ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Η Μαρίνα Αγίας Νάπας θα εξυπηρετείται από το δίκτυο Fiberpower® της Cablenet

Οι επιπρόσθετες υπηρεσίες θα συμπεριλαμβάνουν αναβαθμισμένη τηλεπικοινωνία, τηλεοπτικές υπηρεσίες επόμενης γενιάς και έξυπνες λύσεις Wi-Fi

Δελτίο Τύπου

Η Μαρίνα Αγίας Νάπας έχει επιλέξει το ανεξάρτητο δίκτυο της Cablenet, με ταχύτητες fiberpower®, για την παροχή αξιόπιστων υπηρεσιών συνδεσιμότητας. Θα προσφέρει επίσης fiber στα σκάφη και μία ευχάριστη και αναβαθμισμένη εμπειρία Wi-Fi σε όλους τους επισκέπτες της Μαρίνας. Οι επιπρόσθετες υπηρεσίες θα συμπεριλαμβάνουν αναβαθμισμένη τηλεπικοινωνία, τηλεοπτικές υπηρεσίες επόμενης γενιάς και έξυπνες λύσεις Wi-Fi για τα γραφεία διοίκησης, το προσωπικό, τους ιδιοκτήτες, τους ενοικιαστές, τα σκάφη και τους επισκέπτες της Μαρίνας.

Η κατασκευή της Μαρίνας Αγίας Νάπας έχει προχωρήσει σημαντικά και έχει αρχίσει η αναδιαμόρφωση της ακτογραμμής. Βρίσκεται μεταξύ της Αγίας Θέκλας και της Μακρόνησου και η περιοχή μεταμορφώνεται σε ολοκληρωμένη μαρίνα που θα αποτελείται από θέσεις ελλιμενισμού, εμπορικές αναπτύξεις, επαύλεις και δύο πύργους.

Το κόστος κατασκευής του έργου υπολογίζεται ότι θα ανέλθει στα €300 εκατομμύρια και θα εργοδοτήσει περίπου 800 άτομα. Το έργο εκτελείται από την MM Makronisos Marina Ltd, μέτοχοι της οποίας είναι η Ora Developers, ιδιοκτησίας του Αιγύπτιου επενδυτή Ναγκιμπ Σαουίρις, και ο κυπριακός Όμιλος Καραμοντάνη.

Υπολογίζεται ότι το έργο θα ολοκληρωθεί το 2022 και θα συμπεριλαμβάνει 35 πολυτελείς μονοκατοικίες με άμεση πρόσβαση σε αμμώδεις παραλίες και ιδιωτικά αγκυροβόλια και 205 σύγχρονα διαμερίσματα σε δύο πολυώροφους πύργους, με μαγευτική θέα προς τη Μεσόγειο θάλασσα.

Οι ένοικοι και οι επισκέπτες θα μπορούν επίσης να απολαμβάνουν επιλεγμένα εστιατόρια και πολυτελείς υπηρεσίες ψυχαγωγίας και ευεξίας.

Η Μαρίνα Αγία Νάπας, σαν επίσημο λιμάνι εισόδου της Κύπρου, θα προσφέρει στους ιδιοκτήτες σκαφών τις καλύτερες δυνατές εγκαταστάσεις και ευκολίες, τόσο στη στεριά όσο και στο νερό με 600 θέσεις ελλιμενισμού. Στο νερό, θα μπορούν να φιλοξενηθούν σκάφη έως 65 μέτρων ενώ στη στεριά βάρκες έως 10 μέτρων. Θα προσφέρεται επίσης ένα ευρύ φάσμα επαγγελματικών θαλάσσιων υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, όπως υπηρεσίες συντήρησης σκαφών.

«Το ανεξάρτητο, αξιόπιστο και υπερσύγχρονο δίκτυο της Cablenet θα επιτρέπει στην Μαρίνα Αγίας Νάπας να προσφέρει μια ευχάριστη εμπειρία χρήστη, τόσο για το προσωπικό μας, όσο και για τους επισκέπτες» δήλωσε ο Σταύρος Καραμοντάνης, CEO της MM Makronisos Marina Ltd.

«Ως Cablenet, είμαστε ενθουσιασμένοι που συμμετέχουμε σε αυτό το νέο, καινοτόμο έργο στην Κύπρο. Με ένα δίκτυο επόμενης γενιάς που προσφέρει ταχύτητες fiberpower®, καθώς επίσης και τις καινοτόμες υπηρεσίες που θα προσφέρουμε στην Μαρίνα Αγίας Νάπας, όλοι οι χρήστες του δικτύου μπορούν να είναι βέβαιοι ότι θα έχουν μια αναβαθμισμένη και αξιόπιστη εμπειρία επικοινωνίας και ψυχαγωγίας» σχολίασε ο, Νικόλας Σιακόλας, CEO, Cablenet Communication Systems Ltd.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Όπως ήδη ελέχθη, αυτή η ιστορία είναι και το Βαρερλώ του Άντρου Κυπριανού και του κόμματος του βεβαίως! ...»
ΑΚΑ  |  21:01

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Αγία Σοφία: Ένα αιώνιο πολιτικό σχέδιο

«Εν τω μεταξύ η δύση και η Ρωσσία σφυρούν αφιάφορα....»
Αρμαγεδών  |  08:48

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X