ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Η Cyprus Public Transport αναλαμβάνει υπηρεσίες λεωφορείων για Λευκωσία και Λάρνακα

Συγκεκριμένα, η CPT έχει παραλάβει 155 λεωφορεία από την Κίνα (120 αστικά και 35 τουριστικά) και 65 VDL-Mercedes minibuses από την Ολλανδία

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Η Cyprus Public Transport (CPT) –η νέα κυπριακή εταιρεία δημόσιων συγκοινωνιών που αναλαμβάνει τις υπηρεσίες λεωφορείων για τις Επαρχίες Λευκωσίας και Λάρνακας– αναφέρει σε ανακοίνωσή της ότι τις τελευταίες μέρες έχει παραλάβει 220 λεωφορεία στην Κύπρο, τα οποία αποτελούν μέρος του νέου της στόλου.

Συγκεκριμένα, η CPT έχει παραλάβει 155 λεωφορεία από την Κίνα (120 αστικά και 35 τουριστικά) και 65 VDL-Mercedes minibuses από την Ολλανδία.

Όπως αναφέρεται, όλα τα λεωφορεία είναι κλιματιζόμενα και εξοπλισμένα με κορυφαία τεχνολογικά χαρακτηριστικά, προκειμένου οι επιβάτες να απολαμβάνουν την κάθε διαδρομή. Συγκεκριμένα, στα λεωφορεία υπάρχει Wi-Fi, θύρες φόρτισης USB, ηλεκτρονική σήμανση που παρέχει πληροφορίες για την επόμενη στάση κατά τη διάρκεια της διαδρομής, αλλά και ένα τελευταίας τεχνολογίας σύστημα εντοπισμού θέσης που επιτρέπει στους επιβάτες να γνωρίζουν ανά πάσα στιγμή την ακριβή τοποθεσία του λεωφορείου. Επιπρόσθετα, όλα τα λεωφορεία είναι πλήρως προσβάσιμα και έχουν ειδικό χώρο για άτομα με κινητικές δυσκολίες, σε μια προσπάθεια ενθάρρυνσής τους να χρησιμοποιούν το νέο σύστημα μετακινήσεων. Τέλος, τα λεωφορεία του νέου, ευρωπαϊκών προτύπων στόλου είναι εξοπλισμένα με φιλικούς προς το περιβάλλον, χαμηλών ρύπων κινητήρες EURO-6, μειώνοντας έτσι το περιβαλλοντικό αποτύπωμα της CPT.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Όπως ήδη ελέχθη, αυτή η ιστορία είναι και το Βαρερλώ του Άντρου Κυπριανού και του κόμματος του βεβαίως! ...»
ΑΚΑ  |  21:01

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Αγία Σοφία: Ένα αιώνιο πολιτικό σχέδιο

«Εν τω μεταξύ η δύση και η Ρωσσία σφυρούν αφιάφορα....»
Αρμαγεδών  |  08:48

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X