ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Η KPMG Limited και η Georgiou, Iacovou & Co LLC ανακοινώνουν την είσοδο της δικηγορικής εταιρείας στο παγκόσμιο δίκτυο εταιρειών-μελών της KPMG

Δελτίο Τύπου

Η KPMG Limited και η Georgiou, Iacovou & Co LLC ανακοινώνουν την ένταξη της δικηγορικής εταιρείας Georgiou, Iacovou & Co LLC στο παγκόσμιο δίκτυο εταιρειών-μελών της KPMG, από την 1η Αυγούστου 2022. Η δικηγορική εταιρεία θα λειτουργεί στην Κύπρο υπό την εμπορική επωνυμία KPMG Law.

Η Georgiou, Iacovou & Co LLC είναι ιδιωτική δικηγορική εταιρεία περιορισμένης ευθύνης, εγγεγραμμένη στην Κύπρο η οποία υπάγεται στον Παγκύπριο Δικηγορικό Σύλλογο και αριθμεί σήμερα 14 δικηγόρους και νομικούς συμβούλους, και η οποία διεξάγει εργασίες από τα γραφεία της στη Λευκωσία, Λεμεσό, Λάρνακα και Πάφο. Η δικηγορική εταιρεία ανήκει εξ’ ολοκλήρου στον ετερόρρυθμο δικηγορικό συνεταιρισμό Georgiou, Iacovou & Co, με την Παναγιώτα Η. Γεωργίου ως ομόρρυθμο συνέταιρο και κύριο πρόσωπο επικοινωνίας της KPMG Law, και την Άλκηστη Ιακώβου ως ετερόρρυθμο συνέταιρο.

Η KPMG Law στην Κύπρο επικεντρώνεται κυρίως στην παροχή νομικών υπηρεσιών στους τομείς των συγχωνεύσεων  και εξαγορών, αναδιοργανώσεων, εταιρικών αναδιαρθρώσεων και αφερεγγυότητας και εταιρικού δικαίου.  

Η KPMG Limited και η Georgiou, Iacovou & Co LLC δηλώνουν ικανοποίηση αναφορικά με την ευκαιρία να συμμετάσχουν στην ανάπτυξη μιας ιδιαίτερης και δυναμικής ομάδας δικηγόρων και νομικών συμβούλων οι οποίοι, με εχέγγυο τους την εξειδίκευση σε θέματα επιχειρήσεων, τη μακρά τους εμπειρία και τη συμμετοχή τους στο διεθνές δίκτυο της KPMG Law ευελπιστούν να συνδράμουν αποτελεσματικά με τη δουλειά τους σε ένα ταχέως μεταβαλλόμενο περιβάλλον.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

Ακόμα μία χρονιά τα METRO στηρίζουν έμπρακτα τα αδέσποτα ζώα της Κύπρου.
Δελτίο Τύπου
 |  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ