ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Η Cyta αναβαθμίζει τις ταχύτητες του ίντερνετ λόγω κορωνοϊού

Αναβάθμιση της ταχύτητας αποστολής (upstream speed) της υπηρεσίας internet home της Cytanet

Newsroom K

Δεδομένων των εξελίξεων, η Cyta συμμετέχει ενεργά στην καθολική προσπάθεια για αντιμετώπιση του κορωνοϊού, δίδοντας κατ’ αρχήν προτεραιότητα στην αυστηρή τήρηση των οδηγιών που εκδίδονται από το Κράτος και τις αρμόδιες Υπηρεσίες του.

Δίνοντας προτεραιότητα στους πελάτες της, η Cyta προχωρεί με αναβάθμιση της ταχύτητας αποστολής (upstream speed) της υπηρεσίας internet home της Cytanet, για όσο διαρκούν τα μέτρα για αντιμετώπιση της έκτακτης κατάστασης. Αυτή η αναβάθμιση δίνει αποτελεσματικότερη δυνατότητα τηλεργασίας και συμβάλλει στη συνέχιση της επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Παράλληλα, ενημερώνει το κοινό ότι λαμβάνει πρόσθετα μέτρα για την ενίσχυση της όλης προσπάθειας.

Τα μέτρα αυτά επικεντρώνονται στα ακόλουθα:

Εξυπηρέτηση Πελατών

Με στόχο να περιοριστεί κατά το δυνατόν η συγκέντρωση του κοινού στα καταστήματα Cytashop, προτρέπονται οι πελάτες του Οργανισμού όπως αξιοποιούν τις υπηρεσίες που προσφέρει η Cyta στην ιστοσελίδα της www.cyta.com.cy για την εξυπηρέτησή τους.

Οι υπηρεσίες που προσφέρονται είναι:

(α) αγορά προϊόντων και υπηρεσιών - Σε περίπτωση αγοράς συσκευών προσφέρεται δωρεάν κατ’ οίκον παράδοση.

(β) εξόφληση λογαριασμών στο www.cyta.com.cy/ebill-quick-pay, καθώς και στην www.jccsmart.com.cy

(γ) διαχείριση των υπηρεσιών του κάθε πελάτη στο www.cyta.com.cy/login

Προσωπικό

Με δεδομένο ότι οι άνθρωποι του Οργανισμού αλληλεπιδρούν με τα υπόλοιπα κοινά της κυπριακής κοινωνίας, ετοιμάζονται και αποστέλλονται καθημερινά σχετικές οδηγίες προς το προσωπικό σε ό, τι αφορά θέματα για ταξίδια στο εξωτερικό, ευπαθείς ομάδες κτλ.

Παράλληλα, βρίσκεται σε εξέλιξη η υλοποίηση σχεδίων για διασφάλιση της επιχειρησιακής συνέχειας, με ειδικές διευθετήσεις για τηλεργασία, όπου χρειάζεται.

Επιπρόσθετα, μελετούνται και εφαρμόζονται ειδικά μέτρα για το προσωπικό του Οργανισμού που έρχεται σε επαφή με πελάτες για εξυπηρέτησή τους.

Ευρύτερο Κοινό

Λαμβάνοντας υπόψη τα μέτρα που ανακοίνωσε η ΚΟΠ για διεξαγωγή των δύο επόμενων αγωνιστικών του Κυπριακού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου χωρίς την παρουσία φιλάθλων, η Cyta έλαβε την απόφαση όπως

η συνδρομητική της πλατφόρμα Cytavision, μεταδώσει στην ανοικτή τηλεοπτική ζώνη, στο Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου, τους αγώνες των δύο επόμενων αγωνιστικών του Πρωταθλήματος, των ομάδων που περιλαμβάνονται στην συμφωνία της με την ΚΟΠ.

Ανάλογα με τις εξελίξεις και τις οδηγίες των Κρατικών Υπηρεσιών γύρω από το ζήτημα, θα επικαιροποιούνται και οι ενέργειες του Οργανισμού. Η ενημέρωση των πελατών και του ευρύτερου κοινού, πραγματοποιείται μέσω των διαφόρων σημείων επαφής του Οργανισμού.

Το τηλεφωνικό κέντρο της Cyta “132” είναι στη διάθεση των πελατών και του ευρύτερου κοινού για περισσότερες πληροφορίες. Παράλληλα, οι Επιχειρηματικοί Πελάτες Cyta συνεχίζουν να εξυπηρετούνται και στο Τηλεφωνικό Κέντρο “150”.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Σε ποιανού τη φάρα

«Εύγε κύριε Παράσχο. Εξαίρετο άρθρο.»
Άσχετος  |  22:30

Τα παιδιά είναι η αντανάκλασή μας

«ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ… ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ Δεν επικροτώ όλα τα σημεία τα οποία χρησιμοποιεί στις εικόνες του ...»
Ανδρεας Κωνσταντινιδης, ΒΑ, ΜΑ  |  13:25

Επενδύοντας στον φόβο, στον πόνο, στο μίσος

«Ψυχραιμία και έξυπνες κινήσεις αλλά όχι δειλία. Η εποχή του κατευνασμού με την Τουρκία τέλειωσε με ...»
Leon  |  09:39

#PoliticsBlog Πόσο μακριά μπορούμε να πάμε με τον Μακρόν;

«Oυτε στην εποχη Βενιζελου,ηρθε καποια Μεγαλη Δυναμη να πολεμησει για παρτυ μας την Οθωμανικη ...»
Γιωργος Χ  |  22:05

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

Η Παγκόσμια Ημέρα Αλτσχάιμερ έχει στόχο, τόσο την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης για τους νοσούντες και τις οικογένειές τους, όσο και για την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση.

Με χρηματική δωρεά στη Στέγη Ευγηρίας «ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ» τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Αλτσχάιμερ, η φαρμακοβιομηχανία Remedica

Η εταιρεία θα συνεχίσει να έχει ενεργό ρόλο στην κοινωνία και να βρίσκεται στο πλευρό της κοινωνίας αλλά και των ευάλωτων ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
X