ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Η KPMG Κύπρου και το CIM προσφέρουν 2 υποτροφίες

Προσφέρονται δύο υποτροφίες στα προγράμματα MBA Shipping και BA (Hons) Accounting & Finance

Δελτίο Τύπου

Η πρόκληση της πανδημίας δοκιμάζει τις δυνατότητες της πολιτείας να αντεπεξέλθει σε ένα περιβάλλον οικονομικής αβεβαιότητας και άγνωστης διάρκειας. Η ευαισθητοποίηση των επιχειρήσεων και άλλων κοινωνικών φορέων του τόπου προς ανακούφιση των επιπτώσεων του κορωνοϊού, οδηγεί στην ανάληψη συγκεκριμένων πρωτοβουλιών εταιρικής κοινωνικής ευθύνης με ευεργετικά αποτελέσματα για το κοινωνικό σύνολο.

Στο πλαίσιο της στρατηγικής τους συνεργασίας και με αφοσίωση στην ανάγκη στήριξης της κοινωνίας, η KPMG Κύπρου και το Cyprus Institute of Marketing – The Cyprus Business School (CIM) προσφέρουν για τρίτη συνεχή χρονιά τη δυνατότητα απόκτησης πτυχίου ή μεταπτυχιακού σε δύο συμπολίτες μας. Συγκεκριμένα, προσφέρονται δύο υποτροφίες στα προγράμματα MBA Shipping και BA (Hons) Accounting & Finance ως ακολούθως:

  • 1 πλήρη υποτροφία αξίας €6.500 για το 1ο έτος του προγράμματος του University of West London, BA (Hons) Accounting & Finance (3 Years). Το πρόγραμμα προσφέρεται σε Λευκωσία ή/και Λεμεσό.

  • 1 πλήρη υποτροφία αξίας €7.700 στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα MBA Shipping μονοετούς (full time) ή διετούς (part time) διάρκειας. Το πρόγραμμα προσφέρεται μόνο στη Λεμεσό.

Το CIM πρωτοπορεί εδώ και 43 χρόνια στο ακαδημαϊκό γίγνεσθαι της χώρας και θεωρείται ως το πλέον εξειδικευμένο ανώτερο ίδρυμα εκπαίδευσης και κατάρτισης των εργαζόμενων στις διοικητικές επιστήμες. Τα δύο προγράμματα διδάσκονται στην αγγλική γλώσσα και τα μαθήματα είναι βραδινά. Είναι αναγνωρισμένα από το ΣΕΚΑΠ/ΚΥΣΑΤΣ ενώ στη βάση οικονομικών κριτηρίων οι εισερχόμενοι φοιτητές μπορούν να λάβουν και κρατική χορηγία. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μάθουν περισσότερα αφού επισκεφθούν τον ακόλουθο σύνδεσμο https://cima.ac.cy/scholarship-kpmg-2021/. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αιτηθούν μεταξύ 26/5 και 16/6 και όσοι πληρούν τους όρους των προγραμμάτων, θα καλούνται σε προσωπική συνέντευξη. Οι υπάλληλοι ή τα μέλη της οικογένειας των εργαζομένων της KPMG και του CIM αποκλείονται από την υποβολή αίτησης για υποτροφία. Οι υποτροφίες δεν μπορούν να εξαργυρωθούν σε χρήματα ή να μεταφερθούν σε οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.

Η παραχώρηση υποτροφιών εντάσσεται σε μια σειρά δράσεων που υλοποιεί η KPMG Κύπρου στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής της ευθύνης. Η KPMG Κύπρου θα συνεχίσει να πρωτοστατεί όχι μόνο στην προώθηση της εκμάθησης αλλά και στην ενίσχυση των συνεργειών μεταξύ των επιχειρήσεων και της ερευνητικής κοινότητας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση