ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 22:02
 

Η BMW στηρίζει τη νέα ψηφιακή πραγματικότητα

Συμμετείχε στο συνέδριο All things Facebook και Instagram.

Δελτίο Τύπου

Ως μια από τις εταιρείες που σε διεθνές αλλά και τοπικό επίπεδο επενδύουν στο ψηφιακό μέλλον, η BMW, δεν θα μπορούσε να λείψει από ένα Συνέδριο, του οποίου αποκλειστικό θέμα ήταν η νέα ψηφιακή πραγματικότητα στο χώρο της διαφήμισης και του εταιρικού Marketing.

Το Συνέδριο με θέμα τα Social Media, κάτω από τον τίτλο, «All things Facebook και Instagram», πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία στη Λευκωσία, με τη συμμετοχή κυπρίων, αλλά και ξένων, ομιλητών. Ανάμεσα σε αυτούς ορισμένοι που έχουν υπάρξει πρωτοστάτες στον τρόπο που τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν εξελιχθεί σε ένα πολυεργαλείο, το οποίο συμβάλει στην προώθηση και την γνωριμία των προϊόντων, πάνω σε παγκόσμια βάση.

Η εταιρεία Χαρ. Πηλακούτας παρουσίασε στην είσοδο του Συνεδρίου, δυο από τα μοντέλα της, τα οποία έχουν εντάξει τη ψηφιακή τεχνολογία στον βασικό εξοπλισμό τους. Πρόκειται για τα ολότελα νέα BMW X1 και BMW σειρά 3 που διαθέτουν ασφαλή και απεριόριστη πρόσβαση σε χρήσιμες εφαρμογές για smartphone. Οι προαιρετικά διαθέσιμες Υπηρεσίες ConnectedDrive αποτελούν τη βάση για τις λειτουργίες BMW ConnectedDrive, οι οποίες παρέχουν στον οδηγό ένα ευρύ φάσμα δυνατοτήτων πληροφόρησης, ψυχαγωγίας και υπηρεσιών καθ' οδόν.

Οι σύνεδροι είχαν την ευκαιρία να συμπληρώσουν σχετικό έντυπο για να μπουν στην κλήρωση για ένα BMW M Battery Charger, αλλά και για να διευθετήσουν το δικό τους test drive με το επαναστατικό BMW X2 ή το BMW Χ1 , για ένα ολόκληρο σαββατοκυρίακο.

Στη διάρκεια του Συνεδρίου, οι συμμετέχοντες άκουσαν από πρώτο χέρι όλες τις νέες τάσεις στο χώρο του marketing μέσω των social media, αλλά και αυτές που θα επικρατήσουν τα επόμενα χρόνια, έθεσαν τις δικές τους ερωτήσεις και αντάλλαξαν απόψεις.

Το Συνέδριο οργανώθηκε από την Ελληνική εταιρεία Boussias Communication, σε συνεργασία με τον εκδοτικό οίκο ΔΙΑΣ και με τη στήριξη της ΚΟΕΔ, του ΣΔΕΚ, αλλά και του Συνδέσμου Διαφηζομένων Κύπρου.

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Η τραγωδία στην Τουρκία, η αλληλεγγύη της Ελλάδας και ίσως μια ευκαιρία

«Ούτε πρόκειται να εκτίμησει ο τάγιπ .... Πάντως και δεν ξέρετε πως μιλά για τον δυτικό πολιτισμό ... ...»
Ούτε ένα στο εκατομμυρίο  |  17:41

Ψηφίστηκε ο νόμος για τις εξώσεις

«Διερωτώμαι για την αδιαφορία δεκαετιών, που οι Νομοθέτες μας ανέχονταν την διάκριση της διαφορετικής ...»
YIANNOULIS  |  10:55

Είναι εφικτή η βελτίωση της οδικής νοοτροπίας;

«Το ταχυδρομείο στην Αραδίππου στη Λάρνακα βρίσκεται πάνω στα φώτα τροχαίας. Συνέχεια είναι σταθμευμένα ...»
ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΥ  |  15:20

Η Τουρκία τρυπά στο «8» εξ ονόματος του ψευδοκράτους

«ΤΟΙΣ ΦΡΟΝΙΜΟΙΣ ........ ΟΛΙΓΑ !!!!»
YIANNOULIS  |  11:05

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

Η Κίνα παραμένει στην κορυφή του πιο πρόσφατου Δείκτη, κυρίως λόγω του μεγέθους των επενδύσεων που γίνονται στην περιοχή.

EY: Οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας είναι μόνο μέρος της λύσης για την επίτευξη των στόχων για μηδενικές εκπομπές αερίων

Για να υλοποιηθεί το σενάριο του Διεθνούς Οργανισμού Ενέργειας, οι επενδύσεις σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας θα πρέπει να ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
X