ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Η Τρ.Κύπρου διοργανώνει 3ο Μαραθώνιο Ανάπτυξης Εφαρμογών

Στόχος του boc hackathon #fintech 3.0 είναι να φέρει κοντά ομάδες προγραμματιστές, νεοφυείς επιχειρήσεις (startups), στη διάρκεια ενός Σαββατοκύριακου

Δελτίο Τύπου

Η Τράπεζα Κύπρου διοργανώνει τον 3ο μαραθώνιο ανάπτυξης εφαρμογών - boc hackathon #fintech 3.0 για την προώθηση της τεχνολογικής και επιχειρησιακής καινοτομίας στον χρηματοοικονομικό κλάδο, στις 18, 19 και 20 Οκτωβρίου 2019 στο IDEAcy Innovation Centre στη Λευκωσία.

Στον μαραθώνιο boc hackathon #fintech 3.0 μπορούν να συμμετέχουν προγραμματιστές, αναλυτές, designers, στελέχη επικοινωνίας / marketing / εξυπηρέτησης πελατών, business consultants, επαγγελματίες, στελέχη από τον χρηματοπιστωτικό τομέα, φοιτητές, καθώς και οποιοσδήποτε ενδιαφέρεται να λάβει μέρος και να συμβάλλει ενεργά στην ανάπτυξη εφαρμογών που προωθούν την καινοτόμο νεανική επιχειρηματικότητα και την ανάπτυξη υπηρεσιών και εφαρμογών στον τομέα του fintech.

Για τις ομάδες που θα διακριθούν θα υπάρχουν σημαντικά βραβεία ενώ παράλληλα η Τράπεζα θα διερευνήσει επιχειρηματικές συνεργασίες. Για όλους τους συμμετέχοντες θα υπάρχουν δυνατότητες ανάπτυξης συνεργασιών με τους φορείς και τους υποστηρικτές του boc hackathon #fintech 3.0. Οι ομάδες και οι startup εταιρείες που ενδιαφέρονται μπορούν να εγγραφούν στον σύνδεσμο http://bochackathon.com/

Στόχος του boc hackathon #fintech 3.0 είναι να φέρει κοντά ομάδες προγραμματιστές, νεοφυείς επιχειρήσεις (startups), στη διάρκεια ενός Σαββατοκύριακου, για την δημιουργία καινοτόμων λύσεων γύρω από το Fintech, μέχρι το στάδιο ενός Ελάχιστου Βιώσιμου Προϊόντος (MVP) με την προοπτική μελλοντικής ανάπτυξης σε πλήρεις λειτουργικές εφαρμογές.

Η Τράπεζα Κύπρου μέσα από τα αναβαθμισμένα open banking APIs και το SDK (Software Development kit) θα παρέχει τη δυνατότητα τεχνολογικής υποστήριξης των εφαρμογών των ομάδων ώστε να ενσωματώνουν καινοτόμες δυνατότητες όπως τη διενέργεια πληρωμών, την ανάπτυξη υπηρεσιών αξιοποίησης δεδομένων συναλλαγών με ασφαλή τρόπο κ.α.

Για αρτιότερη προετοιμασία του μαραθωνίου θα διοργανωθούν δύο open API days Λεμεσός & Λευκωσία, 09 και 10 Οκτωβρίου. Στα open API days θα αναπτυχθεί δημιουργική συζήτηση για νέες τάσεις στον τομέα του fintech και θα παρουσιαστούν τα αναβαθμισμένα APIs της Τράπεζας Κύπρου.

Μείνετε συντονισμένοι στο bochackathon.com και στην σελίδα μας στο facebook https://www.facebook.com/bochackathon/ 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Σε ποιανού τη φάρα

«Εύγε κύριε Παράσχο. Εξαίρετο άρθρο.»
Άσχετος  |  22:30

Τα παιδιά είναι η αντανάκλασή μας

«ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ… ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ Δεν επικροτώ όλα τα σημεία τα οποία χρησιμοποιεί στις εικόνες του ...»
Ανδρεας Κωνσταντινιδης, ΒΑ, ΜΑ  |  13:25

Επενδύοντας στον φόβο, στον πόνο, στο μίσος

«Ψυχραιμία και έξυπνες κινήσεις αλλά όχι δειλία. Η εποχή του κατευνασμού με την Τουρκία τέλειωσε με ...»
Leon  |  09:39

#PoliticsBlog Πόσο μακριά μπορούμε να πάμε με τον Μακρόν;

«Oυτε στην εποχη Βενιζελου,ηρθε καποια Μεγαλη Δυναμη να πολεμησει για παρτυ μας την Οθωμανικη ...»
Γιωργος Χ  |  22:05

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X