ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Η PwC Κύπρου παρουσίασε τον Απολογισμό Βιώσιμης Ανάπτυξης του οργανισμού για το 2019

Η συνολική δράση του οργανισμού η βασίζεται στις αξίες της προσφοράς, του εθελοντισμού και της συμμετοχής στα κοινά

Δελτίο Τύπου

Στον πυρήνα του προγράμματος εταιρικής ευθύνης της PwC Κύπρου, τίθεται η προώθηση της νεανικής επιχειρηματικότητας, η στήριξη των ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων, η προστασία του περιβάλλοντος, η ευημερία των μελών του προσωπικού της και η αναβάθμιση των δεξιοτήτων όλων μας. Η συνολική δράση του οργανισμού η οποία βασίζεται στις αξίες της προσφοράς, του εθελοντισμού και της συμμετοχής στα κοινά παρουσιάζεται λεπτομερώς στην έκδοση για το 2019, με τίτλο “Συμμετέχουμε & Ανταποδίδουμε».

Στήριξη της κοινωνίας, της εκπαίδευσης και του πολιτισμού

Η PwC και οι άνθρωποί της διοργανώνουν ετήσια εκδηλώσεις όπως αυτή για την αιμοδοσία, την πρωτοβουλία Movember που στοχεύει στην ευαισθητοποίηση για τον ανδρικό καρκίνο και την εκστρατεία συλλογής ειδών πρώτης ανάγκης προς στήριξη απόρων οικογενειών. Επιπλέον στηρίζει μεγάλο αριθμό άλλων φιλανθρωπικών οργανώσεων, όπως ο Ραδιομαραθώνιος, ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου, οι Αλκυονίδες κ.α.

Ο οργανισμός στηρίζει και την εκπαίδευση μέσα από την χορηγία βραβείων σε αριστούχους φοιτητές πανεπιστημίων αλλά και τα πολιτιστικά ιδρύματα που μέσα από την δράση τους προάγουν τις τέχνες και τον πολιτισμό, όπως η Κρατική Συμφωνική Ορχήστρα και το Ίδρυμα Τεχνών Φάρος.

Στήριξη της επιχειρηματικότητας

Η PwC Κύπρου στηρίζει την τοπική κοινωνία και προωθεί τη νεανική επιχειρηματικότητα και την καινοτομία μέσα από στρατηγικές συνεργασίες με εκπαιδευτικούς και επιχειρηματικούς φορείς όπως το Junior Achievement Κύπρου, το Chrysalis LEAP, το Πανεπιστήμιο Κύπρου και το Ερευνητικό Κέντρο Αριστείας «Research Centre on Interactive Media Smart Systems and Emerging Technologies (RISE)», το οποίο στοχεύει στην προώθηση της έρευνας και της καινοτομίας.

Προστασία του Περιβάλλοντος
Αναγνωρίζοντας την ευθύνη της απέναντι στο περιβάλλον, η PwC επιδιώκει τη συνεχή ενίσχυση της επιχειρηματικής της δράσης και τη βελτίωση του τρόπου κατασκευής, λειτουργίας και διαχείρισης των κτιρίων του οργανισμού με βασικό στόχο την ελαχιστοποίηση των περιβαλλοντικών της επιπτώσεων.

Be Well. Work Well
Η PwC Κύπρου υιοθετεί το πρωτοποριακό πρόγραμμα “Be Well, Work Well”, το οποίο αποτελεί μέρος της καινοτόμας παγκόσμιας προσέγγισης του οργανισμού για την ευημερία των μελών του προσωπικού του. Μέσω του προγράμματος, ο οργανισμός επενδύει στη σωματική, συναισθηματική, νοητική και πνευματική ευημερία των ανθρώπων του, επιδιώκοντας παράλληλα τη συνεχή βελτίωση της καθημερινότητάς τους, τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

New World. New Skills
To πρόγραμμα «New World. New Skills» παρουσίασε η PwC Κύπρου τον περασμένο Δεκέμβριο, στο πλαίσιο της παγκόσμιας πρωτοβουλίας της PwC για την αντιμετώπιση της αυξανόμενης αναντιστοιχίας μεταξύ των υφιστάμενων δεξιοτήτων και αυτών που απαιτούνται στον ψηφιακό κόσμο. Στόχος της PwC σε τοπικό επίπεδο, είναι η επένδυση για τα επόμενα 4 χρόνια, €2 εκ. σε δράσεις και πρωτοβουλίες που στοχεύουν στη διάχυση της ψηφιακής γνώσης.

Αναφερόμενος στην κοινωνική δράση του οργανισμού, ο Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Ευγένιος Ευγενίου δήλωσε: «Η εποχή µας είναι µία περίοδος σημαντικών αλλαγών και εξελίξεων για την ανθρωπότητα. Παράλληλα, είναι και μια εποχή προκλήσεων για όλους μας. Στην PwC λειτουργούμε με υπευθυνότητα, διαφάνεια και συνέπεια συμβάλλοντας στην κοινωνία μας με όποιον τρόπο μπορούμε ώστε να κληροδοτήσουμε στα παιδιά µας έναν καλύτερο κόσμο», διαμήνυσε.

Μπορείτε να δείτε ολόκληρη την έκδοση στο www.pwc.com.cy/cr2020-review 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Όπως ήδη ελέχθη, αυτή η ιστορία είναι και το Βαρερλώ του Άντρου Κυπριανού και του κόμματος του βεβαίως! ...»
ΑΚΑ  |  21:01

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Αγία Σοφία: Ένα αιώνιο πολιτικό σχέδιο

«Εν τω μεταξύ η δύση και η Ρωσσία σφυρούν αφιάφορα....»
Αρμαγεδών  |  08:48

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση