ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Η PwC Κύπρου ενδυναμώνεται με νέους συνεταίρους

Οι Πέτρος Μεταξάς και Αλέξανδρος Παπαδόπουλος εντάσσονται στον Συνεταιρισμό της PwC Κύπρου από την 1η Ιουλίου 2024

Δελτίο Τύπου

Καθώς η PwC Κύπρου συνεχίζει την επιτυχημένη επανεφεύρεσή της και μεταστροφή της προς ένα νέο επιχειρηματικό μοντέλο, κατάλληλο και σχετικό με τις νέες συνθήκες και ευκαιρίες της αγοράς, επιβεβαιώνει τη διαρκή επένδυσή της στους ανθρώπους της και ανακοινώνει την ένταξη του Πέτρου Μεταξά και του Αλέξανδρου Παπαδόπουλου στον Συνεταιρισμό της PwC Κύπρου από την 1η Ιουλίου 2024.

Ο Πέτρος Μεταξάς είναι απόφοιτος του Imperial College London και είναι κάτοχος πτυχίου Μαθηματικών. Εντάχθηκε στην PwC Κύπρου το 2010 και είναι μέλος του Institute of Chartered Accountants in England and Wales (ICAEW) και του Συνδέσμου Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου (ΣΕΛΚ). Εργάζεται στο Τμήμα Ελεγκτικών Υπηρεσιών Κύπρου και ειδικεύεται στην παροχή υπηρεσιών ελέγχου και διασφάλισης σε εγχώριους και διεθνείς πελάτες στους τομείς των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών και τεχνολογίας. Κατά την περίοδο 2018-2019, αποσπάστηκε στην PwC Ολλανδίας όπου εργάστηκε στο Τμήμα Παροχής Συμβουλευτικών υπηρεσιών σε πολυεθνικές τράπεζες. Επιπρόσθετα, τα τελευταία δύο χρόνια ηγείται του τμήματος Assurance Transformation.

Ο Αλέξανδρος Παπαδόπουλος είναι απόφοιτος του London School of Economics (LSE), έχοντας σπουδάσει Government Economics και κατέχει μεταπτυχιακό στις κοινωνικές επιστήμες από το University of Chicago. Εντάχθηκε στην PwC Κύπρου το 2007 και είναι μέλος του Institute of Chartered Accountants in England and Wales (ICAEW). Εργάζεται στο Τμήμα Ελεγκτικών Υπηρεσιών της PwC από την ίδια χρονιά και έχει εξειδικευτεί κυρίως στον ασφαλιστικό και τραπεζικό τομέα. Συμμετέχει στην επιτροπή Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών του Ινστιτούτου Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου (ΣΕΛΚ) και στο παρελθόν έχει διατελέσει μέλος της επιτροπής Ελεγκτικών Προτύπων καθώς και της επιτροπής Εισηγμένων Εταιρειών του ΣΕΛΚ.

O CEO της PwC Κύπρου, Φίλιππος Σώσειλος δήλωσε: «Καλωσορίζουμε τους νέους μας Συνεταίρους και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο νέο τους ρόλο, μέσα σε οικονομικές συνθήκες που χαρακτηρίζονται από μεγάλες ανακατατάξεις και ευκαιρίες. Οι δύο νέοι Συνεταίροι θα συνεισφέρουν με το πάθος και το ταλέντο τους στη συλλογική μας προσπάθεια, ώστε να συνεχίσουμε να επανεφεύρουμε τους εαυτούς μας και να διευρύνουμε την ικανότητά μας να προσθέτουμε αξία στους πελάτες μας και στην κοινωνία μας ευρύτερα».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση