ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Η cdbbank στηρίζει την προσπάθεια προσέλκυσης επενδυτικών ταμείων

Ασημένιος χορηγός στο 9ο International Funds Summit & Expo

Δελτίο Τύπου

Την προώθηση της Κύπρου ως ελκυστικού προορισμού για εγγραφή επενδυτικών ταμείων, στηρίζει ενεργά η cdbbank συμμετέχοντας ως ασημένιος χορηγός στο 9ο International Funds Summit & Expo που πραγματοποιήθηκε στις 23 και 24 Οκτωβρίου στη Λεμεσό.

Με θέμα ''Insights for 2024 and beyond'', το συνέδριο προσέλκυσε περισσότερους από 550 επαγγελματίες του κλάδου, οικονομικούς φορείς, κρατικούς αξιωματούχους και εκπροσώπους επενδυτικών ταμείων από διάφορες χώρες του εξωτερικού. Διακεκριμένοι ομιλητές παρουσίασαν, μεταξύ άλλων, τις σημαντικές επενδυτικές ευκαιρίες που προσφέρει η χώρα μας στον τομέα των επενδυτικών ταμείων, τις νέες προοπτικές που διανοίγονται για την κυπριακή οικονομία καθώς και όλες τις εξελίξεις που αφορούν το ρυθμιστικό πλαίσιο.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε για 9η συνεχή χρονιά από τον Κυπριακό Οργανισμό Επενδυτικών Ταμείων (CIFA) και τον Οργανισμό Invest Cyprus και τελούσε υπό την αιγίδα του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Νίκου Χριστοδουλίδη και της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Κύπρου.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου, οι παρευρισκόμενοι είχαν τη δυνατότητα να επισκεφθούν τον εκθεσιακό χώρο της cdbbank, να συνομιλήσουν με τα έμπειρα και εξειδικευμένα στελέχη της και να ενημερωθούν για τις χρηματοοικονομικές υπηρεσίες που προσφέρει στον τομέα των επενδυτικών ταμείων και της διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων.

Σε δήλωσή του ο κ. Μιχάλης Μιχαήλ, Διευθυντής Διεθνούς Τραπεζικής της cdbbank, έκανε αναφορά στις σύγχρονες προκλήσεις που καλείται να αντιμετωπίσει ο κλάδος των επενδυτικών ταμείων, όπως οι απρόβλεπτες γεωπολιτικές εξελίξεις, η ανάγκη για ψηφιακό μετασχηματισμό καθώς και το νομοθετικό πλαίσιο, το οποίο χρήζει, όπως είπε, βελτίωσης με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη του κλάδου στην Κύπρο. 

Με πορεία 60 και πλέον χρόνων, η cdbbank στηρίζει την κυπριακή οικονομία και προσφέρει εξατομικευμένες τραπεζικές λύσεις και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και προϊόντα που καλύπτουν αποτελεσματικά τις ανάγκες των πελατών της.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση