ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Η καρδιά και η ψυχή της Megabet Plus είναι κυπριακές

Γιώργος Χαλλουμής: Στα σχέδια της εταιρείας είναι η διαρκής επέκταση στην Κύπρο και όχι μόνο

Του Παναγιώτη Ρουγκάλα

Του Παναγιώτη Ρουγκάλα

Ο συνδυασμός της γνώσης της τοπικής αγοράς και της γνώσης της διεθνούς αγοράς είναι ο παράγοντας που διαφοροποιεί και καταφέρνει να προσφέρει μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία, σημειώνει στην «Κ» ο Chief Human Resources Officer, Γιώργος Χαλλουμής.

Σε συνέντευξή του ο Chief Human Resources Officer αναφέρει ότι αυτή τη στιγμή στη Megabet Plus απασχολούνται περισσότεροι από 460 εργαζόμενοι, τόσο στα κεντρικά γραφεία όσο και στα πρακτορεία στοιχημάτων τους σε όλο το νησί.

Θεωρώ πως η καινοτομία και η συνεχής βελτίωση διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στην επιτυχία.

Τέλος, ο κ. Χαλλουμής υπογραμμίζει πως, η εταιρεία επενδύει διαρκώς στην τεχνολογία και συνεχώς αναζητά νέους τρόπους ανάπτυξης, προσθήκης νέων προϊόντων και υπηρεσιών που έχουν σημασία για τους πελάτες τους.

- Ποια είναι η θέση της Megabet Plus στην εγχώρια αγορά του στοιχήματος; Ποιοι είναι οι στόχοι σας;

- H Megabet Plus μετρά πέραν των 30 χρόνων ζωής στην Κύπρο. Αυτό που ξεκίνησε ως μια αλυσίδα μικρών πρακτορείων στοιχημάτων, έχει εξελιχθεί σε ένα αναγνωρίσιμο brand σε όλες τις πόλεις και τα χωριά της Κύπρου, αλλά και στο διαδίκτυο. Σήμερα βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να δηλώσουμε υπερήφανα πως η Megabet Plus παρέχει την πιο ολοκληρωμένη εμπειρία στοιχήματος στους παίκτες της, τόσο στα φυσικά της καταστήματα όσο και στην ιστοσελίδα και την εφαρμογή της, με αγώνες και επιλογές που δεν ήταν διαθέσιμα στην κυπριακή αγορά μέχρι πρότινος.

Είναι ασφαλές να πούμε πως η Megabet Plus βρίσκεται πρώτη στην προτίμηση του Κύπριου παίκτη, όχι μόνο γιατί η καρδιά και η ψυχή της είναι κυπριακές, αλλά επειδή η πελατοκεντρική μας προσέγγιση σε όλα τα στάδια των υπηρεσιών μας, μας καθιστά μια αξιόπιστη επιλογή στη στοιχηματική δραστηριότητα των Κυπρίων. Αυτή η εμπιστοσύνη που μας έδειξε ο Κύπριος παίκτης, είναι σίγουρα η κινητήριος δύναμη για να εξελιχθούμε, χρησιμοποιώντας – όπως ήδη κάνουμε– τις βέλτιστες πρακτικές και την τεχνολογία που αλιεύουμε από το εξωτερικό αλλά και να παραμείνουμε στην κορυφή που μας κατέταξε. Συμμετέχουμε διαρκώς σε διεθνή συνέδρια, σεμινάρια και expos σχετικά με το gaming. Ο συνδυασμός της γνώσης της τοπικής αγοράς και της γνώσης της διεθνούς αγοράς είναι ο παράγοντας που μας διαφοροποιεί και καταφέρνουμε να προσφέρουμε μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία στους παίκτες μας.

Πέραν όμως της εξέλιξης των διαδικασιών και της τεχνολογίας, στα σχέδια μας είναι και η διαρκής επέκτασή μας στην Κύπρο και όχι μόνο. Είμαστε σίγουροι και πιστεύουμε στα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τη διαχείρισή μας.

- Σε επίπεδο ανθρώπινου δυναμικού, πόσους εργαζόμενους απασχολεί αυτή τη στιγμή η Megabet Plus; Ποιες είναι οι δυσκολίες για την εξεύρεση ταλέντων σε έναν τόσο ανταγωνιστικό τομέα όπως ο στοιχηματισμός;

- Αυτή τη στιγμή στη Megabet Plus απασχολούνται περισσότεροι από 460 εργαζόμενοι, τόσο στα κεντρικά γραφεία όσο και στα πρακτορεία στοιχημάτων μας σε όλο το νησί. Το υπόβαθρό μου στον τομέα του Ανθρώπινου Δυναμικού μου έχει διδάξει ότι η δύναμη ενός οργανισμού έγκειται στο προσωπικό του.

Στην Megabet Plus επενδύουμε διαρκώς στο προσωπικό. Όπως προανέφερα, μεταβαίνουμε συνέχεια με την ομάδα μας σε διεθνή συνέδρια, σεμινάρια και expos για τον τομέα μας. Επιζητούμε διαρκώς τη γνώση για εμάς και τους εργαζομένους μας. Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στη μοναδικότητα κάθε εργαζόμενου, ώστε να μπορούμε να τους επιτρέψουμε να αναδείξουν τον καλύτερο εαυτό τους και να εξελιχθούν προς στην σωστή κατεύθυνση. Ένα υγιές εργασιακό περιβάλλον προάγει την ομαδική εργασία αλλά ταυτόχρονα προσελκύει και κρατά κοντά του τα καλύτερα και λαμπρότερα ταλέντα.

Όποιος θέλει να δουλέψει σε έναν οργανισμό που σκέφτεται το μέλλον, η Megabet Plus είναι σίγουρα ο κατάλληλος προορισμός.

Διαρκής εκπαίδευση

- Η Megabet Plus έχει ένα εκτεταμένο δίκτυο πρακτορείων σε όλη την Κύπρο. Ποιες είναι οι προκλήσεις για τη διαχείριση και την ανάπτυξη αυτού του δικτύου;

- Αντιλαμβάνεστε πως ο κάθε πράκτοράς μας έχει διαφορετικές ανάγκες, διαφορετικό κοινό και διαφορετική προσέγγιση προς τους παίκτες του. Το κάθε πρακτορείο μας είναι μοναδικό, ωστόσο διασφαλίζουμε πως η εμπειρία Megabet Plus είναι η ίδια παντού! Ένας παίκτης που θα μπει σε ένα πρακτορείο στη Λεμεσό και στη συνέχεια ο ίδιος παίκτης μπει μέσα σε ένα πρακτορείο στη Λευκωσία, θα έχει την ίδια στοιχηματική εμπειρία ποιότητας Megabet Plus. Είτε πρόκειται για φυσικό πρακτορείο, είτε για την ιστοσελίδα μας ή για την εφαρμογή μας, η Megabet Plus προσφέρει την ίδια ποιοτική και ευχάριστη εμπειρία.

Στη Megabet Plus επενδύουμε διαρκώς στην τεχνολογία και συνεχώς αναζητούμε νέους τρόπους ανάπτυξης, προσθήκης νέων προϊόντων και υπηρεσιών που έχουν σημασία για τους πελάτες μας και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε. Πρωταρχικός μας στόχος είναι η εξυπηρέτηση των πελατών μας. Αν και η τεχνολογία είναι πολύ σημαντική για εμάς και για την ικανοποίηση των πελατών μας, εντέλει η εμπειρία του κάθε παίκτη είναι το κύριο μέλημά μας.

Θεωρώ πως η καινοτομία και η συνεχής βελτίωση διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στην επιτυχία. Βελτιώνουμε την εμπειρία διαδικτυακού παιχνιδιού των πελατών μας για να τους παρέχουμε αυτό που χρειάζονται ή θα χρειαστούν στο μέλλον. Η πολυδιάστατη προσέγγισή μας μάς κρατά συνεχώς σε επαφή με τις ανάγκες των πελατών μας και συνεχίζουμε να ενισχύουμε αυτό το χαρακτηριστικό της εταιρείας μας.

Όπως προανέφερα, η πελατοκεντρική μας προσέγγιση και η διαρκής εκπαίδευση του προσωπικού μας αλλά και η δημιουργία ενός ευχάριστου εργασιακού περιβάλλοντος, δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για την πολυδιάστατη και ευχάριστη εμπειρία παιχνιδιού στους παίκτες μας, διασφαλίζοντας την ίδια ώρα και την ασφάλεια των πελατών μας.

Βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή της ασφάλειας και της τεχνολογίας. Αποθηκεύουμε και προστατεύουμε τα προσωπικά δεδομένα των χιλιάδων πελατών μας με προστατευμένους διακομιστές και εξατομικευμένες λύσεις. Διατηρούμε πρωτόκολλα και τεχνολογία στρατιωτικών προτύπων, τα οποία μας κρατούν στην πρώτη γραμμή της ασφάλειας πληροφορικής στην Κύπρο.

Φόροι - εισφορές στο κράτος

- Η εταιρεία σας είναι μία από τις παλαιότερες στην Κύπρο, με πολλά χρόνια λειτουργίας και ανάπτυξης. Σήμερα, πως αντιλαμβάνεστε τον ρόλο σας στην κοινωνία και ποιος είναι ο αντίκτυπός σας στην κυπριακή οικονομία;

- Η Megabet Plus, ως κυπριακή εταιρεία, από την αρχή δεσμεύτηκε να προσφέρει πίσω στο κοινωνικό σύνολο μέσω του εκτεταμένου Προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης σε εθνικό και τοπικό επίπεδο. Προβαίνουμε κάθε χρόνο σε εκστρατεία αιμοδοσίας σε όλα τα καταστήματα και τα γραφεία μας, συμμετέχουμε σε πρωτοβουλίες καθαρισμού στις κοινότητες όπου είμαστε πιο δραστήριοι και έχουμε ένα δίκτυο φιλανθρωπικών οργανώσεων στις οποίες συνεισφέρουμε σε σταθερή βάση.

Ταυτόχρονα, από τον κύκλο εργασιών μας, λαμβάνουν εισοδήματα 500 οικογένειες, ενώ συνεργαζόμαστε σχεδόν αποκλειστικά με Κύπριους προμηθευτές και εταιρείες. Επιπλέον, το κράτος ενισχύεται με εκατομμύρια ευρώ φόρων και εισφορών από τις δραστηριότητές μας, όπως ανακοίνωσε πρόσφατα και η Εθνική Αρχή Στοιχημάτων.

Η Megabet Plus, είναι μια κυπριακή εταιρεία, αποτελούμενη από Κύπριους. Ακόμη και ο πρόεδρος και διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας κύριος Dominique Laconico, θεωρεί τον εαυτό του «υιοθετημένο» Κύπριο και το δήλωσε πάρα πολλές φορές. Η Megabet Plus είναι μια εταιρεία που δίνει πίσω στην κοινωνία της Κύπρου, ευχαριστώντας την με αυτόν τον απειροελάχιστο τρόπο, για το γεγονός πως εδώ και τόσα χρόνια την αγκάλιασε και τη θεωρεί δική της.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Του Παναγιώτη Ρουγκάλα

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση