ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Η EY Κύπρου προσφέρει Καλοκαιρινά Προγράμματα Πρακτικής Άσκησης σε φοιτητές πανεπιστημίου και μαθητές λυκείου

Δελτίο Τύπου

  • Το νέο Future Skills Summership θα βοηθήσει μαθητές λυκείου να εξερευνήσουν πιθανές επαγγελματικές σταδιοδρομίες

Η ΕΥ Κύπρου συνεχίζει να επενδύει στη νεότερη γενιά, προσφέροντας σε φοιτητές την ευκαιρία να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους μέσω των Καλοκαιρινών Προγραμμάτων Πρακτικής Άσκησης. Όπως και τα προηγούμενα χρόνια, αυτό το καλοκαίρι η EY Κύπρου θα δώσει την ευκαιρία σε περίπου 100 φοιτητές από την Κύπρο, την Ευρώπη, το Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ να συμμετάσχουν σε ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων και εκπαιδευτικών μαθημάτων σε όλα τα τμήματα της Εταιρείας.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία, κατά τη διάρκεια του Προγράμματος Πρακτικής Άσκησης, διάρκειας τριών εβδομάδων, να εμπλακούν και να αλληλεπιδράσουν στην πράξη με επαγγελματίες της EY, καθώς και με άλλους φοιτητές από διαφορετικά Πανεπιστήμια, να εργαστούν σε ένα απαιτητικό διεθνές εργασιακό περιβάλλον και να βελτιώσουν τις επαγγελματικές και κοινωνικές τους δεξιότητες. Παράλληλα, οι φοιτητές θα μυηθούν σε νέες τεχνολογίες και καινοτόμες λύσεις και θα αναλάβουν έργα είτε ατομικά είτε σε μικρές ομάδες, αναπτύσσοντας με αυτόν το τρόπο πνεύμα συνεργασίας και ομαδικότητας.

Για πρώτη φορά φέτος, η EY παρουσιάζει το Future Skills Summership, ένα νέο πρόγραμμα καλοκαιρινής πρακτικής άσκησης, που απευθύνεται ειδικά σε μαθητές λυκείου. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ασχοληθούν με θέματα που δεν καλύπτονται συνήθως στα σχολεία, να γνωρίσουν επαγγελματίες της EY και να πάρουν μια γεύση από τη ζωή στην εταιρεία. Το πρόγραμμα είναι μια πρακτική άσκηση μιας εβδομάδας με τη μορφή εργαστηρίων και πρακτικής εμπειρίας. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, οι μαθητές θα εξερευνήσουν θέματα που επικεντρώνονται στο μέλλον, όπως η περιβαλλοντική βιωσιμότητα, οι αναδυόμενες τεχνολογίες, η κοινωνική και χρηματοοικονομική παιδεία και άλλα. Τα εργαστήρια αυτά έχουν ως στόχο να ενθαρρύνουν τους μαθητές να ανακαλύψουν νέα πάθη, να εξερευνήσουν πιθανές επαγγελματικές διαδρομές και να εξοικειωθούν με δεξιότητες απαραίτητες στο μελλοντικό εργασιακό περιβάλλον. Όλα τα εργαστήρια έχουν σχεδιαστεί για να εξοπλίσουν τους νέους με μεταβιβάσιμες δεξιότητες που θα τους βοηθήσουν να επιτύχουν και να εργαστούν για τη δημιουργία ενός καλύτερου εργασιακού κόσμου.

Ο Ronald Attard, Διευθύνων Σύμβουλος της EY Κύπρου, δήλωσε: «Στην EY, εκτιμούμε ιδιαίτερα τα ταλέντα και τον ενθουσιασμό των νέων και πιστεύουμε στην ενδυνάμωση της νέας γενιάς παρέχοντας την καλύτερη εκπαίδευση σε νέους ανθρώπους, βοηθώντας τους να εξερευνήσουν τα μελλοντικά επαγγελματικά μονοπάτια και να γίνουν αληθινοί επαγγελματίες. Η Κύπρος, όπως και η EY στην χώρα, θα αναπτυχθεί και θα ευημερήσει αναπτύσσοντας και προσελκύοντας τα καλύτερα ταλέντα και δεξιότητες ικανές να αντιμετωπίσουν τις σημερινές περίπλοκες προκλήσεις».

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση