ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Η Porsche Κύπρου ανατρέπει τα στερεότυπα μέσα από το «SHIFT project»

Δελτίο Τύπου

Η Porsche σε παγκόσμιο επίπεδο ανατρέπει τα στερεότυπα και στηρίζει έμπρακτα τις γυναίκες με μία καινοτόμα στρατηγική που έχει τίτλο ''SHIFT project''. Στην ίδια ακριβώς κατεύθυνση, η Porsche Κύπρου και η Α.Ι. ΜΟΤΟΚΙΝΗΣΗ ΛΤΔ. αναλαμβάνουν ενεργό δράση στο ζήτημα και, μέσω αυτής της διεθνούς καμπάνιας, στέλνουν ένα ηχηρό μήνυμα υπέρ των γυναικών σχετικά με το τι μπορούν και δικαιούνται να καταφέρουν στη σημερινή εποχή – και ως εκ τούτου ένα μήνυμα προς όλους για ακόμα πιο ανοιχτούς ορίζοντες για τις επόμενες γενιές.

Αναφορικά με το περιεχόμενό του, το ''SHIFT project'' βασίζεται σε μία απλή αλλά σπουδαία ιδέα: τη διαμόρφωση μίας διεθνούς κοινότητας, όπου συναντιούνται, συνομιλούν και αλληλοεπιδρούν δημιουργικά διακεκριμένες γυναίκες από όλα τα πεδία, όπως δημοσιογράφοι, αρχιτέκτονες, αθλήτριες, επιχειρηματίες κ.ά., με ακόμα περισσότερες γυναίκες που επιθυμούν να εμπνευστούν από το έργο και τη ζωή τους, για να κατορθώσουν και εκείνες με τη σειρά τους όλα όσα ονειρεύονται και τελικά όλες μαζί –αλλά και η καθεμία ξεχωριστά– να παίξουν καθοριστικό ρόλο σε μία παγκόσμια αλλαγή, ένα παγκόσμιο “shift” στα στερεότυπα που αφορούν τα δύο φύλα.

Όλα τα παραπάνω συνάδουν πλήρως με την εταιρική κουλτούρα της Porsche Κύπρου και της Α.Ι. ΜΟΤΟΚΙΝΗΣΗ ΛΤΔ., η οποία στηρίζει διαχρονικά αξίες όπως η ισχυρή θέληση, το δυναμικό πνεύμα και η συνέπεια. Για αυτόν τον λόγο και μέχρι σήμερα, το ''SHIFT project'' καταμετρά ήδη σημαντικές πρωτοβουλίες ανά τον κόσμο, μέσα από τις οποίες προβάλλεται το έργο επιτυχημένων γυναικών, ενώ παράλληλα προσφέρει έμπρακτη στήριξη σε γυναίκες που επιθυμούν να διευρύνουν επαγγελματικά τους ορίζοντές τους. Η εταιρική ταυτότητα της Porsche εδώ και πάνω από 70 χρόνια έχει καθιερωθεί στη συνείδηση του κόσμου ως καινοτομία σε όλα τα επίπεδα και μ’ αυτόν τον τρόπο το ''SHIFT project'' έρχεται να τη συνδέσει πλέον και με αλλαγές κουλτούρας που αφορούν ακόμα πιο άμεσα τον κοινωνικό ιστό σε παγκόσμιο επίπεδο.

Συνοψίζοντας, η Porsche Κύπρου και η Α.Ι. ΜΟΤΟΚΙΝΗΣΗ ΛΤΔ. βάζουν πλέον μπρος για νέες διαδρομές, όχι μόνο στο κομμάτι της εμπειρίας του αυτοκινήτου αλλά και στην κοινωνική εμπειρία. Στόχος, άλλωστε, του ''SHIFT project'' είναι μία ανοιχτή συζήτηση, στην οποία καθένας από εμάς μπορεί να γίνει κομμάτι της αλλαγής που θέλει να δει στον κόσμο.

H εταιρεία A.I. Motokinisi Ltd είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος των αυτοκινήτων Porsche στην Κύπρο με εκθεσιακούς χώρους σε Λευκωσία και Λεμεσό.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση