ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Η μπύρα Voreia περνά στον όμιλο Φωτιάδη

Αναμένεται να λάβει θέση σε περισσότερα σημεία στην ελληνική αγορά, χρησιμοποιώντας το δίκτυο διανομής της Photos Photiades Group

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Ο όμιλος Φωτιάδη προχώρησε στην εξαγορά του 100% των μετοχών της ελληνικής μικροζυθοποιίας Siris από τις Σέρρες.

Όπως διαρρέει, η διανομή των ετικετών μπύρας Voreia που παράγει η μικροζυθοποιία Siris θα προχωρά από τη θυγατρική εταιρεία της Photos Photiades Group, Beverage World, με έδρα την Ελλάδα. Η μικροζυθοποιία αναμένεται να λάβει θέση σε περισσότερα σημεία στην ελληνική αγορά, χρησιμοποιώντας το δίκτυο διανομής της Photos Photiades Group.

Ο ιδρυτής της μικροζυθοποιίας Siris Γιάννης Μαρμαρέλης αναμένεται να κρατήσει την κύρια ευθύνη για τη Siris Microbrewery, αλλά και διευρυμένα καθήκοντα για τον όμιλο Photos Photiades Group.

Σύμφωνα με το site της εταιρείας, «η Μικροζυθοποιία Σερρών & Β. Ελλάδος με τον διακριτικό τίτλο “Siris MicroBrewery” ιδρύθηκε το 2013 με έδρα τις Σέρρες. Οι εγκαταστάσεις της εκτείνονται σε ένα διώροφο κτίριο στεγασμένης επιφάνειας 800 τμ, ενώ για την ολοκλήρωσή τους χρησιμοποιήθηκε ένας υπερσύγχρονος τεχνολογικός εξοπλισμός, ο οποίος και εξασφαλίζει υψηλή ποιότητα στα προϊόντα μας».

Η μονάδα παραγωγής της μικροζυθοποιίας έχει σήμερα δυναμικότητα που αγγίζει τα 2.600 εκατόλιτρα ετησίως. Σκοπός μας εξαρχής ήταν η παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας και όχι η μαζικότητα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση