ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Η K. Treppides & Co Ltd για δεύτερη φορά, πιστοποιημένος «Εργοδότης Ισότητας»

Ο Όμιλος είναι ο μεγαλύτερος ανεξάρτητος συμβουλευτικός Όμιλος στην Κύπρο

Δελτίο Τύπου

Με γνώμονα την προώθηση ίσων ευκαιριών και την κατάργηση των διακρίσεων λόγω φύλου, η εταιρεία K. Treppides & Co Ltd, εφαρμόζοντας ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης για την προώθηση της ίσης μεταχείρισης ανδρών και γυναικών στο περιβάλλον εργασίας της επιχείρησης, έχει εξασφαλίσει για δεύτερη φορά, την πιστοποίηση «Εργοδότης Ισότητας» από τον Εθνικό Φορέα Πιστοποίησης Επιχειρήσεων για την Εφαρμογή Καλών Πρακτικών για την Ισότητα των Φύλων στο Εργασιακό Περιβάλλον, του Υπουργείου Εργασίας, Πρόνοιας & Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

Για την εξασφάλιση της πιστοποίησης «Εργοδότης Ισότητας», η εταιρεία πιστοποιήθηκε ξεχωριστά στους τομείς της ολοκληρωμένης δέσμευσης για ίση μεταχείριση μεταξύ ανδρών και γυναικών, των διαδικασιών πρόσληψης και ανέλιξης εργαζομένων, της επαγγελματικής κατάρτισης, της αξιολόγησης και ίσης αμοιβής, της συμφιλίωσης της επαγγελματικής και οικογενειακής ζωής, της συμμετοχής και της αντιμετώπισης της παρενόχλησης στον χώρο εργασίας.

Η K. Treppides & Co Ltd εφαρμόζει όλες τις καλές πρακτικές για ένα αξιοκρατικό σύστημα προώθησης της ισότητας των φύλων στον εργασιακό χώρο και παρέχει ίσες ευκαιρίες ανεξαρτήτως φύλου. Οι γυναίκες αποτελούν το 64% του προσωπικού και κατέχουν θέσεις σε όλες τις βαθμίδες, σε όλα τα τμήματα και οι απολαβές τους είναι ανάλογες με αυτές των αντρών. Ο ρόλος του προσωπικού είναι κυρίαρχος, καθώς όσο και αν στηρίζεται η λειτουργία του σε άριστα και σύγχρονα μέσα, μεθόδους και στρατηγικές διοίκησης, χωρίς τους κατάλληλους ανθρώπους και την υποκίνηση τους δεν μπορεί να επιτύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα και την ανάπτυξη του στο μέγιστο βαθμό.

Η παροχή ενός φιλικού εργασιακού περιβάλλοντος όπου όλοι νιώθουν άνετα με το μότο ‘it feels like home’ όπως επίσης και η εξισορρόπηση μεταξύ επαγγελματικής και οικογενειακής ζωής είναι αναπόσπαστο μέρος της κουλτούρας της K. Treppides & Co Ltd.

Ο Όμιλος Εταιρειών Treppides είναι ο μεγαλύτερος ανεξάρτητος συμβουλευτικός Όμιλος στην Κύπρο, με εδραιωμένη παρουσία στη Μεγάλη Βρετανία και τη Μάλτα και εργοδοτεί γύρω στους 200 επαγγελματίες. Η K. Treppides & Co Ltd προσφέρει ένα πλήρες φάσμα συμβουλευτικών, χρηματοοικονομικών, ελεγκτικών και φορολογικών υπηρεσιών σε ομίλους, εταιρείες και επενδυτές που δραστηριοποιούνται σε διεθνή βάση σε διάφορους οικονομικούς και επιχειρηματικούς τομείς. Η εταιρεία ξεκίνησε τις δραστηριότητες της το 1985, διαθέτει 36 χρόνια τεχνογνωσίας και μια επίλεκτη ομάδα έμπειρων στελεχών, οι οποίοι μπορούν να καθοδηγούν και να βοηθούν επενδυτές και επιχειρήσεις κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εδραίωσης και μετέπειτα επενδυτικών δραστηριοτήτων στην Κύπρο και διεθνώς.

Στοιχεία Επικοινωνίας:
www.treppides.com 

Nicosia: Treppides Tower, Kafkasou 9, Aglantzia, CY 2112, Nicosia, Cyprus
Limassol: Andrea Kariolou 38, Ayios Athanasios, CY 4102, Limassol Cyprus
London: 7 Milner Street, London SW3 2QA
Malta: Level 1, Somnium, Tower Road, Swatar, Birkirkara BKR 4012

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση