ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Η κορυφαία proptech εταιρεία BidX1 διευρύνει τις υπηρεσίες της στην Κύπρο

Νέος τρόπος αγοραπωλησίας ακινήτων μέσω της πλατφόρμας της BidX1

Δελτίο Τύπου

Λευκωσία, 21/1/2020 - Η BidX1, η βραβευμένη prop-tech εταιρεία που λάνσαρε πέρσι τη μέθοδο διαδικτυακής δημοπρασίας ακινήτων στην Κύπρο, ανακοίνωσε σήμερα την διεύρυνση των υπηρεσιών της μέσω της διαδικτυακής της πλατφόρμας, εισάγοντας τη δυνατότητα αγοραπωλησίας ακινήτων με την κλασική μέθοδο του Private Treaty για συγκεκριμένα ακίνητα. Μέσω της προηγμένης τεχνολογίας πλατφόρμας της, η BidX1 έρχεται στην ουσία να ψηφιοποιήσει τον συνηθισμένο τρόπο αγοραπωλησίας ακινήτων στην Κύπρο, προσδίδοντας περισσότερη διαφάνεια και αποδοτικότητα στην όλη διαδικασία.

Σχολιάζοντας το λανσάρισμα της νέας υπηρεσίας σήμερα, ο Προϊστάμενος Σύμβουλος της BidX1 Κύπρου, Κρίτωνας Ονησιφόρου, εξήγησε: «Η μέθοδος του Private Treaty είναι ο συνήθης τρόπος με τον οποίο αγοράζονται και πωλούνται ακίνητα στην Κύπρο, και τώρα θα μπορεί να γίνεται διαδικτυακά, μέσω της πλατφόρμας μας, με μεγαλύτερη διαφάνεια και αποδοτικότητα. Έχουμε αντιληφθεί ότι υπάρχει ανάγκη για εναλλακτικές και διαφανείς διαδικασίες. Οι δημοπρασίες της BidX1 είναι αρκετά δημοφιλείς ανάμεσα στους αγοραστές στην Κύπρο, κι αυτό φαίνεται από τα αποτελέσματα της πρώτης μας δημοπρασίας κατά τη διάρκεια της οποίας πωλήθηκαν ακίνητα συνολικής αξίας σχεδόν €9.5 εκατομμυρίων.»

Στην ιστοσελίδα της BidX1 (https://bidx1.com/en/cyprus) έχουν ήδη αναρτηθεί ακίνητα, και θα αναρτώνται συνεχώς, τα οποία είναι διαθέσιμα προς πώληση μέσω Διαδικτυακής Ιδιωτικής Συμφωνίας, για τα οποία η εξειδικευμένη ομάδα της εταιρείας στην Κύπρο μπορεί να δώσει οποιεσδήποτε διευκρινήσεις και να διοργανώσει επισκέψεις για επιθεώρηση.

Όλα τα σχετικά έγγραφα για το κάθε ακίνητο είναι διαθέσιμα στην πλατφόρμα, πράγμα που σημαίνει πως πιθανοί αγοραστές θα μπορούν να μελετήσουν όλες τις λεπτομέρειες του ακινήτου πριν κάνουν οποιαδήποτε προσφορά.

Προσφορές γίνονται στην πλατφόρμα οποιαδήποτε στιγμή προς ενημέρωση του πωλητή, και μπορούν να υπόκεινται σε χρηματοδότηση, όπως και κατά την καθιερωμένη διαδικασία αγοράς ακινήτου. Όλες οι προσφορές θα εμφανίζονται δημόσια στην ιστοσελίδα επιτρέποντας σε ενδιαφερόμενους αγοραστές να αξιολογήσουν το ενδιαφέρον, ενώ οι χρήστες εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό τους, ώστε να διασφαλίζεται η ανωνυμία τους.

Από την άλλη, υπενθυμίζεται ότι οι δημοπρασίες της BidX1 αφορούν πλειοδοτήσεις σε συγκεκριμένη μέρα και έχουν ως αποτέλεσμα την σύναψη συμβολαίου άνευ προϋποθέσεων. Η δεύτερη διαδικτυακή δημοπρασία της εταιρείας θα πραγματοποιηθεί στις 19 Φεβρουαρίου και ο κατάλογος που διατίθενται προς πώληση βρίσκεται ήδη στην ιστοσελίδα, περιλάμβάνει πάνω από 80 οικιστικά και εμπορικά ακίνητα σε Λευκωσία, Λεμεσό, Πάφο, Λάρνακα, Παραλίμνι και Πρωταρά.

Επιπλέον, η BidX1, αξιοποιώντας την εμπειρία των εξειδικευμένων συμβούλων της στην Κύπρο, εισάγει την υπηρεσία εκτίμησης ακινήτων.

«Η τεράστια βάση δεδομένων που έχουμε και τα αποτελέσματα από κάθε δημοπρασία μας δίνουν τη δυνατότητα να παρέχουμε υψηλού επιπέδου συμβουλευτικές υπηρεσίες ιδιαίτερα στον τομέα των εκτιμήσεων ακινήτων εφόσον έχουμε άμεση εικόνα της εμπορευσιμότητας του κάθε ακινήτου, της δυνατότητας πώλησης του αλλά και των τάσεων της αγοράς» πρόσθεσε ο κ. Ονησιφόρου.

Ιδιοκτήτες εμπορικών ή οικιστικών ακινήτων που ενδιαφέρονται, καλούνται να επικοινωνήσουν με την ομάδα της BidX1 στην Κύπρο στο τηλέφωνο 22 000 380 ή μέσω email στο info@cy.bidx1.com.

Σχετικά με την BidX1: 

Η BidX1 είναι μια διεθνής βραβευμένη εταιρεία διαδικτυακής αγοραπωλησίας ακινήτων, που δίνει τη δυνατότητα αγοραπωλησίας ακινήτων διαδικτυακά, από οπουδήποτε στον κόσμο με διαφάνεια και αποδοτικότητα. Η BidX1 συνδυάζει την κορυφαία εμπειρογνωμοσύνη που διαθέτει με προηγμένη τεχνολογία για να προσφέρει απαράμιλλη διαφάνεια, στατιστικές αναλύσεις και διεθνές εύρος, φέρνοντας επανάσταση στις παραδοσιακές μεθόδους συναλλαγής ακινήτων.

Η πρώτη νομικά δεσμευτική ψηφιακή πώληση της BidX1 πραγματοποιήθηκε το 2015 στην Ιρλανδία, και σήμερα η εταιρεία έχει αναπτυχθεί και επεκταθεί σε άλλες αγορές.

Συγκεκριμένα, η BidX1 δραστηριοποιείται στο Ηνωμένο Βασίλειο, στην Ιρλανδία, στην Νότιο Αφρική, την Κύπρο και την Ισπανία. Το επεκτατικό πλάνο της εταιρείας για το 2020 περιλαμβάνει την Ελλάδα, Πορτογαλία και την Ιταλία Το τοπικό γραφείο της BidX1 στην Κύπρο βρίσκεται στη Λευκωσία και παρέχει υπηρεσίες σε όλη τη χώρα.

Διαθέσιμα ακίνητα προς πώληση στην πλατφόρμα της BidX1 (Private Treaty)

 

1. Έπαυλη πέντε-υπνοδωματίων, Στρόβολος, Λευκωσία
Μια εντυπωσιακή έπαυλη πέντε-υπνοδωματίων Καλιφορνέζικου τύπου με ιδιωτική πισίνα και μεγάλο κήπο. Με εμβαδόν περί τα 490 τ.μ., έχει υποδαπέδια θέρμανση, ελεγχόμενη θερμοκρασία σε κάθε δωμάτιο, κεντρικό σύστημα καλωδιακής τηλεόρασης και ένα άνετο διπλό χώρο στάθμευσης.
Τιμή: 850.000 €

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες και το αντίστοιχο βίντεο εδώ.

2. Εμπορικό τεμάχιο στην Λακατάμεια, Λευκωσία
Μερίδιο 50% ενός ορθογώνιου σχήματος οικοπέδου με συνολική έκταση 2.000 τ.μ. εντός της Ειδικής Περιοχής (Ε.Π.) που επιτρέπει εμπορική ανάπτυξη, 50 μ. βόρεια του χώρου εκδηλώσεων Pavilion, και 80 μ. ανατολικά από το πολυκατάστημα Jumbo. Η άμεση περιοχή αποτελείται κυρίως από επαύλεις και εμπορικές αναπτύξεις.
Το μερίδιο προς πώληση αντιπροσωπεύει το γωνιακό τεμάχιο από το ανατολικότερο μέρος το οποίο προκύπτει από τον διαχωρισμό – άδεια διαχωρισμού του τεμαχίου βρίσκεται σε ισχύει.
Τιμή: 800.000 €

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες εδώ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Σε ποιανού τη φάρα

«Εύγε κύριε Παράσχο. Εξαίρετο άρθρο.»
Άσχετος  |  22:30

Τα παιδιά είναι η αντανάκλασή μας

«ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ… ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ Δεν επικροτώ όλα τα σημεία τα οποία χρησιμοποιεί στις εικόνες του ...»
Ανδρεας Κωνσταντινιδης, ΒΑ, ΜΑ  |  13:25

Επενδύοντας στον φόβο, στον πόνο, στο μίσος

«Ψυχραιμία και έξυπνες κινήσεις αλλά όχι δειλία. Η εποχή του κατευνασμού με την Τουρκία τέλειωσε με ...»
Leon  |  09:39

#PoliticsBlog Πόσο μακριά μπορούμε να πάμε με τον Μακρόν;

«Oυτε στην εποχη Βενιζελου,ηρθε καποια Μεγαλη Δυναμη να πολεμησει για παρτυ μας την Οθωμανικη ...»
Γιωργος Χ  |  22:05

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

Η Παγκόσμια Ημέρα Αλτσχάιμερ έχει στόχο, τόσο την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης για τους νοσούντες και τις οικογένειές τους, όσο και για την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση.

Με χρηματική δωρεά στη Στέγη Ευγηρίας «ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ» τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Αλτσχάιμερ, η φαρμακοβιομηχανία Remedica

Η εταιρεία θα συνεχίσει να έχει ενεργό ρόλο στην κοινωνία και να βρίσκεται στο πλευρό της κοινωνίας αλλά και των ευάλωτων ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ