ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Η KPMG Κύπρου και το CIM παραχώρησαν 2 υποτροφίες

Δίνοντας έτσι τη δυνατότητα απόκτησης πτυχίου ή μεταπτυχιακού σε δύο συμπολίτες μας.

Δελτίο Τύπου

Στο πλαίσιο στρατηγικής συνεργασίας η KPMG Κύπρου και το Cyprus Institute of Marketing (CIM) παραχώρησαν συνολικά δύο υποτροφίες, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα απόκτησης πτυχίου ή μεταπτυχιακού σε δύο συμπολίτες μας.

Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων παρουσίασε αυξημένο ενδιαφέρον. Μετά από διεξοδική εξέταση του μεγάλου αριθμού αιτήσεων, η KPMG Κύπρου και το CIM αποφάσισαν να προσφέρουν τις υποτροφίες ως εξής:

  • 1 πλήρη υποτροφία αξίας €7.700 στην Μαρία Χαραλάμπους, για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα MBA Shipping μονοετούς (full time) ή διετούς (part time) διάρκειας (φοίτηση στη Λεμεσό)
  • 1 μερική υποτροφία αξίας €6.500 στον Κυριάκο Κωνσταντίνου, για το προπτυχιακό πρόγραμμα του University of West London, BA (Hons) Accounting & Finance. Η υποτροφία αφορά το πρώτο έτος από τα συνολικά τρία που είναι η διάρκεια του προγράμματος (δυνατότητα φοίτησης στη Λευκωσία ή/και Λεμεσό)

Το CIM πρωτοπορεί εδώ και 43 χρόνια στο ακαδημαϊκό γίγνεσθαι της χώρας μας και θεωρείται ως το πλέον εξειδικευμένο ίδρυμα εκπαίδευσης και κατάρτισης των εργαζόμενων στις διοικητικές επιστήμες. Τα δύο προγράμματα διδάσκονται στην αγγλική γλώσσα και τα μαθήματα είναι βραδινά. Είναι αναγνωρισμένα από το ΣΕΚΑΠ/ΚΥΣΑΤΣ ενώ στη βάση οικονομικών κριτηρίων οι εισερχόμενοι φοιτητές μπορούν να λάβουν και κρατική χορηγία.

Η παραχώρηση υποτροφιών εντάσσεται σε μια σειρά δράσεων που υλοποιεί η KPMG Κύπρου στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. Η KPMG Κύπρου θα συνεχίσει να πρωτοστατεί όχι μόνο στην προώθηση της εκμάθησης, αλλά και στην ενίσχυση των συνεργειών μεταξύ των επιχειρήσεων και της ερευνητικής κοινότητας.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση