ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Η Cyta γιόρτασε τη νέα Ευρωπαϊκή πρωτιά της ως το γρηγορότερο δίκτυο κινητής στην Ευρώπη

Στην Κύπρο ο CEO της Ookla® για την απονομή

Δελτίο Τύπου

Η Cyta γιόρτασε τη δεύτερη συνεχή βράβευσή της ως το γρηγορότερο δίκτυο κινητής στην Ευρώπη, σε μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2022, στο κτίριο 360ο Nicosia, στο κέντρο της Πρωτεύουσας. Την απονομή πραγματοποίησε ο CEO της Ookla®, κ Doug Suttles, ο οποίος βρέθηκε στην Κύπρο ειδικά για την εκδήλωση, παρουσία του Υφυπουργού Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής κ Κυριάκου Κόκκινου, κρατικών αξιωματούχων και ανώτατων στελεχών των ΜΜΕ.

Ο CEO της Cyta, κ Αντρέας Νεοκλέους, ευχαρίστησε τους πελάτες της Cyta, που αποτελούν την κινητήρια δύναμη των επιτυχιών του Οργανισμού, καθώς και τον κόσμο της, που εργάζεται μεθοδικά και με πάθος, κοιτώντας κατάματα τις πιο απαιτητικές προκλήσεις. «Τα δύο συνεχόμενα Speedtest AwardsTM από την Ookla® επιβεβαιώνουν ότι η Cyta προσφέρει στους πελάτες της υπηρεσίες του υψηλότερου επιπέδου και ότι η χώρα μας διαθέτει τα διαπιστευτήρια, που την εντάσσουν ανάμεσα στα πλέον προηγμένα τεχνολογικά κράτη του κόσμου».

Αναφερόμενος στην τιμητική διάκριση, ο Ανώτερος Διευθυντής Τεχνολογίας και Πληροφορικής της Cyta και επικεφαλής του όλου έργου κ Χρύσης Φοινιώτης, ευχαρίστησε όλους, όσοι με σκληρή δουλειά, ομαδικότητα και αγάπη για το αντικείμενό τους πετυχαίνουν ακόμα και τους πιο δύσκολους στόχους και σημείωσε ότι «Η διάκριση αυτή δεν είναι απλώς ένα ακόμη επίτευγμα της Cyta. Αποτελεί, κυρίως, μια σημαντική στιγμή για την Κύπρο, αφού για πρώτη φορά στην ιστορία της, ηγείται των άλλων Ευρωπαϊκών χωρών σε έναν τομέα που καθορίζει το μέλλον και την πρόοδο».

Απονέμοντας το βραβείο, ο CEO της Ookla® κ Doug Suttles σημείωσε ότι, «Τα Speedtest Awards™ που απονέμονται από την Ookla, αποτελούν την ελίτ των διακρίσεων που προορίζεται για τους ταχύτερους και κορυφαίους παρόχους σταθερής ευρυζωνικής και κινητής τηλεφωνίας σε όλο τον κόσμο. Είναι χαρά μας να απονείμουμε στη Cyta το βραβείο για το ταχύτερο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας στην Ευρώπη. Αυτή η αναγνώριση είναι απόδειξη της εξαιρετικής απόδοσής του Οργανισμού κατά το 2ο και 3ο τρίμηνο του 2022, με βάση την ενδελεχή ανάλυση των αποτελεσμάτων των Speedtest που πραγματοποιήθηκαν από τους καταναλωτές».

Ο Διευθυντής Πωλήσεων (Sales Director) της Ookla®, κ Tom Opaczyk, παρουσίασε στους παρευρισκoμένους τη μεθοδολογία με την οποία αξιολογούνται τα δίκτυα και σημείωσε ότι «Το γρηγορότερο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας της Ευρώπης” ανάμεσα στους ταχύτερους παρόχους, καθορίστηκε αξιολογώντας το Speed Score™ του κάθε παρόχου κατά το 2ο και 3ο τρίμηνο του 2022. Για την ανάδειξη του ταχύτερου παρόχου κινητής τηλεφωνίας σε κάθε χώρα, η Ookla αξιολογεί τα αποτελέσματα των δοκιμών Speed Score που πραγματοποιούνται μέσω υπερσύγχρονων Chipset. Για να ανακηρυχθεί ένας πάροχος ως ο κορυφαίος, τα αποτελέσματα των δοκιμών του πρέπει να αντιπροσωπεύουν τουλάχιστον το 3% των δειγμάτων στις γεωγραφικές περιοχές που καλύπτει με το δίκτυό του».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση