ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Η κυπριακή εταιρεία που τροφοδοτεί με άνθρακα όλο τον κόσμο

Πρόκειται για μια δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρία με ιδιαίτερα υψηλά ποιοτικά χαρακτηριστικά

Δελτίο Τύπου

Η Carbo One Ltd είναι ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες στην αγορά άνθρακα παγκοσμίως, εμπορευόμενη ετησίως πάνω από 75 εκατομμύρια τόνους υλικού.

Πρόκειται για μια δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρία με ιδιαίτερα υψηλά ποιοτικά χαρακτηριστικά, τόσο σε όρους εμπορευμάτων, όσο και στην επιχειρηματική της δραστηριότητά, έχοντας πετύχει ραγδαία αύξηση των πωλήσεων σε μικρό χρονικό διάστημα, αλλά και διείσδυση σε ανταγωνιστικές και αναπτυσσόμενες αγορές.

Συγκεκριμένα, από το 2016 στο 2017 οι πωλήσεις της αυξήθηκαν κατά 18,5%, ενώ τον επόμενο χρόνο η εταιρία πέτυχε άλλη μια σημαντική αύξηση της τάξεως του 9,5%.

Η Carbo One Ltd έχει συνάψει εμπορικές συμφωνίες με αρκετές από τις μεγαλύτερες και ισχυρότερες οικονομίες του πλανήτη, όπως κράτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, την Κίνα, την Ινδία, την Ιαπωνία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και την Βραζιλία, ενώ τροφοδοτεί χώρες όπως η Κύπρος, η Αίγυπτος, η Μαλαισία για σκοπούς παραγωγής ενέργειας, εξορύξεων και αναγκών των νοικοκυριών. Προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες και το προϊόν της θεωρείται υψηλής ποιότητας, ανταποκρινόμενο στις σύγχρονες απαιτήσεις και προδιαγραφές.
Σημαντικά οφέλη για την Κύπρο μέσω φόρων

Η εταιρία συμβάλλει σε πολύ μεγάλο βαθμό σε επίπεδο φορολογίας στην Κύπρο, καθώς έχοντας την έδρα της στο νησί, έναν σημαντικό τροφοδότη των φορολογικών ταμείων. Συγκεκριμένα, μόνο για το 2018 οι φόροι που πλήρωσε στην Κυπριακή Δημοκρατία ανέρχονται σε περισσότερα από 21 εκατομμύρια ευρώ, ενώ από το 2009 μέχρι σήμερα έχει καταβάλλει πάνω από 220 εκατομμύρια ευρώ.
Αυτό καθιστά την Carbo One Ltd έναν από τους μεγαλύτερους καλοπληρωτές του κυπριακού Δημοσίου.

Παράλληλα, απασχολεί αρκετό προσωπικό και συμβάλλει στην εκπαίδευση επαγγελματιών στην ελεύθερη και ανταγωνιστική αγορά. Επιπλέον, η εταιρεία συνεισφέρει στην ανάπτυξη της κυπριακής οικονομίας και της ανταγωνιστικής αγοράς και συγκεκριμένα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες δικηγορικών και λογιστικών γραφείων, μεταφραστών και άλλων συμβούλων που δραστηριοποιούνται στην Κύπρο.

Σύμφωνα με τον Director της Carbo One Ltd Alexey Danilov, οι επιδόσεις για το έτος 2018 ήταν εντυπωσιακές.

Όπως είπε, η εταιρία για το συγκεκριμένο έτος βρέθηκε σε μια από τις τρεις κορυφαίες θέσεις στην λίστα με τους μεγαλύτερους εξαγωγείς άνθρακα στον κόσμο, κάτι που την καθιστά πλέον μια από τις ηγέτιδες δυνάμεις του κλάδου.

Παρουσιάστηκαν δε τα βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα πλάνα σε σχέση με το εμπόριο και τον ανταγωνισμό, ενώ έγινε εκτενής αναφορά στο όραμα και την στρατηγική ανάπτυξη της εταιρίας σε ένα παγκόσμιο σύστημα που συνεχώς μεταβάλλεται.

Με την εμπειρία των σχεδόν 20 χρόνων, η Carbo One Ltd έχει καταρτίσει και υλοποιεί συγκεκριμένο πλάνο επέκτασης προς νέες αγορές, επενδύοντας τεράστια ποσά από τα κέρδη της, σε ανθρώπινο δυναμικό και τεχνογνωσία, όσο και στην διαφάνεια, την εταιρική κοινωνική ευθύνη και τις σύγχρονες επιχειρηματικές πρακτικές προκειμένου να διατηρήσει τις υψηλές προδιαγραφές και την εμπιστοσύνη των πελατών.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Σε ποιανού τη φάρα

«Εύγε κύριε Παράσχο. Εξαίρετο άρθρο.»
Άσχετος  |  22:30

Τα παιδιά είναι η αντανάκλασή μας

«ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ… ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ Δεν επικροτώ όλα τα σημεία τα οποία χρησιμοποιεί στις εικόνες του ...»
Ανδρεας Κωνσταντινιδης, ΒΑ, ΜΑ  |  13:25

Επενδύοντας στον φόβο, στον πόνο, στο μίσος

«Ψυχραιμία και έξυπνες κινήσεις αλλά όχι δειλία. Η εποχή του κατευνασμού με την Τουρκία τέλειωσε με ...»
Leon  |  09:39

#PoliticsBlog Πόσο μακριά μπορούμε να πάμε με τον Μακρόν;

«Oυτε στην εποχη Βενιζελου,ηρθε καποια Μεγαλη Δυναμη να πολεμησει για παρτυ μας την Οθωμανικη ...»
Γιωργος Χ  |  22:05

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

Η Παγκόσμια Ημέρα Αλτσχάιμερ έχει στόχο, τόσο την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης για τους νοσούντες και τις οικογένειές τους, όσο και για την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση.

Με χρηματική δωρεά στη Στέγη Ευγηρίας «ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ» τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Αλτσχάιμερ, η φαρμακοβιομηχανία Remedica

Η εταιρεία θα συνεχίσει να έχει ενεργό ρόλο στην κοινωνία και να βρίσκεται στο πλευρό της κοινωνίας αλλά και των ευάλωτων ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ