ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Η Baker Tilly South East Europe παρουσιάζει τη νέα της ταυτότητα

Γιορτάζει την επέτειο 15 χρόνων για το γραφείο της στη Ρουμανία

Δελτίο Τύπου

Η Baker Tilly South East Europe στο πλαίσιο της επετείου για τα 15χρονα του γραφείου της στη Ρουμανία πραγματοποίησε στις 10 Δεκεμβρίου 2018, στο ξενοδοχείο Athénée Palace Hilton στο Βουκουρέστι εκδήλωση, υπό την παρουσία διακεκριμένων και εκλεκτών καλεσμένων και συνεργατών.

Ο κ. Μάριος Α. Κλείτου, Διευθύνων Σύμβουλος της Baker Tilly South East Europe έκανε μια αναδρομή στην ιστορία του γραφείου στη Ρουμανία καθώς και στη ιστορία της Baker Tilly South East.

Το γραφείο της Ρουμανίας εργοδοτεί σήμερα 55 άτομα προσωπικό και εξυπηρετεί πάνω από 350 εταιρίες πάντα με επαγγελματισμό και δυναμισμό. Όλα τα πιο πάνω ήρθε να συμπληρώσει η αναφορά στο νέο πρόσωπο της Baker Tilly.

O κύριος Μάριος Α. Κλείτου ανέφερε: ʺΜε στόχο την ενίσχυση και τον εκσυγχρονισμό του τρόπου με τον οποίο εκπροσωπούμε το δίκτυό μας στους πελάτες μας, στο κόσμο μας, στο επάγγελμά μας και στις κοινότητες στις οποίες δραστηριοποιούμαστε, όλα τα βασικά στοιχεία που αποτελούν την οπτική ταυτότητα της Baker Tilly - το χρώμα, οι γραμματοσειρές, οι εικόνες και οι εφαρμογές έχουν εξελιχθεί.

Η ανάπτυξη βρίσκεται στην καρδιά της επιχείρησής μας. Το νέο μας σύμβολο είναι εμπνευσμένο από οργανικά μοτίβα ανάπτυξης που βρίσκονται στη φύση. Αναδεικνύει την ικανότητά μας να είμαστε ευέλικτοι και προσαρμόσιμοι στις μοναδικές ανάγκες των πελατών μας. Το λεκτικό σύμβολο είναι σε πεζά γράμματα για να αναπαριστά τον προσωπικό μας και προσιτό χαρακτήρα. Η απομάκρυνση του χώρου μεταξύ Baker και Tilly αναπαριστά το συνεκτικό μας δίκτυο.

Λάβαμε τώρα αποφάσεις, για να διαμορφώσουμε ένα επιτυχημένο αύριο για τους πελάτες μας, τους ανθρώπους μας, το επάγγελμά μας και τις κοινότητές μας. Από σήμερα, Νοw, for tomorrow, θα εξυπηρετoύμε τόσο το σκοπό μας όσο και το σλόγκαν μας, παραμένοντας έτσι στην πρώτη γραμμή της επικοινωνίας μας".

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Αγία Σοφία: Ένα αιώνιο πολιτικό σχέδιο

«Εν τω μεταξύ η δύση και η Ρωσσία σφυρούν αφιάφορα....»
Αρμαγεδών  |  08:48

Αρμόδιον ζητώ!

«Και ο κτίστης θα ηθελε ( μπορεί και είναι) καλλιτέχνης, όπως και πολλοί άλλοι ιδιώτες... βασικά όλοι ...»
Αρμαγεδών  |  20:40

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

Νέα εποχή για το Life Tsai

Νέα εποχή για το Life Tsai

Επαναλανσάρεται σε νέα συσκευασία και 3 σειρές και διανέμεται στην Κύπρο, από τη Χαραλαμπίδης Κρίστης: World Recipes, Super ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
X