ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Η Temenos θα υλοποιήσει τον ψηφιακό μετασχηματισμό της Eurobank Κύπρου

Oποιεσδήποτε αλλαγές στο τραπεζικό λογισμικό πλέον θα μπορούν να πραγματοποιηθούν σε ώρες αντί εβδομάδες

Newsroom K

Η Eurobank Κύπρου στο πλαίσιο επαναπροσδιορισμού του λειτουργικού της μοντέλου επιλέγει την Temenos ως στρατηγικό της εταίρο για την γρήγορη και επιτυχή μετάβαση στη νέα εποχή ψηφιακού μετασχηματισμού.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Τράπεζας, η υλοποίηση θα ενισχύσει περαιτέρω το ήδη επιτυχημένο πελατοκεντρικό μοντέλο της Eurobank Κύπρου και θα επιτρέψει στην Τράπεζα να προσφέρει κορυφαίες υπηρεσίες στους πελάτες της μέσω σύγχρονων ψηφιακών καναλιών. Παράλληλα,σημειώνει ότι θα είναι σε θέση να συνεχίσει να ικανοποιεί τις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες των πελατών της για διευρυμένες λύσεις, καινοτόμα προϊόντα αλλά και αποτελεσματική διαχείριση των αυξημένων διαθεσίμων τους μέσω μιας ολοκληρωμένης ψηφιακής λύσης Wealth Management.

Ταυτόχρονα, τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση ότι, στο πλαίσιο του ψηφιακού μετασχηματισμού, η Τράπεζα δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ασφάλεια των συναλλαγών και τη βελτιστοποίηση των μεθόδων ελέγχων κανονιστικής συμμόρφωσης και διαχείρισης κινδύνων.

Ο κ. Σταύρος Ιωάννου, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος, Group COO του Ομίλου Eurobank επισημαίνει: «Ο ακρογωνιαίος λίθος της ανάπτυξής μας είναι η δέσμευση προς τους πελάτες μας, για την εμβάθυνση της σχέσης εμπιστοσύνης που έχουμε μαζί τους καθώς και για την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και καινοτόμων προϊόντων. Η σύγχρονη τεχνολογία της Temenos θα επιτρέψει στην Τράπεζά μας να αναπτύξει περαιτέρω αυτή τη δέσμευση, τοποθετώντας την στο προσκήνιο της καινοτομίας. Λαμβάνοντας υπόψη τον ισχυρό διεθνή χαρακτήρα του Ομίλου Eurobank, οι πρωτοποριακές ψηφιακές λύσεις που θα μας προσφέρει η Temenos, αποτελούνζωτικό στόχο του οργανισμού μας. Προσβλέπουμε σε αυτή τη συνεργασία, καθώς πρόκειται για το πρώτο στάδιο στην ευρύτερη εφαρμογή του τραπεζικού λογισμικού της Temenos και σε άλλες θυγατρικές Τράπεζες του Ομίλου Eurobank».

Ο κ. Μιχάλης Λούης, Διευθύνων Σύμβουλος της Eurobank Κύπρου, επισημαίνει: «Η μετάβαση από το παραδοσιακό σε ένα σύγχρονο μοντέλο λειτουργίας δεν είναι μόνο στρατηγική επιλογή, αλλά προκύπτει από την ανάγκη που δημιουργείται από τις καταιγιστικές εξελίξεις που αφορούν την τεχνολογία.Προχωρούμε σε αυτή τη σημαντική επένδυση με ένα αξιόπιστο συνεργάτη διεθνούς εμβέλειαςδίνοντας έμφαση στην αυτοματοποίησηαλλά και τηνολιστική συνεχή εμπειρία για τον πελάτη μας».

Ο κ. Steen Jensen, Διευθύνων Σύμβουλος της Temenos στην Ευρώπη δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που θα συνεργαστούμε με τον Όμιλο Eurobank. Με την επιλογή της Temenos, η Eurobank θα εφαρμόσει ένα ολοκληρωμένο τραπεζικό σύστημα, που θα ενισχύσει σημαντικά την εμπιστοσύνη των πελατών της. Χρησιμοποιώντας πρωτοποριακή τεχνολογία, οποιεσδήποτε αλλαγές στο τραπεζικό λογισμικό μπορούν να πραγματοποιηθούν σε ώρες αντί σε εβδομάδες. Αυτό θα ενισχύσει την καινοτομία των προϊόντων της Eurobank και θα την προετοιμάσει για μελλοντική ανάπτυξη και επέκταση».

Ποια είναι η Temenos

Η Temenos AG, με έδρα τη Γενεύη, είναι ο ηγέτης στον τομέα των τραπεζικών λογισμικών παγκοσμίως. Πάνω από 3.000 επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων 41 από τις 50 κορυφαίες τράπεζες, βασίζονται στο Temenos για να επεξεργάζεται καθημερινές συναλλαγές για περισσότερους από 500 εκατομμύρια πελάτες σε 150 χώρες. Σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου, η Temenos αποδεδειγμένα προσφέρει την πιο πλήρη λειτουργικότητα στην αγορά, επιτρέποντας στους πελάτες της να πετυχαίνουν τραπεζική αριστεία.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Σε ποιανού τη φάρα

«Εύγε κύριε Παράσχο. Εξαίρετο άρθρο.»
Άσχετος  |  22:30

Τα παιδιά είναι η αντανάκλασή μας

«ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ… ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ Δεν επικροτώ όλα τα σημεία τα οποία χρησιμοποιεί στις εικόνες του ...»
Ανδρεας Κωνσταντινιδης, ΒΑ, ΜΑ  |  13:25

Επενδύοντας στον φόβο, στον πόνο, στο μίσος

«Ψυχραιμία και έξυπνες κινήσεις αλλά όχι δειλία. Η εποχή του κατευνασμού με την Τουρκία τέλειωσε με ...»
Leon  |  09:39

#PoliticsBlog Πόσο μακριά μπορούμε να πάμε με τον Μακρόν;

«Oυτε στην εποχη Βενιζελου,ηρθε καποια Μεγαλη Δυναμη να πολεμησει για παρτυ μας την Οθωμανικη ...»
Γιωργος Χ  |  22:05

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση