ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Η Exness στηρίζει τις προσπάθειες της Enalia Physis για διατήρηση των οικότοπων της μεσογειακής φώκιας

Δελτίο Τύπου

Η Exness στηρίζει την Enalia Physis Environmental Research και τις προσπάθειές της να προστατεύσει τους φυσικούς οικότοπους της Κύπρου, σημαντικών για τη μεσογειακή φώκια. Οι προσπάθειες συμπεριλάμβαναν καθαρισμό των σπηλαίων Παλάθκια στο Κάβο Γκρέκο, Αγία Νάπα, που οργανώθηκε την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου. Αυτή η πρωτοβουλία, εκτός από τον καθαρισμό των σπηλαίων, στοχεύει επίσης και στην ευαισθητοποίηση για τη διατήρηση αυτών των φυσικών οικοτόπων για τη μεσογειακή φώκια καθώς και για όλη τη ζωή στην Κύπρο και τη Μεσόγειο. Για τον σκοπό αυτό δημιουργήθηκε ένα βίντεο, του οποίου την προώθηση χορηγεί η Exness.

Μπορείτε να δείτε το βίντεο

Οι θαλάσσιες σπηλιές στα Παλάθκια είναι πολύ σημαντικές για την υπό απειλή προς εξαφάνιση φώκια καθώς χρησιμοποιούνται για ανάπαυση, γονιμοποίηση και ανατροφή. Είναι, επομένως, ζωτικής σημασίας η διατήρηση των σπηλαίων καθαρών και προσβάσιμων προς τις φώκιες. Την ημέρα του καθαρισμού, 20 άτομα, μεταξύ των οποίων και εθελοντές, συγκέντρωσαν 300 κιλά απορριμμάτων από τις σπηλιές.

O Martin Thordvaldsoon, Διευθυντής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης Exness, σχολίασε «η Exness μέσα από μια σειρά πρωτοβουλιών και χορηγιών έχει δείξει τη συνεχή υποστήριξή της σε σκοπούς που επιδιώκουν τη διατήρηση του περιβάλλοντος και της ζωής των ζώων. Όσον αφορά στις Μεσογειακές Φώκιες», συνέχισε, ''είναι επιτακτική ανάγκη να τους παρέχουμε ένα φιλόξενο περιβάλλον για να κατοικούν. Είμαστε πολύ ευγνώμονες για το έργο που κάνει η Enalia Physis και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας μαζί τους.''

«Είμαστε ευγνώμονες σε εταιρείες όπως η Exness που δείχνουν ευαισθησία σε θέματα όπως η προστασία των Μεσογειακών Φώκιων. Τους ευχαριστούμε βαθειά για τη χορηγία και την ενεργό συνεισφορά τους στη διατήρηση του περιβάλλοντος και της ζωής στην Κύπρο», σχολίασε ο Μάριος Παπαγεωργίου, Διευθυντής του Enalia Physis.

Η Exness είναι ένας παγκόσμιος broker που χρησιμοποιεί ένα μοναδικό συνδυασμό τεχνολογίας και ηθικής με σκοπό να δημιουργήσει ένα ιδανικό trading περιβάλλον για επενδυτές αλλά και να ανεβάζει τον πήχη του τομέα. Το ήθος και το όραμα της Exness στοχεύουν στην παροχή μιας trading εμπειρίας όπως θα έπρεπε να είναι και απαλλαγμένη από οποιαδήποτε τριβή. Η δέσμευση και τη ταυτότητα της Exness μέσα από τις δύο πτυχές της, την τεχνολογία και την ηθική, καθώς και η πιστή βάση πελατών της, η οποία απαριθμεί εκατοντάδες χιλιάδες traders, αποτελούν τα βασικά χαρακτηριστικά της παγκόσμιας επωνυμίας. Σήμερα, η Exness καταγράφει πάνω από 2 τρισεκατομμύρια δολάρια σε μηνιαίο όγκο συναλλαγών, ενώ παράλληλα εστιάζει σε μια επεκτατική στρατηγική για νέες περιοχές του κόσμου.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση