ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Η Louis Hotels στηρίζει τον Σύνδεσμο «Ένα Όνειρο Μια Ευχή»

Δελτίο Τύπου

Στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, η Louis Hotels βρίσκεται στο πλευρό των παιδιών του Συνδέσμου «Ένα Όνειρο μια Ευχή» και τα στηρίζει στη μάχη που δίνουν με τον καρκίνο και συναφείς παθήσεις. Την Τρίτη, 24 Μαΐου φιλοξένησε στο ξενοδοχείο Τhe Royal Apollonia στη Λεμεσό συγκέντρωση του Παγκύπριου Συνδέσμου για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις «Ένα Όνειρο μια Ευχή».

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου, κ. Γιώργος Πενηνταέξ, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και προέβη σε ενημέρωση για θέματα του καρκίνου. Ευχαριστώντας τη Louis Hotels και το ξενοδοχείο The Royal Apollonia για τη θερμή φιλοξενία, ανέφερε: «Μια τέτοια στήριξη προς όφελος των παιδιών και νέων που νοσούν από διάφορες μορφές καρκίνου επενεργεί και σε μας τους εθελοντές σαν κινητήρια δύναμη να συνεχίσουμε τον αγώνα κατά του παιδικού καρκίνου».

 

Αναφερόμενη στη φιλανθρωπική δράση της Louis Hotels, η Πόπη Τάντα, Chief Commercial Officer της Louis Hotels ανέφερε: Ως ζωντανός Οργανισμός, αποτελούμε αναπόσπαστο κύτταρο της κοινωνίας στην οποία δραστηριοποιούμαστε. Ως εκ τούτου, θεωρούμε ευθύνη μας να στηρίζουμε σε κάθε ευκαιρία και με κάθε τρόπο Συνδέσμους και Οργανώσεις όπως το «Ένα Όνειρο Μια Ευχή». Ελπίζουμε πραγματικά κάθε παιδί να βγαίνει νικητής από αυτή τη σκληρή δοκιμασία».

Στη συγκέντρωση παρευρέθηκαν παιδιά που μάχονται τον καρκίνο μαζί με τους γονείς τους, καθώς επίσης χορηγοί και υποστηρικτές του Συνδέσμου, οι οποίοι παρέδωσαν επιταγές στις οικογένειες.

Παγκύπριος Σύνδεσμος «Ένα Όνειρο μια Ευχή»

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις «Ένα Όνειρο μια Ευχή» ιδρύθηκε το Νοέμβριο του 1997 και οι βασικοί άξονες δραστηριοτήτων του είναι η εκπλήρωση ευχών των καρκινοπαθών παιδιών, η οικονομική υποστήριξη των οικογενειών τους και η παροχή ψυχολογικής υποστήριξης τόσο στα παιδιά όσο και στο οικογενειακό τους περιβάλλον. Τα έσοδα του Συνδέσμου προέρχονται από εισφορές των μελών, εκτιμητών και χορηγών και από διάφορες φιλανθρωπικές εκδηλώσεις που οργανώνει συχνά ο Σύνδεσμος πάνω σε εθελοντική βάση.

Louis Hotels

Η Louis Hotels, μέλος του Ομίλου Louis, είναι ένα από τα πρωταγωνιστικά ξενοδοχειακά συγκροτήματα της νοτιοανατολικής Μεσογείου. H Louis Hotels, διαθέτει πάνω από 80 χρόνια εμπειρίας στην ξενοδοχειακή βιομηχανία με 26 ξενοδοχεία και θέρετρα για κάθε τύπο διακοπών στην Κύπρο και τα Ελληνικά νησιά.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση