ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Η cdbbank στηρίζει και επιβραβεύει την ακαδημαϊκή αριστεία για 8η συνεχή χρονιά

Χρηματικό βραβείο σε πρωτεύσαντα φοιτητή της Σχολής Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης του Πανεπιστημίου Κύπρου

Η βράβευση πρωτευσάντων φοιτητών και φοιτητριών της Σχολής Οικονομικών και Διοίκησης του Πανεπιστημίου Κύπρου, για 8η συνεχή χρονιά, αποτελεί θεσμό για τη cdbbank, η οποία έχει θέσει ως βασικούς της στόχους τη διαχρονική στήριξη των νέων της Κύπρου και την επιβράβευση της ακαδημαϊκής αριστείας.

Στο πλαίσιο ειδικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στην αίθουσα τελετών του Πανεπιστημίου Κύπρου, η Head of Business της cdbbank, κ. Λίζα Φιλίππου απένειμε χρηματικό βραβείο στον πρωτεύσαντα φοιτητή του Τμήματος Οικονομικών με κατεύθυνση στην Οικονομική Θεωρία και Οικονομετρία, Παναγιώτη Κουσεττή. Ο φοιτητής διακρίθηκε για τις υψηλές του ακαδημαϊκές επιδόσεις κατά το ακαδημαϊκό έτος 2022 – 2023.

Πρόκειται για μία πρωτοβουλία η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που υλοποιεί με αφοσίωση η cdbbank. Στόχος είναι η ενίσχυση της κυπριακής νεολαίας μέσα από την προώθηση της εκπαίδευσης καθώς και η αναγνώριση της ακαδημαϊκής αριστείας. Για τον σκοπό αυτό, η Τράπεζα θέτει την έμπρακτη υποστήριξη εκπαιδευτικών ιδρυμάτων και ακαδημαϊκών φορέων ψηλά στις προτεραιότητές της, βοηθώντας τους νέους να πετύχουν τα όνειρά τους και να δημιουργήσουν ένα λαμπρό μέλλον για τους ίδιους αλλά και για την Κύπρο.

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση