ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Η EY Κύπρου αναγνωρίστηκε από το International Tax Review ως National Transfer Pricing Firm of the Year για πέμπτη συνεχόμενη φορά

Δελτίο Τύπου

Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, η EY Κύπρου ανακηρύχθηκε National Transfer Pricing Firm of the Year από το International Tax Review (ITR) σε αναγνώριση των φορολογικών υπηρεσιών υψηλής ποιότητας που προσφέρει.

Τα ITR European Tax Awards, που πραγματοποιήθηκαν φέτος στο Λονδίνο στις 27 Σεπτεμβρίου 2023, διοργανώνονται κάθε χρόνο με στόχο την αναγνώριση διακεκριμένων φορέων παροχής φορολογικών υπηρεσιών από την περιοχή Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής (EMEA). Η ΕΥ Κύπρου συμμετέχει στα βραβεία Transfer Pricing Firm of the Year από το 2019 και η EY Κύπρου λαμβάνει, έκτοτε, τη συγκεκριμένη διάκριση κάθε χρόνο.

Η EY Κύπρου, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία επαγγελματικών υπηρεσιών στην Κύπρο, παρέχει ένα ευρύ φάσμα φορολογικών υπηρεσιών, περιλαμβανομένης της άμεσης και έμμεσης φορολογίας, και αναγνωρίζεται από τους πελάτες της στην Κύπρο αλλά και στο εξωτερικό για την εκτεταμένη τεχνογνωσία της, καθώς και για την εξεύρεση αποτελεσματικών λύσεων σε πολύπλοκα φορολογικά ζητήματα.

Σχολιάζοντας τη βράβευση, ο Φίλιππος Ραπτόπουλος, Συνέταιρος και Επικεφαλής Φορολογικών και Νομικών Υπηρεσιών της EY Κύπρου, δήλωσε: «Το να λαμβάνεις το διακεκριμένο αυτό βραβείο για πέντε συνεχόμενα χρόνια δεν είναι μικρό επίτευγμα. Η αναγνώριση αυτή επιβεβαιώνει την εμπιστοσύνη που οι πελάτες μας δείχνουν στον οργανισμό μας και αποτελεί επιδοκιμασία της σκληρής δουλειάς, της αφοσίωσης και της εμπειρογνωμοσύνης των ομάδων μας. Θα εξακολουθήσουμε να επενδύουμε στην προηγμένη τεχνολογία και στην προσέλκυση του πιο αξιόλογου ανθρώπινου ταλέντου στον τομέα μας, προκειμένου να συνεχίσουμε να προωθούμε τη διαφάνεια και να μειώνουμε τις αβεβαιότητες που σχετίζονται με τους φόρους, βελτιώνοντας ταυτόχρονα περαιτέρω το επίπεδο των φορολογικών υπηρεσιών που η αγορά στην Κύπρο αλλά και στο εξωτερικό αναμένει από την EY."

Ο Χαράλαμπος Παλάοντας, Συνέταιρος και Επικεφαλής Υπηρεσιών Transfer Pricing της EY Κύπρου, εκφράζοντας την περηφάνεια και ευχαρίστηση για το βραβείο αυτό, σημείωσε: «Κερδίζοντας το ITR Tax Award for Transfer Pricing για Πέμπτη συνεχόμενη χρονιά είναι η απόδειξη της αφοσίωση και της εμπειρογνωμοσύνης της ομάδας μας που τώρα ξεπερνά τα 20 μέλη. Είμαστε περήφανοι που αναγνωριζόμαστε ως ηγέτες στον τομέα αυτό και παραμένουμε αφοσιωμένοι στο να παρέχουμε στους πελάτες μας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, με καινοτόμες λύσεις που αντεπεξέρχονται στις προκλήσεις που αφορούν την τεκμηρίωση των τιμών ενδοομιλικών συναλλαγών.»

Η EY Κύπρου μέσω του διεθνούς δικτύου της παρέχει φορολογικές συμβουλές και υπηρεσίες συμμόρφωσης σε ένα μεγάλο εύρος γεωγραφικών περιοχών, εφαρμόσιμες σε διάφορους τομείς, με βάση πάντα τις ανάγκες των πελατών.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση