ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Η ΕΥ ανακοινώνει 4 νέους Συνεταίρους και καλωσορίζει νέο Επικεφαλής Συμβουλευτικών Υπηρεσιών

Δελτίο Τύπου

  • Ο Γιώργος Τζιωρτζής εντάσσεται στην EY ως Επικεφαλής Συμβουλευτικών Υπηρεσιών
  • Η εταιρεία αριθμεί πλέον 28 Συνεταίρους ενώ με τις νέες προαγωγές ενισχύεται η γυναικεία εκπροσώπηση στις ανώτερες διοικητικές θέσεις

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΥ Κύπρου, Ronald Attard, χαιρέτισε την ανακοίνωση 4 νέων συνεταίρων στην κυπριακή εταιρεία.

Ο Γιώργος Τζιωρτζής αποτελεί μια εμβληματική προσθήκη στην ηγετική ομάδα της EY, καθώς  εντάχθηκε απευθείας ως Συνέταιρος, μετά από μια αξιόλογη σταδιοδρομία στην Κύπρο και στο εξωτερικό, για να ηγηθεί των ταχέως αναπτυσσόμενων Συμβουλευτικών Υπηρεσιών της εταιρείας. Καθώς η αγορά βρίσκεται στη φάση της εξόδου από την δύσκολη περίοδο των τελευταίων δυο ετών, η EY επενδύει στην ενίσχυση των συμβουλευτικών ομάδων της, με στόχο να διατηρήσουν ισχυρό προβάδισμα στην αγορά, υποστηρίζοντας τους πελάτες στην υλοποίηση των επιχειρηματικών τους πρωτοβουλιών, τον τεχνολογικό και ψηφιακό τους μετασχηματισμό, και, ταυτόχρονα, τη διαχείριση κινδύνων και την διασφάλιση της συμμόρφωσης.

Σχολιάζοντας την ανακοίνωση, ο Διευθύνων Σύμβουλος, Ronald Attard είπε: «Είμαι ενθουσιασμένος που καλωσορίζω τον Γιώργο στην οικογένεια της EY. Γνωρίζοντας την εντυπωσιακή του σταδιοδρομία, είμαι βέβαιος ότι μπορεί να ενισχύσει τις συμβουλευτικές μας υπηρεσίες και, μέσω της πολύ μεγάλης εμπειρίας και των δεξιοτήτων που έχει αποκτήσει κατά τη διάρκεια της καριέρας του, θα μας βοηθήσει να αναπτύξουμε την εταιρεία μας σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς».

Επιπλέον, η εταιρεία με υπερηφάνεια ανακοινώνει 3 νέους Συνεταίρους που προήχθησαν στα τμήματα Φορολογίας και Στρατηγικής & Συναλλαγών, αυξάνοντας τον συνολικό αριθμό των Συνεταίρων στην Κύπρο σε 28. «Ο Ανδρέας Αναστασίου, η Άντρια Κουκούνη και η Άννα Παπαμιχαήλ είναι εξαιρετικά ικανοί άνθρωποι, με αξίες και όραμα, οι οποίοι θα συμβάλουν σημαντικά στην επίτευξη των στόχων της εταιρείας, των πελατών και των ομάδων μας», δήλωσε ο Ronald Attard.

Στην EY, πιστεύουμε ότι οι διαφορετικές οπτικές σε συνδυασμό με μια κουλτούρα χωρίς αποκλεισμούς, οδηγούν σε καλύτερη λήψη αποφάσεων, τονώνουν την καινοτομία, αυξάνουν την οργανωτική ευελιξία και ενισχύουν την ανθεκτικότητα σε μια εποχή που χαρακτηρίζεται από διαταραχές. Σε αυτό το πλαίσιο, ο Ronald Attard σχολίασε: «Είμαι ιδιαίτερα περήφανος που οι μισοί από τους νέους Συνεταίρους μας είναι γυναίκες, επιβεβαιώνοντας τη δέσμευσή μας για την εφαρμογή των ίσων ευκαιριών και της διαφορετικότητας. Είμαι εξίσου περήφανος για την πρόοδο που συνεχίζουμε να κάνουμε, ενώ ταυτόχρονα αναγνωρίζω ότι αυτή είναι μόνο η αρχή. Πρέπει να ενισχύσουμε τις ομάδες μας  με άτομα που έχουν διαφορετικό υπόβαθρο και δεξιότητες, προκειμένου να επιτύχουμε τη συμπερίληψη χωρίς αποκλεισμούς. Υπάρχει σίγουρα πολύς δρόμος μπροστά μας για να εκπληρώσουμε τη δέσμευσή μας για ίση εκπροσώπηση, αλλά πιστεύω ακράδαντα ότι έχουμε πλέον θέσει γερές βάσεις και βαδίζουμε προς την σωστή κατεύθυνση».

Καθώς ο κόσμος αναδύεται από τον COVID, και παρά τις διάφορες γεωπολιτικές και οικονομικές προκλήσεις, η ζήτηση για επαγγελματικές υπηρεσίες παραμένει ισχυρή, ιδιαίτερα καθώς οι επιχειρήσεις προσπαθούν να μεταμορφωθούν, να κατανοήσουν, να ανταποκριθούν και να υπερβούν τις μεταβαλλόμενες υποχρεώσεις τους. Η EY στην Κύπρο δεσμεύεται να συνεχίσει να προσφέρει λύσεις που καλύπτουν τις ανάγκες των πελατών μας και να τους βοηθά να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις τους σε ένα απρόβλεπτο μέλλον. «Οι εξαιρετικές ομάδες μας παρέχουν με συνέπεια υψίστης ποιότητας εξυπηρέτηση στους πελάτες μας, επιδεικνύοντας ευελιξία, προσαρμοστικότητα και επιμονή. Η εταιρεία μας ενισχύεται με εκλεκτά στελέχη και είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε να επενδύουμε στην επαγγελματική ανάπτυξη και πρόοδο των ανθρώπων μας, γιατί αυτοί είναι που κάνουν αυτόν τον οργανισμό να ξεχωρίζει. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με τους νέους μας Συνεταίρους καθώς θα βοηθάμε τους πελάτες μας να πλοηγηθούν σε αυτό το απαιτητικό περιβάλλον», δήλωσε ο Ronald Attard.

Ο Γιώργος Τζιωρτζής εντάχθηκε στην EY από την 1η Ιουνίου 2022, ενώ οι νέοι Συνεταίροι θα αναλάβουν τους νέους τους ρόλους από την 1η Ιουλίου 2022.

Οι νέοι μας Συνέταιροι:

Γιώργος Τζιωρτζής, Επικεφαλής Συμβουλευτικών Υπηρεσιών

Ο Γιώργος έχει περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρίας σε διοικητικούς και συμβουλευτικούς ρόλους με επίκεντρο τον Επιχειρηματικό και τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό. Έχει εργαστεί στις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ελβετία και την Κύπρο βοηθώντας οργανισμούς σε διαφορετικούς τομείς της βιομηχανίας να μετασχηματιστούν και να αυξήσουν την αξία τους. Ο Γιώργος ηγήθηκε συμβουλευτικών ομάδων, ενήργησε ως ανώτερο στέλεχος και υπήρξε μέλος σε ομάδες στελεχών διαχείρισης, φέρνοντας πάντα την οπτική του μετασχηματισμού και της τεχνολογίας στα διοικητικά συμβούλια των οργανισμών.

Ο Γιώργος βοηθά οργανισμούς να επαναπροσδιορίσουν το μοντέλο λειτουργίας τους, να βελτιώσουν τις διαδικασίες τους, να αναπτύξουν νέα επιχειρηματικά μοντέλα και να αξιοποιήσουν την τεχνολογία και τις ψηφιακές υπηρεσίες για να αυξήσουν τα έσοδα και να βελτιστοποιήσουν την αξία και την εμπειρία των πελατών. Έχει διαχειριστεί και έχει προσφέρει υπηρεσίες για πελάτες σε διαφορετικές χώρες και κλάδους με εστίαση στις Τράπεζες, τα Συστήματα Πληρωμών, την Κυβέρνηση/Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση, το Λιανικό Εμπόριο και τις Τηλεπικοινωνίες, συμβάλλοντας σημαντικά σε πρωτοβουλίες σε εθνικό επίπεδο, όπως το μοντέλο ψηφιακών υπογραφών και τις πλατφόρμες ψηφιακής οικονομίας.

Πριν από την ένταξή του στην EY, ο Γιώργος εργάστηκε στο γραφείο τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου της Λουιζιάνα για 2 χρόνια, ήταν μέλος της KPMG για 22 χρόνια, και διετέλεσε Διευθυντής Ψηφιακού Μετασχηματισμού, CIO και Σύμβουλος Ψηφιακής Οικονομίας και Μετασχηματισμού στην Τράπεζα Κύπρου.

Ανδρέας Αναστασίου, Υπηρεσίες Στρατηγικής και Συναλλαγών

Ο Ανδρέας εργάζεται στο Τμήμα Στρατηγικής και Συναλλαγών της EY στην Κύπρο. Είναι κάτοχος βρετανικού πτυχίου στη Λογιστική και Χρηματοοικονομικά και είναι πιστοποιημένος Ορκωτός Λογιστής μέλος του ICAEW και του ΣΕΛΚ από το 2003. Πριν γίνει μέλος της EY, κατείχε διευθυντικές θέσεις σε άλλο μεγάλο εκλεκτικό γραφείο και σε όμιλο που δραστηριοποιείται στον τομέα της φιλοξενίας και των ακινήτων. O Ανδρέας παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε οργανισμούς του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, καλύπτοντας διάφορους τομείς της οικονομίας. Συγκεκριμένα, εξειδικεύεται μεταξύ άλλων σε ασκήσεις δέουσας επιμέλειας, συγχωνεύσεις και εξαγορές, εταιρικές αναδιοργανώσεις και αναδιαρθρώσεις χρέους, προετοιμασία μελετών σκοπιμότητας, επιχειρηματικών σχεδίων, και αποτιμήσεων για σκοπούς αξιολόγησης και άντλησης κεφαλαίων.

Άντρια Κουκούνη, Φορολογικές-Νομικές Υπηρεσίες

Η Άντρια σπούδασε Νομική στο University of Warwick και απέκτησε μεταπτυχιακό δίπλωμα στο Διεθνές Εμπορικό Δίκαιο από το University College of London (UCL). Έγινε Barrister-at-Law της Αγγλίας και Ουαλίας από το Honorable Society of Grays Inn και έχει εκπαιδευτεί στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή (DG Consumer Protection). Είναι κάτοχος του Advanced Certificate της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Κύπρου και μέλος της Νομικής και Ρυθμιστικής Επιτροπής του Cyprus Investment Funds Association (CIFA). Η Άντρια διευθύνει το τμήμα των Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών, Επενδυτικών Ταμείων και Κεφαλαιαγορών της Προύντζος και Προύντζος ΔΕΠΕ | EY Law στην Κύπρο από τον Μάρτιο του 2020. Κατέχει εκτεταμένη πείρα στον τραπεζικό και χρηματοοικονομικό νομικό τομέα και ασχολείται εκτενώς με την ίδρυση και λειτουργία επενδυτικών ταμείων και επενδυτικών εταιρειών. Έχει λάβει μέρος ως νομικός σύμβουλος στα μεγαλύτερα NPL portfolio (ΜΕΔ) στην Κύπρο, σε συναλλαγές ορόσημο για τον χρηματοοικονομικό τομέα και είναι σύμβουλος χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων αναφορικά με νομικά και ρυθμιστικά θέματα.

Άννα Παπαμιχαήλ, Φορολογικές Υπηρεσίες

Η Άννα εντάχθηκε στην EY Κύπρου το 2008 στην ομάδα Φορολογικής Συμμόρφωσης και Συμβουλευτικής Επιχειρήσεων, όπου ειδικεύεται σε φορολογικά θέματα για τους τομείς των Τραπεζών, των Ασφαλίσεων, των Χρηματοοικονομικών και των Ακινήτων. Η Άννα είναι κάτοχος πτυχίου Μαθηματικών, Στατιστικής και Λογιστικής και είναι επίσης Διπλωματούχος Ορκωτός Λογιστής. Κατά τη διάρκεια της σταδιοδρομίας της στο Τμήμα Φορολογικής Συμμόρφωσης και Συμβουλευτικής Επιχειρήσεων, ηγείται ποικίλων έργων που καλύπτουν όλο το φάσμα της Άμεσης Φορολογίας. Η Άννα έχει εκτενείς και εξειδικευμένες γνώσεις με τράπεζες, ασφαλιστικές και κατασκευαστικές εταιρείες καθώς ασχολείται με τα καθημερινά ρυθμιστικά / φορολογικά τους ζητήματα. Ηγήθηκε και εργάστηκε σε έργα αναδιάρθρωσης για κορυφαίες τράπεζες της Κύπρου, καθώς και για τους αγοραστές και πωλητές έργων δέουσας επιμέλειας για διάφορα τραπεζικά ιδρύματα. Συμβουλεύει επίσης για τον φορολογικό σχεδιασμό απόκτησης και διάθεσης περιουσιακών στοιχείων/ ακινήτων που έχουν κατασχεθεί από τράπεζες και κατασκευαστικές εταιρείες.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση