ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Η Gain Venture Studios επενδύει στην 11pets

Έμπρακτη στήριξη στο κυπριακό οικοσύστημα των startups

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Η εταιρεία, Gain Venture Studios (GAIN), ανακοινώνει την αύξηση της συμμετοχής της στην 11 Pets Ltd, μια κυπριακή startup και πλέον καθίσταται μέτοχος πλειοψηφίας.

Η GAIN ένας από τους αρχικούς επενδυτές της 11 Pets έχει πιστέψει στο όραμα της εταιρείας - να γίνει ο ηγέτης παροχής τεχνολογικών λύσεων για καλύτερη φροντίδα και ευημερία των κατοικίδιων ζώων. Η GAIN μέσω της αυξημένης συμμετοχής της και της παροχής πόρων και τεχνογνωσίας, θα βοηθήσει έμπρακτα μία ιδιαίτερα καινοτόμα startup η οποία έχει ήδη διακριθεί σε διεθνείς διαγωνισμούς. Η 11pets αναπτύσσεται με ραγδαίους ρυθμούς αφού φέρνει κοντά ιδιώτες (ιδιοκτήτες κατοικίδιων, οικογένειες), επαγγελματίες (υπηρεσίες φροντίδας και διαμονής) και οργανισμούς κοινωνικής πρόνοιας (καταφύγια) παρέχοντας τους ασφαλείς και σύγχρονες λύσεις τεχνολογίας σχεδόν για οτιδήποτε έχει σχέση με την φροντίδα των κατοικίδιων ζώων.

«Η 11pets έχει εξελιχθεί πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια καθώς το κοινό αναγνώρισε την χρησιμότητα της και διέκρινε ότι ήταν κάτι που απουσίαζε από την αγορά. Γι’ αυτό κι εμείς αποφασίσαμε να συνεχίσουμε την στήριξη μας ώστε να επιλυθούν τυχόν προβλήματα, να εξελιχθεί, να μεγιστοποιήσει την απόδοσή της», σχολιάζει ο Αντώνης Νεοκλέους εκ των ιδρυτών της GAIN.

«Όπως και με υπόλοιπα μας έργα, μοιραστήκαμε τεχνογνωσία και εμπειρίες ώστε το τελικό προϊόν να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των χρηστών αλλά και να έχει θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία. Κάτι που πιστεύω πως πετύχαμε αλλά η προσπάθεια δεν σταματά ποτέ», προσθέτει ο Γιώργος Ιακώβου, συνιδρυτής της GAIN.

Σχετικά με την Gain Venture Studios

H GAIN εστιάζει στον διαμοιρασμό της γνώσης και της εμπειρίας στηρίζοντας με τεχνογνωσία αλλά και οικονομικούς πόρους αρκετές startups τα τελευταία χρόνια. Παράλληλα, αρκετές ακόμα νέες ιδέες βρίσκονται στην τράπεζα ιδεών της. Σε μία περίοδο που η Κύπρος επιχειρεί να αναπτύξει το οικοσύστημα των νεοφυών επιχειρήσεων, η GAIN έχει ήδη συνεισφέρει έμπρακτα στην στήριξη αρκετών, πέραν της 11pets, όπως Serenity, SNAP, Jobalito και Logistaras.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση