοράς ΑΛΦΑΜΕΓΑ Έγκωμης.

Από τις 9 μέχρι τις 15 Ιουνίου, επωφεληθείτε με 1 δωροεπιταγή των €10 για το κατάστημα Marks & Spencer Kids Έγκωμης για εξαργύρωση αποκλειστικά μέχρι 17 Ιουνίου. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις για το κάθε κουπόνι.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση